Politika

Bečić: Pobijedila čista, emancipatorska i evropska Budva, poražena izdaja

Aleksa Bečić

Predsjednik Demokrata Aleksa Bečić kaže da je ponosan na još jednu veliku pobjedu demokratije i činjenicu da je, kako je istakao, Budva odbranjena, a da su do temelja poražena anticivilizacijska, protivustavna i nedemokratska djela, odnosno nedjela DPS-a.

“Opet su bedemi naše opozicione tvrđave odbranili Ustav, demokratiju i slobodnu volju građana koju su juče namjerili da uruše korupcijom, kriminalom i golom silom Duško Marković i Milo Đukanović. Ponosan sam na odbornike Demokratske Crne Gore koji su stručno, pravnim znanjem i umijećem, argumentovano i uz vaspitano držanje bez i jedne upućene ružne ili neprikladne riječi bilo kome, zajedno sa kolegama maestralno odbranili Ustav Crne Gore, zakone, čast Budve i njenih građana. Ponosan sam što je uprkos pritiscima i opstrukciji do zareza ispoštovan i Zakon o lokalnoj samoupravi i Statut Opštine Budva i Poslovnik o radu Skupštine opštine. Ponosan sam na dostojanstveno držanje časa parlamentarizma i demokratije onimima koji su udarili na temeljne civilizacijske vrijednosti savremenog svijeta”, kazao je Bečić.

Kako je naglasio, sinoć je pobijedila čista, moderna, emancipatorska i evropska Budva.

“Sinoć je poražena i izdaja koja nije ostvarila svoju sramnu misiju rušenja Ustava Crne Gore i prekrajanja izborne volje građana Budve. Ali su sinoć takođe potpunu dominaciju u svom punom sjaju i izražaju pokazale pravda i želja za odbranom časti Budve pred nepravdom koja joj je prijetila. Na primjeru odbrane Budve opet se pokazalo da vaspitano ponašanje, međusobno nenapadanje, dopunjavanje i solidarnost svih aktera lokalne vlasti, predstavlja ključ uspjeha. Upravo takvom saradnjom opozicija je pobijedila DPS na izborima u Budvi, Kotoru, Herceg Novom i Beranama”, poručuje Bečić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
4 C
Gost
4 C

“emancipatorska i evropska Budva” a Carević kaže da je Budva – srpska teritorija i poziva Vučića u posjetu, zaobilazeći predsjednika države, Vladu, premijera, institucije. Ako je to “evropski” onda OK.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Kako su providni i mizerni ovi zastidje demokrate,vide da su gotovi i sad onom oskubi sto vise mozes prije oprostaja od politicke scene.Ovome slike nema do mizernog Meda isti su

MedoPade
Gost
MedoPade

E ovakva vam je svaka pobjeda. Laž, prevara i manipulacija. Ostrašćeni mrzitelji Crne Gore koja je crnogoraca.

Jokso
Gost
Jokso

Ihaa vidi botova….je li i dalje salama ili su se otvorili za kulen?

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Hoće li bivši liberali opet glasati za Plagistta, hvalim te bože? Trebalo je da se dese litije pa da ovi mladočetnici pokažu pravo lice. Moj Plagistre, ni cenzus preći nećeš. Crnogoce si izgubio, manjine takođe, a Srbi će glasati DF, jer vide da si ti suncokret i da ti se ne može vjerovati.

MILO NATO CPC
Gost
MILO NATO CPC

jedina istina je da si Markovicev proizvod, i da igras kako ti se kaze.. odradio si posao ka pozitivna, razbio s front i snp na’pola.. prica se da ce ti sad mentor posle izbora u penziju a i ti u istoriju!!

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Dok je vas takve opozicije Djukanovi se ne mora sjekirat najmanje jos 15 godina..

jedan je MILO
Gost
jedan je MILO

evo jedva cekam izbore da vidim ko je ta budala koja moze glasat demokrate koje nista ama bas nista nisu uradili za svoje glasace, glasam ih da me zastupaju u skupstinu oni u nju ne ulaze!!! sta ste mi to zavrsili kao gradjaninu ili vasem glasacu.. sta sam dobio od tog glasa!!?? sram te i stid bilo nesrecnice!! ima si… Više »

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

e blago tebi kad onaj vasar podrzavas kad onaj cirkus tebi lici na emancipaciju.. sinoc i preksinoc ste onim ponasanjem i vokabularom izgubili 40% glasaca!! doduse i tako i tako ih necete imati dovoljno ni da prodjete cenzus!!

