Politika

Bečić: Poziv Markovića je neiskren i pun trikova

Poziv premijera Duška Markovića na razgovore sa opozicijom u institucijama sistema je neiskren i pun trikova, svojstvenih onima koji ih razvijaju gotovo 30 godina, ocijenio je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić.

“Ipak, i takav kakav je predstavlja nagovještaj popuštanja u odnosu na onu tvrdu poziciju da nema govora o prijevremenim izborima”, rekao je Bečić listu Dan.

On je istakao da je svima jasno da sa ovom vlašću ne možemo dalje.

“Ne možemo napredovati u procesu pridruživanja EU i zatvoriti poglavlja 23, 24 i 27, dok je na čelu DPS koji je direktno protiv svega što se ovim poglavljima traži od nas. Demokratska partija socijalista je oličenje kriminala i korupcije, ona je protiv vladavine prava i u središtu je mafije koja nemilosrdno eksploatiše naša prirodna bogatstva i uništava našu životnu sredinu. Zbog svega ovoga i još puno toga, ovako duboka politička kriza je logična posledica. Odgovornost za eventualno produbljivanje krize ako izostane njeno razrješenje jeste na vladajućoj partiji. Ne vjerujem da ona to sebi u ovom trenutku, kad su u velikom padu kako u očima svojih građana, tako i u očima međunarodne zajednice, smije da dozvoli”, rekao je Bečić za Dan.

Kako je kazao, preciznije to je nagovještaj poraza Demokratske partije socijalista (DPS).

“Neka Marković dobro porazmisli u šta uvodi Crnu Goru ako nastavi da se oglušuje o legitimne zahtjeve opozicije”, poručio je Bečić.

On je podsjetio da se još nije desilo da DPS u pregovorima sa opozicionim političkim subjektima ispoštuje dogovoreno.

“Zato naša pozicija “uzmi ili ostavi” nije ucjena, već trezveno razmišljanje čovjeka koji ima posla sa dokazanim prevarantom, čovjeka kojem ne pada na pamet da uđe u zonu u kojoj je DPS majstor svog zanata”, kazao je Bečić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
...
Gost
...

što je mali izbečio, a i usprčio kao ćevap

crnogorac
Gost
crnogorac

Samo naprijed Bečiću, lopovima ćemo proširiti asfalt do Spuža da se ne guraju do tamo

A, jes
Gost
A, jes

Aoooh, a neka tebi brige o pridruživanju, no ti dođi u Skupštinu ako smiješ. Ne smiješ, znaš ti zašto.

ćuskija
Gost
ćuskija

Ne smiješ ti u Skupštinu, Bečiću, jer kriješ dosta toga što narod mora da zna. Zato dižeš buku. Ako imaš petlju, uđi i kaži sve to što trabunjaš po ćoškovima!

KRALj NIKOLA
Gost
KRALj NIKOLA

javna je tajna da si ti vladin proizvod da si ti sledeca pozitivna samo na drugi nacin..

Mojsije
Gost
Mojsije

Trikovi su monopol Beciča. Nema ništa bitno šta može ponuditi.0

gondor
Gost
gondor

coek te zove da radis svoj posao jadan ne bio, da se pojavis tamo dje bi trebo da budes… smije ti se cio svijet sto si digo nos i bjezis sa casa ka kakvo nestasno djace u osnovnoj skoli. daj malo odgovornosti prema poslu za koji te narod zaduzio. daj malo obzira prema svojim glasacima.

Anica
Gost
Anica

Pokupio Becic ove omladine ispranog mozga od kuce, mrzitelje svoje drzave pa oce da smjenjuju vlast.Dobro je rekao Kralj Nikola za to , ” Jadan Stanko, rdja te bila, zar ti Crna Gora nije mila?” Dozovi se pameti Becicu, dok si jos na vrijeme.

Grrrr
Gost
Grrrr

Taman ka sto si ti neiskren Becicu I pun trikova

Radmila
Gost
Radmila

Kod ambasadora onaj dan samo sto isti Becic nije plakao za tim dijelogom i sad kad Markovic poziva na isti on odjednom trazi milion i jedan izgovor ?? A prije kad su isli na dijalog sa Milom tada nije bilo uzgvora ..sve je ovo samo jedan politicka igra Becica !

Mkkkoj
Gost
Mkkkoj

Ne razumijem ovo da ucestvujes na izborima i budes izabran i onda se predomislis i ne pojavljus. Zasto su uopste ucestvovali. Ne vidim kako doprinose drustvu na bilo koji nacin sem sto mlate i provociraju

Anka
Gost
Anka

Zar neko ko zeli iskreno razgovor i dogovor sad odustaje i ponasa se kao sto se Becic ponasa ?? Pa odje se jasno vidi koliko je Becic zapravo pun malverzacija !

