Politika

Bečić: Nadam se da će se Amfilohijevo zdravstveno stanje ubrzo stabilizovati

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić na Tviteru je napisao da je razgovarao sa načelnicom pulmologije KCCG o zdravstvenom stanju mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

<<<Amfilohije otežano diše i ima bol u grudnom košu<<<

“Načelnica pulmologije Kliničkog Centra Crne Gore, koja zajedno sa svojim timom preduzima sve mjere liječenja i adekvatne zdravstvene njege, ljubazno me je upoznala sa zdravstvenim stanjem Mitropolita crnogorsko-primorskog. Nadam se da će se njegovo zdravstveno stanje ubrzo stabilizovati”, napisao je je Bečić.

Iz Mitropolije crnogorsko primorske ranije danas su saopštili je prilikom jutrošnjeg kontrolnog pregleda mitropolita Amfilohija primijećeno da malo otežanije diše uz bol u grudnom košu.

Istakli su i da nije priključen na respirator i koristi i dalje mod neinvazivne ventilacije, što znači da pluća obavljaju normalno svoju funkciju.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
HR8
Gost
HR8

Hoce kao sto ste vi stabilizovali Crnu Goru.

vjecna da je
Gost
vjecna da je

strasno ko je presjednik skupstine…..u vrijeme kad imamo stotine zarazenih i desetak mrtvih svaki dan on koji predstavlja skupstinu svi gradjana crne gore brine o popu koji je glavni u jednom dijelu strane crkve koja je jedna od 20 vjerskih zajednica u crnoj gori ….i ovaj ce u evropu ….samo zao sto ga je pop doveo na vlast

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Ovo nam je sve URA uradila da 45 posto Ristogoraca vodi državu.

Zebrana
Gost
Zebrana

Becicu becicu nemoj crnoj gori zeljet nista kumim te kapom

Send this to a friend