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

E ču plagistra, kako je odmah izmilio…

Kocho
Gost
Kocho

Da nije smijesno bilo bi zalosno..Pobjedila Evropska Budva,kuku nama zanavijek,kako nan ovi donose ovakav vid demokratije,daj da se svi kolektivno …!

Mitar
Gost
Mitar

Mozda ovaj narod stvarno sasluzuje da ga ovo vodi?!?!?

Jež
Gost
Jež

Nakon svega što se čulo u budvanskom parlamentu proteklih dana i ovih riječi koje je izgovorio Bečić, mogu reći iz dubine duše- pihhhh…

Ljaljo
Gost
Ljaljo

Obrnu ovaj igricu, plate, uplate od drzave partiji a uljegli ga nisu a ni u dom se ne savijaju. Kupuju se stanovi, ije se po restorana a sa bratom Dritanom u nezbor..

Cheese
Gost
Cheese

Ovako ce proc i na drzavnom nivou. Narod se probudio!!

Dobrojutro
Gost
Dobrojutro

Ovo nije uradio narod nego grupa poslanika koja kao ne voli komunizam ali ga praktikuju kad god imaju priliku.

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

A kako su prosli!! objasni mi molim te, tu vecinu od 16 prema 17!!

mrkela
Gost
mrkela

Javljam se za vlast u Budvu tamo više ne treba većina . Da se pošteno potučemo pod onaj srpski šator i ko pobijedi njegova je Budva . Pita se manjina pa će tuča pokazati pobjednika !

Dobrojutro
Gost
Dobrojutro

Za opoziciju bolji predlog – da donesu zaključak da nema vise nikakvih izbora svi oni ostaju doživitno i ostaju na vlasti jer neće biti izbora i nema ko da ih smijeni nema veze većina manjina.

Ljubo
Gost
Ljubo

Sta mlati ovaj

mrkela
Gost
mrkela

Folirant ! Crnogorci su mislili da kad sa četnicima uđu u kolo da će lako izaći !

Marvo
Gost
Marvo

Ovaj mali plagijator je dosadan ka’ buva.Glumi neku vaznost.

PosrbicaCG3'13
Gost
PosrbicaCG3'13

Ako ovo udje u parlament CG samostalno onda s nama nije nesto u redu.

Toliko.
Gost
Toliko.

Prekrsili ste zakon, statut, poslovnik. Divljate Budvom, rezite I zavijate na ljude. Vi ste dno Crne Gore. Ne znate vi za zakon, niti za vladavinu prava. A ako cemo o izdaji, pitaj Krapovica zasto je slavio nestanak Crne Gore 1918. Godine, prije par godina. Izdajnici ste vi.

Fahro
Gost
Fahro

Dostojanstveno? Po ustavu i zakonu? Ponos?Pobjeda? Becicu , opet plagijat! Po tebi je ponos i dostojansteno ona kisa nekulture i ulicnog vokabulara da sam u jednom trenutku za vrijeme dnevnika morao djecu da posaljem u drugu sobu. Po ustavu i zakonu kazes, pa vi ste samo u ova 3 dana prekrsili sve sto se moze prekrsiti. Pobjeda? Kakva crna pobjeda?… Više »

Luka
Gost
Luka

Znate li sta je demokratija za Becica!? To je odrzavanje sjednica pod satorom, falsifikovanje dokumenata, ustupanje gradjevinske dozvole njegovim ljudima koji su sumnjivo stekli kapital da bi sjutra ista gradili, namjestanje radnih mjesta samo kumovima, prijateljima, rodjacima…

Ilija
Gost
Ilija

Ja se nadam da ce nadlezni drzavni organi da reaguju i zaustave kradju i pustosenje Budve od strane Demokrata i DF, jer sve sto se izdesavalo ovih dana pod satorom je dokaz krsenja svega!

Vladan
Gost
Vladan

Ti si pogazio i Ustav, i demokrataju i sve zakone, i nemoj da mi odje pricas ovu pricu, kad si ti gori i od Mandica i svih iz DF! Ti si jedva prevara kakve nema, sve bi zedne preko vode preveo!

Jovan
Gost
Jovan

Kako to da ti sad odgovaraju Mandic i ekipa iz Df-a Becicu, a do juce ste napadali jedni druge!? Kako to!?

Uros
Gost
Uros

Kako su sredili Kotor, unistili ga do temelja sad to isto rade i sa Budvom, jos su sinoc korak dalje posli, vise se ne ustrucavaju ni od cega samo da ostanu na vlasti! Namjestaju lazna dokumenta, falsifikuju ko zna sta sve ne vec, i onda mi odje Becic magistra doktor plagijata da mi prica o demoktariji! Pa ovo ne moze!

