Politika

Bečić: Opštim bojkotom do uslova za fer izbore

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić kazao je u intervjuu za Dan da smatra da je suština uspjeha opozicije u međusobnom uvažavanju, nenapadanju i uzajamnoj solidarnosti. On je naglasio da je za prevazilaženje političke krize potrebno naprije povući Zakon o slobodi vjeroispovijesti, nakon čega bi bilo neophodno uključivanje međunarodne zajednice u rješavanje mnogih drugih dubioza, s obzirom da je izborna godina, a da nema ni elementarnihuslova za održavanje slobodnih i fer izbora.

S obzirom da ne pristajete na dijalog koji premijer i bilo ko iz vladajuće partije nudi, kako vidite izlazak iz krize, koja je svakim danom, čini se, sve dublja?

Bečić: Demokratska partija socijalista (DPS), na čelu sa Milom Đukanovićem, koji je teret svima, i Duškom Markovićem, koji je blefer za sve, pokazala je više puta kako se simulira demokratija i fingiraju reforme, odnosno kako se iz krize ne ide u rješenje, već u još dublju krizu. Najplastičniji primjer za to je činjenica da su u predvečerje završetka rada Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva izvukli iz fioke, nakon punih pet godina, predlog zakona o slobodi vjeroispovijesti i na taj način blokirali i obesmislili izborne reforme, podgrijali podjele i gurnuli zemlju u najdublju političku krizu u poslednjih 20 godina. Prema tome, njihovi pozivi na dijalog imaju samo reklamni karakter za jednodnevnu i jednokratnu upotrebu, koji se završava na ri ječima, dok djelima podrivaju svaki progresivni proces, uvode cenzuru, prijete i blokiraju dijalog.

Potrebno je da se odmah i bez odlaganja sporni zakon i zvanično proglasi antievropskim i anticivilizacijskim, a da se sa svim crkvama i vjerskim zajednicama dogovori zakonski projekat ili izmjena zakona na način da bude prihvatljiv za svaku od zainteresovanih strana. Ovaj problem moraju riješiti oni koji su ga izazvali, a to su Đukanović i Marković lično. Moraju naći rješenje koje je prihvatljivo za tradicionalne crkve i vjerske zajednice, što je jasna poruka i sa svih relevantnih međunarodnih adresa.

Nakon rješavanja tog problema, neophodno je aktivno uključivanje međunarodne zajednice u rješavanju brojnih drugih dubioza koje postoje u crnogorskom društvu vezano za izborne procese i vladavinu prava, a posebno imajući u vidu da je nepovjerenje između ključnih aktera na društveno-političkoj pozornici na rekordnom nivou zbog brojnih prevara vlasti iz prethodnog perioda. DPS je pokazao da se plaši slobodnih izbora kao Đukanović slobodnog pravosuđa. Za razliku od njih, koji su napadali svaki naš potez, mi ćemo pozdraviti svako unapređenje izbornih uslova, bez obzira na to ko ih iz opozicije predloži, jer nam nije cilj ubiranje jeftinih političkih poena i čuvanje statusa vječite opozicije, već pobjeda nad ovom vlašću i preuzimanje odgovornosti za oporavak crnogorskog društva i države.

S obzirom na to da je izborna godina i da nije došlo do promjena izbornih zakona, razmišljate li o ujedinjenu opozicije i koja je po vama najbolja formula za nastup na parlamentarnim izborima? Imate li neku strategiju?

