Politika

Bečić: Formirati skupštinski Odbor, hoćemo povjerenje svih u izborne procese

Aleksa Bečić

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić napisao je na svom Tviter nalogu da će naredna sjednica Kolegijuma biti održana u utorak.

“Na posljednjem Kolegijumu predsjednika Skupštine otvorio sam temu sveobuhvatne reforme izbornog zakonodavstva”, objavio je Bečić.

Kako je rekao, na narednom Kolegijumu, koji je planiran za 17. novembar, pored stvaranja uslova za održavanje sjednica na daljinu, nastavljaju se aktivnosti koje će voditi ka obrazovanju skupštinskog Odbora koji će se baviti ovom problematikom.

“Hoćemo povjerenje svih u izborne procese, jednakost i ravnopravnost, kako bi izbori bili uobičajena demokratska utakmica, a izborni dan jedan u nizu praznika demokratije”, napisao je Bečić.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milena
Gost
Milena

On rece nece obezbedjenje nikako..a vec ih 12 ima i jednu zenu. Lijepo mu stoje one CRNOGORSKE ZASTAVE OKICENE MU OKO GLAVE..KOJE NE PRIZNAJE…SAD MU NESMETAJU. OBRATITE PAZNJU KAKO KOPIRA PRVOG COVJEKA DRZAVE MIKASA.

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

Osjetio blizinu izbora pa reče Ajde da nešto mijenjamo u izbornu proceduru i tako to

Lidija
Gost
Lidija

Bečiću mnogo ti manje vjeruju nego što misliš.
Ne sokoli se toliko iako providno izigravaš veliku demokratiju jer je crnogorski blok ne udruzen dobio vise od vas i većinska CG nije za vas.

doni
Gost
doni

Blavor

Joanikije
Gost
Joanikije

Opet patak😂

Veki
Gost
Veki

Brzo ce novi izbori da vas pociste

Send this to a friend