Petar
Gost
Petar

Sinoc smo svjedoci gazenja demokratije i uvodjenja plagijata i primitivizmu! Ono sinoc je bruka crna sta smo gledali, na oci svih nas oni zamjenjuju dokumenta kako ne bi priznali DPS-u potpise za smjenu!

Marjan
Gost
Marjan

Nasao se sad da prica ovo a stavio svoje ljude u arhivu da falsifikuju dokumenta i da podvale DPS kako im se potpisi ne vaze! Brukoo crna!

Goran
Gost
Goran

Ponosan si na to sto je neko tvoj falsifikovao dokumenta i sad mi pricas odje o demokratiji!?? Imas li obraza!???

Budvan
Gost
Budvan

Je li i ovaj presao u Dps kad ovako prica

Tajfun
Gost
Tajfun

Predsjednik stranke plagijator,kadar demokrata,bivsi predsjednik opstne Budva,ne umije da popuni obican bankarski nalog(virman) za prenos novca,Demokrate,vi ste bruka i sramota Crne Gore.

orle
Gost
orle

Nije ni njemu lako, zna da laže a gleda u kamere…
A koji je bio rezultat glasanja?

zzzzzzzzzzzzz
Gost
zzzzzzzzzzzzz

hahaha sto veli munja pobjeda? hahahh vrh! ali dobro ovo vam je primjer kako planiraju da urade i na drzavnom nivou… samo ako bude blizu.. ako bude lose prognoze smao ce da kazu da ce bojkot :d mada ima junaca dosta :d

Jokso
Gost
Jokso

Hahahahaha nego sta nego pobjeda…a vidi botova sto su se zapalili

E, pa svašta
Gost
E, pa svašta

Četnička rezervna vojska priča o Evropi. Zar stvarno misle da smo tolike budale, da ih nismo pročitali.

Kolasinacc
Gost
Kolasinacc

Bolje da se nisi oglasavao kao i do sad, ti si svoje davno rekao

Sony
Gost
Sony

Napravio si od svoje partije plagijatore,sve do jednog

Zvezdasica
Gost
Zvezdasica

Bolje da si naučio svoje kolege kako treba da se ponašaju. A ne da ih ucis da falsifikuju dokumenta

Djekna
Gost
Djekna

Kakvu crnu pobjedu? Je li ovaj pri čistoj savjesti

smilja
Gost
smilja

iha gle becica kako se uzvisio,znaj da ko visoko leti,nisko pada

Kotlar
Gost
Kotlar

Sta pricas Becicu poceo si kao Vucic da govoris neistinu, prije 24h je bilo toliko uvrdljivih i pogrdnih rijeci od tvojih srednjskolskih politicara da treba da bude sramota i tebe i njih

Momo
Gost
Momo

E ako na ove izbore predjes cenzus bice dobro ne pada narod na te plagijatorske fore

Gosa
Gost
Gosa

Dzakovic voli i postuje svoju drzavu za razliku od vas, kakva je to koalicija u kojoj se ne zna ko vise mrzi i radi protiv Crne Gore?

mijo
Gost
mijo

Hahahahahah sali li se ovaj becic? On prica nesto o anticivilizacijskim,neustavnim djelima???! svako njihovo djelovanje je bas takvo…

Nina
Gost
Nina

Nema onog mr ispred imena vise?!

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Kakva predsjednik takva i partija,plagijatorska

Kaktus
Gost
Kaktus

Niste vi kadar ni za predsjednika odeljenja seoske skole a ne opstine

Vuk
Gost
Vuk

Na sta si ponosan na to sto od jadnog naroda uzimate pare, a ne odlazite na posao ili zbog toga sto ste sinoc raznim manipulacijama odgodili dva odlazeca gospodina?

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Ja sam mislijo da ste vi bolji od dpsa a ne da cete se sluzit ovakvim podvalama

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Uporno se posipate pepelom,završićeš gore no medojević na izborima.

Djuka
Gost
Djuka

Budva je pravi recept protiv OKG.

Leart
Gost
Leart

Tuga i zalost da se ovi ljudi zovu demokratama

Komita
Gost
Komita

E ovo je sramota zivota mi,dabogda svi u spuz zavrsili za ovo bezobrazno krsenje zakona

Danko
Gost
Danko

Nidje te ne bi bilo da te Srdjan Milic nije finansirao fino si mu vratio tako sto si mu razorio citavu partiju i povukao izdajnike poput tebe

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

E bravo,hvali ti krsta radovica koji ima obraza da prica o poslovniku a svako je pravilo prekrsio

Bruno
Gost
Bruno

Rece plagijator i izdajnik Srdjanovog SNP-a ne mozes ti Becicu nikoga da nazivas izdajnikom kad si i sam prodao SNP po ko zna cijem nalogu

visibaba
Gost
visibaba

Budva je BILA moderna,evropska…a sad je potpuna suprotnost!