Bečić: Ako govorimo o crnogorskoj opozicionoj političkoj sceni, smatram da je suština uspjeha opozicije u međusobnom uvažavanju, poštovanju, nenapadanju iuzajamnoj solidarnosti. Kada govorimo o načinu nastupa, možemo se podsjetiti da je u Budvi, Kotoru, Herceg Novom, Beranama opozicija ostvarila pobjede nastupajući u više ozbiljnih kolona, koje nijesu bile međusobno suprotstavljene. Na poslednjim parlamentarnim izborima opozicija je nastupajući u nekoliko respektabilnih kolona ostvarila rekordan broj glasova. Međutim, mi u ovom trenutku nemamo uslove za iole fer i slobodne izbore i već duže vrijeme ističem da opozicija treba da bude jedinstvena u paktu o međusobnom nenapadanju i uvažavanju, u bojkotu crnogorskog parlamenta i u bojkotu izbora, kako bismo izvršili najjači mogući demokratski pritisak sa ciljem stvaranja uslova za fer izbore pod ravnopravnim uslovima.

Kako do raščišćavanja biračkog spiska, koji je najvažniji segment za fer i slobodne izbore? Hoće li izbori u Tivtu biti prvi test za opoziciju?

Bečić: U sklopu sveobuhvatnih izbornih reformi i 16 zakonskih projekata koje smo procesuirali, predložili smo i efikasan i pouzdan način čišćenja biračkog spiska, koji je sada apsolutno nezakonit i ne odgovara stvarnom stanju stvari na terenu. Dovoljno je samo podsjetiti na B.B. aferu, u kojoj smo otkrili da više od polovine birača živi na adresama bez broja, to jest država ne zna gdje joj živi više od polovine stanovnika. Predložili smo rješenja koja omogućavaju uvođenje fotografije u boji kao obaveznog dijela biračkog spiska, eliminisanje b.b. adresa, uparivanje ključnih registara, odnosno baza podataka, olakšavanje postupka terenske provjere sumnjivih birača, uvođenje otiska prstom kao ključnog načina identifikacije birača, a sve kako bismo realizacijom mjera koje smo predložili obezbijedili eliminisanje fantom birača, duplih glasova…

Kada je u pitanju Tivat, ponavljam da je jedinstveni bojkot crnogorskog parlamenta i jedinstveni bojkot izbora od strane svih relevantnih opozicionih političkih subjekata najubojitije sredstvo demokratskog pritiska sa ciljem stvaranja uslova za slobodne izbore. Žao mi je što moram konstatovati da dio opozicionih kolega vuče suprotne političke poteze.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Окле
Gost
Окле

Ово је једина права грађанска партија у Црној Гори, реално. Политичка логика им није изграђена на националној, етничкој или вјерској припадности. Оваква партија би у свакој савременој држави однијела побједу без п’о муке, али не и у Црној Гори. Код нас је примарна грана национална припадност, затим вјерска, па кад се раздијелимо на оно најситније, ајде да видимо шта је… Više »

Morpheus
Gost
Morpheus

Cim Demokrate nesto izjave odmah eto botova kao mrava da komentarisu i nikad duze od 1 recenice jer ne umiju bolje!

Vanzemaljac
Gost
Vanzemaljac

Becic uvijek prica nebuloze

V.Cernozemski ✊
Gost
V.Cernozemski ✊

Molim vas prevod na Crnogorski nista ga ne razumijem.

vukomita
Gost
vukomita

A VELITE LITIJASI DA VE IMA BEZBROJ I DA GLAT DOBIJATE IZBORE,NEKO LAZE A ZNA SE I KO..DA JE VJECNA

Titograd
Gost
Titograd

Da je vječna nezavisna država Kosovo!!!

Окле
Gost
Окле

Независна је таман онолико колико ти то понављаш 😂😂😂.

Oaza
Gost
Oaza

A Becicu ne brukaj se

Oaza
Gost
Oaza

Demokrate oduvijek prosipaju pricu iz supljeg u prazno.

Detlic
Gost
Detlic

Ove Demokrate su stvarno previse pametni. Hoce da primaju platu, a da ne rade nista.

MalaSirena
Gost
MalaSirena

Ove Demokrate se iz dana u dan samo blamiraju.

Panda
Gost
Panda

Becic je bas nebitan.

