Politika

Bečić: Krivokapić danas pucao u jedinstvo opozicije

Ranko Krivokapić je danas pucao u jedinstvo opozicije, u demokratiju, u izbornu volju i kao mnogo puta do sada dao pojas za spasavanje Demokratskoj partiji socijalista, saopštio je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić, nakon što je Vladimir Jokić smijenjen sa funkcije predsjednika Opštine Kotor.

<<<Smijenjen Vladimir Jokić<<<

Bečić je okupljenim građanima u Kotoru ukazao da je, s obzirom na to da svi u Socijaldemokratskoj partiji nisu saglasni sa tim sramnim činom, personalizovao odgovornost na onog koji je skuvao ovu čorbu, kao mnoge do sada, a njegovo ime je Ranko Krivokapić.

“Želim da se zahvalim predsjednici Skupštine, Dragici Perović, potpredsjedniku Samardžiću, kao i brojnim čelnicima izvršne vlasti iz različitih partija, koji su nam časnim držanjem pokazali kako se brani volja naroda, ali i pravo i pravda. Predsjednica Skupštine je jasno saopštila da je prekinula sjednicu, a sjednica je nastavljena protivno pravu, tako da je dalji nastavak sjednice, kako je rekla uvažena gospođa Perović, klasična pravna hajdučija”, rekao je lider Demokrata.

Kako je naveo, Krivokapić 2012, 2013, 2014, 2015. godine nije imao petlje da sa njima ruši Vladu Mila Đukanovića, kada su imali većinu, ali danas ima hrabrosti da sa kumovima, partnerima, drugovima organizovane kriminalne grupe, na čijem je čelu Sveto Marović, ruši mlade i nekompromitovane ljude.

“Za Đukanovića i njegove partnere je tvrdio da su isisali 800 miliona kroz KAP, ali nije smio da ga sruši, a Jokića ruši zato što narednih 12 godina Luka Kotor ostaje opštinska, a ne tajkunska. 2015. je čekao da kupe Pajovića, pa je onda izašao iz vlasti, ali Pajović je otvoreno uradio i valorizovao, a Krivokapić misli da najeftinijim metodama vara narod i opoziciju. Pitam vas da kao građani kažete: ima li razlike između Ranka Krivokapića i Darka Pajovića”, upitao je Bečić.

Više puta su, dodao je, i oni i predstavnici pokreta “Odupri se” i druge opozicione partije i na sastanku lidera i javno saopštili da je rušenje Jokića i opozicione vlasti u Kotoru, rušenje jedinstva opozicije i Sporazuma o budućnosti.

“Tako da je Krivokapić pucao danas u jedinstvo opozicije i u Sporazum o budućnosti. Od danas, saglasno odluci Glavnog odbora, Demokrate više Ranka Krivokapića ne smatraju partnerom nigdje i nema te sile koja me može natjerati da sjednem sa njim kao partnerom za isto sto i da se dogovaram”, istakao je Bečić.

On je podsjetio da je odavno govorio da se opozicija mora raščistiti da bi pobijedila DPS.

“I sport i politika su me naučili, bolje je u borbu da ideš sa tri poštena igrača, nego sa 10, od kojih je jedan špijun, a jedan izdajnik. Zato je sazrelo vrijeme da se radi na formiranju bloka koji ne obuhvata DPS, ali ni njihove satelite, pomagače i izdajnike opozicionih birača. DPS je u stanju grogiranog boksera, ali da bi im zadali završni udarac, moramo ići dalje samo sa iskrenim, poštenim i istinskim partnerima, odnosno stvarnim protivnicima DPS-a, kriminalaca i tajkuna”, poručio je Bečić.

On je kazao da nema većeg bremena nego kad svojoj djeci nametneš hipoteku izdajnika.

“Tako da ih ostavljamo sudu naroda i istorije, a mi nastavljamo još odlučnije borbu za slobodu”, zaključio je Bečić.

86

avatar
1000
82
4
0
 
71
kotorBakiGen. DukljaninNBADuklja
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
kotor
Gost
kotor

pokret ODUPRI SE nije politicki pokret AKO NIJE i nebi trebalo da ga interesuje ime predsjednika opstine i partiska pripadnost..
inace je ovaj nesretnik od Jokica ni kriv ni duzan niti se sto pitao niti je znao kako treba raditi jer je prije bio kurir to jest nosio postu u advokatsku kancelariju pa ga nebi trebalo ni napadati

Baki
Gost
Baki

Ti si druga politicka liga!!

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Dajte Bečiću nešto za smirenje! Ispametiće dečko!😱

NBA
Gost
NBA

A TI BECICU “PUCAS” SVAKO MALO PROTIV CG,PROTIV MIRA I NORMALNOG ZIVOTA! KO TEBE JADAN VISE SLUSA?!

Duklja
Gost
Duklja

BLESIC ALEKSA KAZI PRIZNAJ DA SI NA PLATNOM SPISKU OKUPATORSKE SPC

izdajnik
Gost
izdajnik

Pa yasto onda ides sa DF-om

Fileopg
Gost
Fileopg

ovi Bečić je zvek zvekova zvek čini…

Fileopg
Gost
Fileopg

Bečić misli da zaogrnut nekakvim opozicinim sporazumom može da radi svašta, da napada sve ostale partije, da otima glasače drugim opozicionim partijama, da blati svakoga, 4a ne vidi što mu je Jokić radio po Kotoru: Zapošljavao po kumovsko prijateljskom osnovu, donosio odluke , oko 14 odluka, van svoje nadležnosti, nije usvojen budžet grada, troši opštinske pare na luksuzna vozila….i td…

Opozicija
Gost
Opozicija

Najbolje da ga puste da unistava kotor kao sto ga je i dps unistavao

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Partija koju SDP(3%) lomi i vrti.
A umislili da su politicki sposobni da ponude ministre koji bi trebali da se nose sa ajkulama na globalnoj pozornici, pihh.
Mnogo ” ozbiljna” i “cista” partija.

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Aoooo, ja sam svo vrijeme mislio da vama nijesu bitne vlast i fotelje, kako sam naivan bio.😉

Zaista
Gost
Zaista

SDP jedina principijelna stranka, koja po cijenu izlaska iz vlasti govori ono što misli i radi u skladu sa svojim programom.

Samo pitam
Gost
Samo pitam

Pucao? Pogibe li ko?

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Blentava odvratna spodobo idi u smetlište jer samo tamo možeš imati fotelju koju tako jako zeliš

Crni
Gost
Crni

Dugo ste i predugo trajali. Ha ha ha rjecitoga kokotica.

Send this to a friend