Liberal
Gost
Liberal

Plagijator hvali samo ovakve kao on koji krse zakone

Cule
Gost
Cule

Cus porazena, a vi ste ti koji ste sinoc odigrali predstavu prevare i manipulacije za saku vlasti jer ste bili svjesni da su obojica zasluzili smjenu

Stefo12
Gost
Stefo12

E taman ste i za sator….

bajk
Gost
bajk

Čega se pametan stidi,budala se ponosi..moj Bečiću 🙂

Ilija
Gost
Ilija

Osakle tebi pravo da se mijesas u politiku lokalne vlasti Budve, to ti nije nadleznost i ne pripada te

Marta
Gost
Marta

Koja bitka za fukncije i fotelje, nece da ispuste ni za zivu glavu, neka ti sluzi na obraz

Kengur
Gost
Kengur

Da ste ljudi podnijeli bi ostavke, vratili mandate i raspisali izbore a ne da radite ovakve stvari

Rada
Gost
Rada

Sahranili ste demokratiju i ponozili ustav i zakon nase drzave, pokazali da ne postujete nidje nista

Hana
Gost
Hana

Daleko bilo da se neko ugleda na vas, nasta bi licila ova drzava. Hvala Bogu pa nikakvu rijec nemate i nikakvu vlast ne posjedujete

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

E moj Becicu, pao si toliko nksko da ne mozes nize, bruka i sramota me je da sam szanovnik Crne Gore u koju si ti neki bitan politicki faktor

Antoan
Gost
Antoan

Skandalozno vam je ponasanje i postupanje, zar se na onakav nacin vodi sjednica u doba demokratije

Kip
Gost
Kip

Vi nemate osnovno vaspitanje, kako vi mozete idje da vladate? Samo se zavaravajte, necete zadugo

Bjelopoljac
Gost
Bjelopoljac

E teško nama sa ovakvima kao što je Bečić, crno nam se piše

Bogdan
Gost
Bogdan

Zar je za pohvalu i slavlje to sto opstruirate rad gradskog parlamenta i krsite poslovnik o radu

Apokalipsa
Gost
Apokalipsa

On je jos i ponosi onakvim skandaloznim ponasanjem i postupcima

Krsto
Gost
Krsto

Becicu ne leti toliko, zaboljece te pad koji dozivis uskoro

Pollo
Gost
Pollo

Istinu živu je rekao jeste pobijedila je koalicija DF-Demokrate ali u primitiviznu i divljaštvu, nakaradnom ponašanju eto u tome

Jana
Gost
Jana

Bečić: Pobijedila čista, emancipatorska i evropska Budva..
Ocigledno da imamo drugo shvatanje rijeci emancipacija, a to je daleko od onoga sto ste vi sinoc napravili u skupstini i sto pravite poslednjih par dana.

Sejo
Gost
Sejo

Dje su tvoja djela Becicu? Nesto ih ne vidim, nikad ih nisi ni imao.

Nikolas
Gost
Nikolas

Po cemu ti to zakljuci Becicu?

ccccccc
Gost
ccccccc

Ti Bečiću misliš da si samo ti gledao ovaj rijaliti od skupštine….emancipatorska, čista, moderna…hahaha prolupao si kao i ti tvoji puleni iz Budve, čistka vam se sprema a i treba posla svega što ste priredili narodu.

Joo
Gost
Joo

Sve sto su dotakli upropastili su….bice interesantno pred izbore gledati spisak tacno svega sto su i kako upropastili……Plagistar se ozbiljno utripovao….misli da se samo njegov glas i spinovi prepuni lazi cuju…..ali stroljenje je spas…..

Rada
Gost
Rada

Ne putujte preko vlastitih riječi da ne biste pali u licemjerje.

Mali Dacic
Gost
Mali Dacic

Evropski politicar koji cetiri godine ne dolazi na posao a redovno preuzme platu ! Emancipatorski politicar nema sto !

marius
Gost
marius

Ovaj ka da se sprda s zdravom pameću ovoga naroda. O čemu ti jutros zboriš, znaš li. O kulturnoj odbrani demokratije, u vašarskom šatoru. Svi u CG su vidjeli kojim stepenom kulture i vaspitanja raspolažete.

Vuk
Gost
Vuk

Mislio nekad da vam je politika emacipatorska, ma kad vedjeh da i vi kod Srbskih popova za savjete o vama…

Send this to a friend