Joo
Gost
Joo

Za dve godine plagijatori su uspeli da vrate Kotor 20 godina unazad….i pozaposljavali sve svoje śljegle odsvakuda u gradskoj upravi….gde po jednom radnom mestu ima po 3 zaposlena…..Becicu bavi se fudbalom, iako si jako los bolje ti ide nego politika…..

Harris
Gost
Harris

Poslije izbora pa pa, nema više plate za NErad.

Goran
Gost
Goran

Preklopi se dečko, nebitan si

av av
Gost
av av

to bečko, dobićeš orden!!!

Masnica
Gost
Masnica

Demokrate neka nose crvene kravate i neka uzivaju.

Anti DPS
Gost
Anti DPS

A bjezi me brukaj se,ni samoga sebe ne moze ubijedit da znas sta pricas

Oaza
Gost
Oaza

A bjezi Becicu sa pricom.

Kaktus
Gost
Kaktus

Kao u tuzi prosle godine ? Jel na takav bojkot ciljas ?

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Evo ga politicki orofiter najnize vrste. A kad je trebalo da se bojkotuje jedini je izasao na izbore u tuzima

Leart
Gost
Leart

E ko ovoga moze glasat da mi je znat

KRETEN
Gost
KRETEN

Neko ko je na istom nivou.

Komita
Gost
Komita

Koja je razlika ? Ti i ovako nijednom nisi u skupstinu usao taman ni kolko sam ja

Liberal
Gost
Liberal

Propao ti je litijski gambit,nit si oteo srpske glasove od fronta nit si sacuvao crnogorske glasove koje si imao

Bulk
Gost
Bulk

Svakoga se crnogorca izgubio. Na cetinje proklinnu ovu prevaru sto glas dadose.

Harris
Gost
Harris

Svi koji su ga glasali nijesu ništa pametniji od njega.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Kad te nijesu izabrali za čelnika snp,onda si osnovo svoju partiju,sad kad viđe da nemaš šanse na izborima bojkotuješ ih,mrčo kako se zove takav čoek???

Harris
Gost
Harris

NEčojek.

Velimir
Gost
Velimir

Samo ti bojkotuj!
Ovako do izbora,poslije se nece znati da postojis!

Ilija
Gost
Ilija

Ovaj becic je ostvario podgoricki san, prima platu a ne ide na posao

Rada
Gost
Rada

On prica o izborima a njemu noga jos nije krocila u skupstinu

SamoJA
Gost
SamoJA

Ti si falsifikator…toliko o tebi

Zara
Gost
Zara

Bolje dati glas Robin Hudu (zavanom Milu Đ ) i ako radi samo za sebe makar nam ČUVA PRAVOSLAVNE CRKVE CRNOGORSKE a viša polovina je uz njega pa zahvaljujući Popvima i vama gubite lažni srbi prodato ste se za šaku dinara

Anonimus
Gost
Anonimus

Zara aj kod izabranog doktora po uput za psihijatri, to mora da se liječi odma

anonimni 101
Gost
anonimni 101

A sto bi neko radio ono sto tebi odgovara? Poslije izbora ces vidjeti dje ti je mjesto, uprskao si ono povjerenje sto si imao. Kakav bojkot, najboji primjer je Niksic, sto ste postigli?

PetarPan
Gost
PetarPan

Eto u opštinama u kojima je opoticija ukinite bb brojeve.U Budvi ulica kilometarske i nema brojeva sve bb.A što se tiče zakona o vjerama još niko u svijet ga nije osporijo osim vas kojima odgovara ovakvo stanje buntovništva.Samo kakve bi htjeli fer izbore možda da vladajuća stranka promoviše vas da dobijete izbore.Mogao bi slogan”glasajte za njih mi smo previše vladali”…

Terra nova
Gost
Terra nova

Ti ćeš pobijedit na izborima kad vrba rodi groždje tj nikad.

Zoki
Gost
Zoki

Sto si onda izlazio u Tuzi na izbore?