Zaza
Gost
Zaza

Ovo je jedna klasicna manipulacija od strane Becici i opet pokusaj da se proda magla narodu CG, ali sad su jasne neke stvari tako da vise nema mjesta glumi.

Una
Gost
Una

Ponudjen kao pocascenjen eto tako, sad treba jedan Becic da odredjuje u ime cijele opozicjie oce li se ici na razgvor ili ne, pa nije Becic cijela opozicija ? !

Kaca
Gost
Kaca

Becicu sad ti ne odgovara razgovor koji je Markovic ponudio a na razgovoru kod ambasadora su pricali da je samo dijalog najbolje rjesenje !

Andria
Gost
Andria

Primas li pare za to sto sjedis kuci, lazni moralu ?

none
Gost
none

Dje ti je Bogdanovic i sta radi??

zorka
Gost
zorka

Becicu kako si prosao 23eg septembra ??

najti
Gost
najti

Nije mi jasno da li ti ovo radis namjerno ili se samo pravis glup??

imela
Gost
imela

a, sve mi mozemo kad tebe udaljimo sa politicke scene ! To neka ti bude jasno !

MM1988
Gost
MM1988

Nije neiskren i pun trikova, nego se vama ne vraca na posao…

kolee
Gost
kolee

E kakvi ste da Bog sacuva, pa vas neko ozbiljno da shvati. Eeee

maca
Gost
maca

A vas sigurno glasala ne bih.

komentator
Gost
komentator

Dvije osobe a 8 komentara. Imate li pametnijeg posla?

Pravda
Gost
Pravda

Ziva istina…i svaka vam cast za razotkrivanje ovih prevaranata i lopuza…sto svakodnevno pljackaju ovu jadnu zemlju..nikad jadnija i ponizenija nije bila

Kaca
Gost
Kaca

Pa jedino smo na celu sa DPS – om i napredovali. Ne nego bismo sa vama daleko stigli.

Jolee
Gost
Jolee

Cus legitimni zahtjevi opozicije… Prestanite da pricate gluposti i da zavaravate narod.

miki maus
Gost
miki maus

Ovdje ste jedino vi puni trikova, ali propalih.

LSCG
Gost
LSCG

Poslao sam komentar nimalo uvrijedljiv ali ga nisu pustili.., to je samo dokaz da je ovaj Becic Milova odstupnica za penziju

dragano
Gost
dragano

Ti postenjacino otidji na razgovor pa nam tad kazi dali je iskren ili nije nemoj tako govorit nijeti daleko porazgovarajte pa nam tad saopsti dalije iskren ili nije nemogu vjerovat da prefsjednik Vlade koristi trikove

Pero
Gost
Pero

Tacno demokravato
Trik broj 1 moraces da se izjasnis o necemu.
Trik broj 2 moraces nesto usmeno reci bez pisanih saopstenja poznatih marketinskih strucnjaka koje placa neko drugi.
Trik broj 3 imaces ispred sebe i front i vlast i opoziciju i kvazi fronr pa kako se snaci u tome kad ti imas iskustva samo jedan na jedan?

Unazad
Gost
Unazad

A nebih vas glasao za sva blaga ovog svijeta…

Ostatku napreda
Gost
Ostatku napreda

A on da Vam je ponudio i datum izbora Vi bi rekli da se sprda sa Vama…Šta očekujete Vi, da se pomjeri i da se Vi ustoličite bez izbora?Kako da ne! Umiri gubicu i pravac Skupština i pregovori.

Trol
Gost
Trol

a prc skupstina. ako udje u skupstinu prije ili kasnije mora guknut o nekom od identitetskih pitanja – sto ce dio mase koaj ga prati da okrene na drugu bandu… ovako dok igra za raju svi ga prate

hehe
Gost
hehe

Hhahaha daj sjedi mali .Tebe je strah das tvoje podvale ne izadju na vidjelo

Banjo
Gost
Banjo

Ti si prevarant

Pavle
Gost
Pavle

Pravi DF ovac u spilhoznama i s kravatom da zavara. Kakve ti to moci imas niocemu nemas stav ali si preciznim dubinskim mjerenjem dosam do saznanja o stepenu iskrenosti Premijera. Iskoristi te sposobnosti u drugim oblastima bices vrlo uspjesan.

Send this to a friend