Politika

Bečić: Komičan rijaliti koji osmišljavaju sijamski blizanci iz DPS-a i DF-a

Nalazim se van zemlje, nemam niti namjeru, niti vremena da se bavim rijaliti programima, ali ono što je jasno jeste da je kontinurano oživljavanje priče o mom magistarskom radu par ekselans politički proces, odnosno zaista jedan providan i komičan rijaliti program koji osmišljavaju i realizuju sijamski blizanci iz DPS-a i DF-a, koji su podsjećanja radi i započeli ovu namještaljku – tim riječima je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić prokomentarisao odluku Senata Univerziteta Crne Gore da usvoji Izvještaj Komisije Ekonomskog fakulteta, u kom je utvrđeno da njegov magistarski rad nije autentičan.

<<<Senat potvrdio: Bečićev magistarski nije autentičan, plagirano 21,4 odsto<<<

“Rad Veselina Veljovića je bez greške, Aco Đukanović je uzoran magistar pravnih nauka na Univerzitetu CG, a priču o mom magistraskom radu evo dvije godine komično oživljavaju svakih nekoliko mjeseci, kad god treba pokušati skrenuti pažnju sa afera koja drmaju vlast i kad god im stignu istraživanja koja pokazuju da DPS pada, a Demokrate rastu, što se desilo i prije nekoliko dana kada im je stigla informacija da su Demokrate porasle za 5,2 odsto u odnosu na prošli mjesec”, saopštio je Bečić.

Prvo se, kaže on, UCG nije dopao prošlogodišnji zaključak Vijeća Ekonomskog fakulteta da nijesu konstatovane bilo kakve nepravilnosti ni prilikom kontrole rada, ni odbrane rada, zatim rezultat grupe eminentnih profesora koja je javno saopštila da nema govora o plagijatu, nakon toga Univerzitetu nije dopao ni izvještaj neustavne i nezakonite privatne komisije koju su oni formirali, pa su krenuli da mijenjaju “neposlušne” članove komisije, tragajući za onima koji će napisati ono što njihovi šefovi traže da pročitaju.

“Zaista, što je mnogo, mnogo je, pa i od poslednjeg diktatorskog režima u Evropi, od kog smo navikli sve, pa i da nam atakuje na živote”, ocijenio je Bečić.

Za sve to vrijeme, dodaje, ni u jednom izvještaju, pa ni u ovim DPS privatnim izvještajima, nije naveden ni jedan propis države Crne Gore koji je povrijedio, jer, kako ističe, dobro znaju da je rad urađen u skaldu sa svim propisima koji su važili u vrijeme kada je nastao.

“Ističem da smo prije godinu dana pokrenuli sudske sporove pred Upravnim i Ustavnim sudom kojima smo utužili Univerzitet Crne Gore, odnosno osporili sve pravne radnje koje su sprovodili u politički montiranom procesu protiv mene. Zanimljivo da pomenuti sudovi ni pored više urgencija, nakon godinu dana nijesu odlučili u ovom slučaju, svjesni da su osporena akta Univerziteta nezakonita i neustavna, već slučaj drže u fioci, kako bi taj nezakoniti i neustavni rijaliti mogao da traje”, navodi Bečić.

Lider Demokrata poručuje da nema namjeru da se više bavim tim “rijalitijem jer su ciljevi jasni”.

“Tačka je stavljena, a sve dalje što urade za mene ima značaj kao lanski snijeg. Neka svaki novi akt ili izvještaj ponesu i potpale kamin magistru pravnih nauka na Univerzitetu Crne Gore, gospodinu Acu Đukanoviću. Više se ovom cirkusijadom i raznim filijalama DPS- a nemam namjeru baviti, a zaista mi je drago što nijesam, niti ću ikada biti u društvu Veljovića i Aca Đukanovića čiji radovi su za čistu desetku”, zaključuje Bečić.

55

avatar
1000
52
3
0
 
53
NBAFileopgDejooSrbi su TurciKolasinacc
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NBA
Gost
NBA

K O, O CEMU, MALI “MAGISTAR” O POSTENJU?

Fileopg
Gost
Fileopg

Neka što je mali ka Mali no je i plagijator ka Mali…

Dejoo
Gost
Dejoo

Becic je robot ljudi

Srbi su Turci
Gost
Srbi su Turci

Becicu jesi li pošao da braniš Kosovo

Kolasinacc
Gost
Kolasinacc

E mrco, sto ne priznas da nisi u stanju bio magistarski rad da napise a ne sta drugo

Gospodja Franca
Gost
Gospodja Franca

E da je pametan kao sto nije da se zavuce u misiju rupu i iz nje ne izlazi posle ove blamaze

Sony
Gost
Sony

Ako cemo pravo ti preko Dps- a zelis da budes u centru paznje, jer po plagijatorstvu si jedino poznat, ne znaam sta je to sto si doprinio ovoj drzavi

Zvezdasica
Gost
Zvezdasica

Jadan ovaj Becic jasno je i njemu da je propao

Djekna
Gost
Djekna

Gle sto je pobjegao, i ja bih da sam na njegovom mjestu

Surova realnost
Gost
Surova realnost

Prodavaču poštenja, glasni pravdogovorniče, pokrij se ušima i ostani tamo đe si dok se ovo ne zaboravi pa dođi i odustani od politike i pojavljivanja na oči narodu

Jež
Gost
Jež

Slabašna odbrana, malenog Alekse….kako ne plagira Šešeljev rad, on ti je donedavno bio jako blizak…..skoro idol.

(18)➕
Gost
(18)➕

Bolje da se nijesi javljao. Još ništa nijesi postigao ni u životu ni u politici, osim što te neko projektovao za lidera prekrečenig SNP-a, a umislio si se.
Saopštenje ti je tipa malog đeteta: ,,Mama, nijesam samo ja dobio jedinicu, i drugi su iz razreda dobili loše icjene”.

InesBr
Gost
InesBr

Mali Alek, priznaj grešku

LudoA
Gost
LudoA

Aleksa ne mlati

Done
Gost
Done

E ako vi imate rast, onda i ja osnivam stranku!!!

Send this to a friend