Znamo
Gost
Znamo

Da nema nista od vaseg bojkota

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Sad je svima jasno onaj sastanak da Gojkom kad se slucajno nadjose sve patriote ove drzave,udruzeni anticrnogorski blok da liderom opozicije Ristom,izasli ili ne moga glasa nikad vidjeti nece izdajnici Crne Gore

Aloalo
Gost
Aloalo

Becicu budi politicar, budi svoj, izdignu se iznad opozicione zabokrecine. Najlakse je bojkotivati. Nemoj i ti samo svirati i uslovljavati obraza ti jer bez zrele opozicije nema napretka.

Žika
Gost
Žika

Pa naravno da nece da izadje jer bi se izblamirao sa procentom glasaca, ovako ce moci jos 4 godine da zamlacuje javnost kako su oni strasna opozicija….

General Diaz
Gost
General Diaz

Nije se ni očekivalo nesto konkretno od tebe , samo neka petljavina

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Aleksa! Zvani bojkotaš! Samo platu i litije ne bojkotuje,ostalo sve!

Čole Bd
Gost
Čole Bd

Licemjerno, kažr.. suština uspjeha opozicije u međusobnom uvažavanju, nenapadanju i uzajamnoj solidarnosti. A juče na Carevića drvljr i kamenje.

Kotor CG.
Gost
Kotor CG.

Vi ste partija koja je imala puno srece na prehodne izbore sledece vas nece bit nidze. Vi jednostavno nema te stav a sjedite na dvije stolice Budvu i Kotor ste unistili jer vi jednostavno nema te politicko i nikakvo drugo iskustvo.

Aproksimativno
Gost
Aproksimativno

A HNovi? Da vidite tamo nepotizma i bahatosti! Na novo izmisljeno radno mjesto uvaljuju svoje birace a glavna preporuka za obavljanje funkcije je da si sto veci srbin!! Tako su proguralu nekog balavca konobara da bude predsjednik parlamenta!!! A vise trose energije da se iznedju sebe ogovaraju i podmecy jedni drugima u borbi za sto vise lukritivnih pizicija! Pa zamjenik… Više »

Mafilohije
Gost
Mafilohije

Pošto si takav kakav si, tebe će na izborima svi bojkotovati.

eko
Gost
eko

Ko je ovaj?

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Pipunov kolega iz bloka

Pardon Broš
Gost
Pardon Broš

Bečko, što čeka red za orden.

Marko
Gost
Marko

Maśa milacic je dps!!!

Mirko
Gost
Mirko

Svi su oni DPS

Brane
Gost
Brane

Sta je s komentarima?

Brane
Gost
Brane

Nemate vi svoj stav, cekate sta odluci df

Blaki
Gost
Blaki

Prepametan si. Nema šta. Ali samo tako i drugačije ne može biti ako ti opozicionari,rade za Crnu Goru, za državu, ako žele da im je Crna Gora nezavisna.
Opozicija u Hrvatskoj ne želi da je priključi nekoj susednoj državi.
Želi li opozicija u Srbiji da je priključi Mađarskoj ili Rumunija.?
A ti želiš Crnu Goru da priključi Srbiji.
Sram te bilo.

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Plagijatu.

TGD
Gost
TGD

TI BI DA PRIMAS PLATU BEZ POSLA. ZASTO POSTOJE OVAKVI LJUDI. VOLE VISE TUDJU ZEMLJU OD SVOJE. KO GUBI UVJEK SE LJUTI, NIKAD NIJE GRESKA DO NJEGA.

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Ih jado moj kako ti se usladilo da sjedis doma a primas platu..a. a koko si inteligentan to je za’priču!!

Cika miki
Gost
Cika miki

U pravu si to su pare nas gradjana, zamisli koliko bi dobro dosle te pare da se preusmjere u skolstvo u zdrastvo, cetiri godine × 2000e

Milan
Gost
Milan

jel ovo realno, lik traži uvođenje fotografije u boji? Kao da to mjenja nešto. Koliko stanovnika živi u kućama bb? Zar ovaj čovjek misli da svi živimo u Podgorici i gradovima ? Puno je sela u kojima ni ulice nemaju ime, ali zato poštar zna svakog po imenu i prezimenu i sa svakim je popio kafu. A što se tiče… Više »

eu kolonija
Gost
eu kolonija

SVIĆE, SVIĆE RUJNA ZORA!!!

Cika miki
Gost
Cika miki

Neznam cija, CRNOGORSKA DA SIGURNO

Vesko
Gost
Vesko

Nije me prevario osjećaj za njega. Petljavina.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Druga liga,to za tebe trenutno važi.

Hmmm...
Gost
Hmmm...

I bi bojkot u posljednjim izborima u Albaniji sa izgovorom za fer izbore, i pobijedili oni koji su izašli. Izbori su procijenjeni od strane međunarodne zajednice kao fer. Luzeri su luzeri, pregaoci su pregaoci.

TonyZ
Gost
TonyZ

Ajde fino skini to odijelo i kravatu, zaposli se nedje imas tih veza, postedi nas te tvoje politike koju smo prerasli kad smo bili djeca. Realno nemas kapaciteta da se bavis politikom, jer do sad sve sto smo culi od tebe nije dovoljno ni da te kvalifikuje da budes portir u skupstini, a kamoli poslanik ili drzavnik. Uostalom akademskoj zajednici… Više »

Čopj
Gost
Čopj

Vasa jedina politika je bojkot i ne izaci na izbore. Pa mnogo ste smijesni , znas!

Mia
Gost
Mia

Smijesni ste kad neko nema nikakvu politiku normalno je da bojkotuje izbore !!!

je li realno
Gost
je li realno

Legendo prvi si bojkot prekrsio. Nemoj da zaboravljas

Zaki
Gost
Zaki

BOJKOT NE TREBA DAVATI LEGITIMITET FARSI

Mitar
Gost
Mitar

Daj Boze da bojkotuju i da se pojave neke nove opozicione partije pa da ovi nacionalisti nestanu vise.

...
Gost
...

Utulio si ga ti Bečiću, zato bježiš od izbora.

Milan
Gost
Milan

A vi ste prvi prekrsili i izasli u Tuzi.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Proradio je onaj Srpski sindrom u njemu,sada ce biti nisu ono oni bili u Tuzima

Boban
Gost
Boban

,, Ako govorimo o crnogorskoj opozicionoj političkoj sceni, smatram da je suština uspjeha opozicije u međusobnom uvažavanju, poštovanju, nenapadanju iuzajamnoj solidarnosti,, A sa svima u opoziciji su u svadji

NIkola
Gost
NIkola

ne zna se ko je gori vlast ili opozicija

Vukasin G.
Gost
Vukasin G.

Mrtva trka.

Harris
Gost
Harris

A zna se vala toliko, od opozicije nema gorih.

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Zna!
Opozicija!!!
Da isto valja i vls bi bolha bila no i oni vide da opozije nama oa se opustili!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Nagrđeni su i jedni i drugi. Ali vlast je uvijek u prednosti jer je za Crnu Goru a ovi izdajnici bi da je satru.

Mirko
Gost
Mirko

Stara ako se sjecas 90tih vlast nije bila tada za CG kao sto nije ni sad no za sebe. A mi koji smo za CG najgore prolazimo jer ove sto su protiv kupuju i omohucavaju im svasta eto ti primjer Knezevic, Mandic, Carevic i ostali

av av
Gost
av av

teško biti bolji od opozicije

ND
Gost
ND

Vidi se iz svega da je opoziciji jasno da ponovo gube!!

Bjež
Gost
Bjež

PLAGIJATOR!

Bjež
Gost
Bjež

Ja mislim da je najbolje da ne izlatite. Tako ćete najmanje da se brukate!

Aproksimativno
Gost
Aproksimativno

A kako to da po starom izbornom zakonu priznajes opozicionu vlast u Kotoru, Budvi i HNovom? Znaci:tamo gdje pobjedim priznam izbire, gdje ne pobjedim ne priznajem a tamo gdje nemam sanse ne ucestvujem!! Ahaha ajde to objasni EU administraciji! Cak ste i u foliranju AMATERI

Draško
Gost
Draško

U ovakvim uslovima,pobjediti bilo đe,u bilo kojoj opštini je veliki uspjeh.Da ne radite što radite,sa ucijenama,kupovinom,krađom,ne biste dobili izbore nikad niđe.A u navedenim opštinama bi tek bili pometeni!Živjela Crna Gora,dolje dps!!!

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Koja navedi ako mislis na srpsku ta niti je zivjela niti ce,a ako vices pravi Crnu Goru svi kazemo neka zivi vjecno,tako moras biti precizniji

Draško
Gost
Draško

Jedna jedina,Novače,ja za drugu nzm.I još jednom,živjela Cg ili da je vječna,ako ti se tako više sviđa.No se bojim da bi mnogi na ovom portalu voljeli da je dps vječan a Cg kako hoće!

Zara
Gost
Zara

Moje glasanje a mžda i drugi nećeš dobiti što podržavaš lažno srpstvo vidim već gubiš u loše si društvo….

Trt mllojko
Gost
Trt mllojko

Ovaj plagijator Još misli da je pametan a on gori od jelene karleuse

KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Ovi politicari sa nasih prostora, ne svi nego Cg, Srb,Mak i BiH jedino sto znaju je bojkot izbora samo neznam sto sa tim postizi, EU je protiv toga kao i Zapad a vlast se drukce ne moze mijenjat. I nedolazak u skupstinu je isto tako glupo jer se tu bori i stvaraju zakoni da svi gradjani tokom prenosa uzivo vide… Više »

Nenad
Gost
Nenad

Trebalo je davno jos prije 20 god bojkovati sve instirucije dok se dobro ne prociste spiskovi i utvrdi izborni zakon..ovako svakim izlaskom im dajete legimitet iako znamo svi cime se vlast bavi..ako ovako javno prijete zaposlenima znig litija..mozete zamisliti sto tajno rade..bojkot totalni svega..pa onda izbori ..ja vjerujem da dok narod seta dps sredjuje biracke spiskove

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Kakve veze ima Bečić sa nekim demokratom? Ne pala mu vlast u ruke,pa bi svi viđeli o kakvom se demokrati radi! Jednom radikal čitav život radikal! Isto kao Vučić,priča o demokratiji i ljutski i manjinskim pravima,a sve prži pred sobom ono sto nije srpsko! Isti Ovi što podržavaju Bečića i DF,zapamtite,da oni dođu na vlast vi bi prvi plakali za… Više »

Markos
Gost
Markos

Da ne vjerujes…u susret izborima poslije zimskog sna oglasio se glavni Drpokrata

MILAN
Gost
MILAN

Mi ucestvujemo na izborima a vi ne morate! Aj zdravo!

Ninoslav
Gost
Ninoslav

Hahaha najsmjesnija licnost na politckoj sceni, inace si ti poznat kako drzis rijec, KAKO SI ODRZAO RIJEC ZA TUZI JER SI IMAO JEDAN MANDAT PA TRK NA IZBORE, a sad naravno da ri ovo odgovara jer te DF bacio onamo dje i pripadas a tvoje neznanje iz dana u dan isplivava, ucis pjesmice pa u 2 dana gostujes na dvije… Više »

Gradjanin
Gost
Gradjanin

Dodje i ovaj na nivo Peca Popovića i Šoća, arhiva..

parazit
Gost
parazit

Okle sad ovaj iskoči? Eeeeee , a nije te bilo sramota da primaš platu svo ovo vrijeme neradniku bahati I umišljeni. Cenzus gledati nećeš.

Lepa
Gost
Lepa

Loše si odigrao Becicu u vezi imovine crkava.

TITO
Gost
TITO

Buducnost ove drzave je na mladost
Naprijed Becicu

ProMontenegro
Gost
ProMontenegro

Plagijator… Neka ga… Nek se ujedini sa Četničkom opozicijom i zajedno izgube jednom za vazda

THE END
Gost
THE END

DO SLOBODE
NEGO NA CDM SU TI DPS POLTRONI I NE RACUNAJ LAKOVE

Djuka
Gost
Djuka

Sendvicaru

LIKOVNO
Gost
LIKOVNO

LIKOVNO DA IZBACIMO KAO PREDMET I ETO NAS

z d
Gost
z d

E kako je pametan ovaj mali. Sa koga li je ovo prepisao hvala Bogu?

Student
Gost
Student

Sa grane dps

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Rođeni bojkotaš,prvo je u SNP-u pravio bojkote i opstrukcije,pa evo 4 godine bojkotuje parlamnet,pa sad hoce i izbore da bojkotuje! Pa lijepo je platu uzimati a ne ići na posao,malo po malo tako će i steći penziju bez i jednog i jednog radnog dana,odnsono bojkotom do penzije! Ja u njemu vidim naslednika Andije Mandića,samo dok mu jos ostatak maske padne!

Srbo
Gost
Srbo

Magistre svjetlo si na kraju tunela za ovaj napaćeni narod

Zetski
Gost
Zetski

Shvatiću ovo kao dobar vic.

Srbo
Gost
Srbo

Vicevi se pričaju već 30 godina i odavno se niko ne smije nego mnogi plaču

Jelena Savojska
Gost
Jelena Savojska

Ako nas Plagistar ne spasi nece niko…

Velimir
Gost
Velimir

NE misli Becic jednako ujutro ,popodne I uvece!
Doza je bitna!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

SAMO JE NEBO IZNAD NAS I NIKO I NIKO NE MISLI VISE NA NAS 🎶🎶🎵🎵🎶🎶🎵

KRiv
Gost
KRiv

SVICE

Snjeguljica
Gost
Snjeguljica

DO SLOBODE
🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊

junior🔖
Gost
junior🔖

Tako je , ali ne sa Aleksom.

Student
Gost
Student

ZABORAVI MILO PLAGIJATE
ZABORAVI KOVERTE
ZABORAVI KORUPCIJU
ZABORAVI KLANOVE
ZABORAVI NEMASTINU

PODSJETI GA BECICU I IDEMO DO SLOBODEEEE

Sorbona
Gost
Sorbona

Kad će mandić I knežević u zatvor?

Definitivno
Gost
Definitivno

Student, mora da prepisujes od Plagistra…

KPJ
Gost
KPJ

AKO ODRZIS RIJEC IMATE MOJ GLAS

Lepa
Gost
Lepa

Glas mu daješ na bojkotu ? Nema logike.

Žika
Gost
Žika

Hahaha

Andjela
Gost
Andjela

Ti si blefer broj jedan!

xyz
Gost
xyz

Nije on blefer nego B(l)e(fer)cic

Sijera
Gost
Sijera

Plagijator.

xyz
Gost
xyz

Moj Becicu,bivsi snpeovcu uzese ti frontovci sve glasace pomocu ovog zakona,dzabe kukas sada.

Pahomije
Gost
Pahomije

Ahahaha pa zar vas nema 200.000 na ulicama, zar nije narod na vašoj strani, zašto sad nećete na izbore?

ĆUSKIJA
Gost
ĆUSKIJA

GROMADA.

Bjež
Gost
Bjež

Ne, ima ih preko 600 000. Babušnica, Gacko, Pizdinci, Reka, Dečani…

Bole
Gost
Bole

Zato sto broj glasaca nikad nije bio problem.

Send this to a friend