Politika

Bečić: Protiv sam otimanja vjerskih objekata

Aleksa Bečić

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić kazao je u intervjuu za Dan da je njihova ponuda opoziciji jasna: ili pošteni izbori ili bojkot izbora. Istakao je da Briselski plan i odluka koja je usvojena u Skupštini ostavljaju i osnažu ju mogućnost tehničke vlade i da bez opozicije neće učestvovati u radu Odbora za reformu izbornog zakonodavstva. On je komentarišući Prijedlog zakona o slobodi vjeroispovijesti kazao i da je protiv “otimanja vjerskih objekata”.

DPS je uz posredovanje međunarodne zajednice nedavno prihvatio Briselski plan. Šta podrazumijeva taj plan i kako će se takav potez najveće vladajuće partije odraziti na trenutnu situaciju u Crnoj Gori?

Bečić: DPS je kapitulirao pod pritiskom međunarodne zajednice i domaćih progresivnih i proevropskih snaga, prihvativši Briselski plan, iako su do prije desetak dana tvrdi li da ne može biti govora o bilo kakvim reformama prije decembra mjeseca i njihovog kongresa. Implementacija Briselskog plana podrazumijeva novi Savjet RTCG, novu Državnu izbornu komisi ju, novo rukovodstvo ASK, novi Sudski savjet, održavanje svih lokalnih izbora u jednom danu, potvrđivanje datuma parlamentarnih izbora, implementaciju svih preporuka OEBS-a i ODIHR-a, nove zakone o biračkom spisku, o izboru odbornika i poslanika, o registrima prebivališta i boravišta, o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja…, specijalno skupštinsko tijelo koje će kontrolisati cjelokupni predizborni i izborni proces, mogućnost formiranja tehničke vlade, kao i ostanak u bojkotu dok se ne dogovore sva rješenja, svi datumi i svi pred lozi zakona. Takođe, najnovija promjena nalaže i obezbjeđivanje podrške od praktično 80 odsto članova odbora, odnosno 11 od 14 za odlučivanje, što znatno jača uticaj opozicije u odboru.

Najava ulaska dva člana Demokrata i URA u Odbor za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva, umjesto pozitivnog odjeka, izazvala je nove podjele u opoziciji. Zašto je to tako i šta trebaučiniti da se podjele prevaziđu?

Bečić: Umjesto da predstavnici DF-a koji su već godinu dana članovi odbora zajedno sa DPS-om pozdrave kapitulaciju DPS-a, oni su krenuli u najprimitivniju i najkukavičkiju harangu u novijoj političkoj istoriji, i to ni manje ni više nego na opozicione kolege. Pri tome, gle čuda, napadaju nas oni koji su bezuslovno prekinuli bojkot parlamenta, oni koji su prije godinu dana odbili naš plan, a prihvatili plan DPS-a i ušli u odbor, i u konačnom oni koji su upravo 2014. godine u Skupštini Crne Gore zajedno sa DPS-om usvojili aktuelno izborno zakonodavstvo, koje je stvorilo najveće nepovjerenje građana u izborni proces i omogućilo najveće mahinacije DPS-a ikada. Nečuveno. Da zaključim, blokirali smo prodaju narednih parlamentarnih izbora i nokautira li DPS u prvoj rundi.

Na osnovu čega smatrate da vam pripadaju dva mjesta u odboru i da li vjerujete da će svi članovi tog skupštinskog radnog tijela uskoro sjesti za isti sto i izmijeniti zakone, što će, u konačnom, dovesti do prvih fer i slobodnih izbora?

Bečić: Demokratska Crna Gora je opoziciona partija koja pojedinačno ima najveći broj poslanika u Skupštini Crne Gore, a drugi smo no snazi opozicioni poslanički klub. DF već ima tri m jesta u odboru, tako da je jasno da dva mjesta pripadaju Demokratama. Imajući u vi du da URA ima jednog poslanika, da nema poslanički klub i da samim tim ne može polagati pravo na predstavnika i učestvovati u radu odbora, mi smo spremni da ustupimo jedno svoje mjesto toj stranci. Mi smo završili značajan dio posla za opoziciju time što smo srušili plan DPS-a, i što smo, zajedno sa međunarodnom zajednicom, uspjeli da obezbijedimo usvajanje Briselskog plana. Za razliku od kolega iz DF-a koje su radile u odboru zajedno sa DPS-om bez opozicionih kolega, mi smo spremni da radimo u odboru na realizaciji Briselskog plana, ali isključivo zajedno sa opozicionim kolegama. U drugačijim aranžmanima nećemo učestvovati.

S obzirom na to da Briselski plan ne podrazumijeva tehničku vladu, sve i da se izmijene svi zakoni, možete li bez tehničke vlade stopostotno vjerovati u njihovu imp lementaciju?

Bečić: Svima koji neće da manipulišu je jasno da Briselski plan i odluka koja je usvojena u Skupštini ostavljaju i osnažuju mogućnost tehničke vlade. Norma člana 11 odluke koja ostavlja tu mogućnost je istovjetna i u staroj odluci DPS-a i DF-a i u novoj odluci Demokrata i međunarodne zajednice. Dakle, ne mijenjajući mogućnost dogovora o izvršnom modelu kontrole implementacije, odnosno o tehničkoj vladi, mi smo se izborili i za definisanje skupštinskog modela kontrole, odnosno uspostavljanje specijalnog parlamentarnog tijela koje će imati specijalna ovlašćenja u kontroli predizbornog i izbornog procesa. Demokrate ostaju privržene i poštovanju Sporazumu o budućnosti, koji, kao jedni od rijetkih, nikada nijesmo prekršili. Saglasno tom sporazumu, podržaćemo tehničku vladu, ali u njoj nećemo učestvovati jer sa DPS-om nikada nećemo zajedno vršiti vlast.

Da li razmišljate o nastupu na narednim izborima? Kako vam se čini ideja da opozicija nastupi sa jednom listom?

Bečić: Naša ponuda opoziciji je jasna i ponavljamo je svaki dan: ili pošteni izbori ili bojkot izbora. U ovom trenutku fokus je na borbi za poštene izbore. O načinu nastupa na izborima izjasnićemo se nakon stvaranja uslova za poštene izbore. Lično sam više puta istakao da nije suština uspjeha opozicije u načinu nastu na, već u tome da li ste iskreni i da li zaista želite da pobijedite, ili je vaš zadatak u politici uloga vječite opozicije kao garanta opstanka vječite vlasti.

Kako komentarišete događanja oko priprene Prijedloga zakona o slobodi vjeroispovijesti i kako Demokrate gledaju na to?

Bečić: Kao vjernik i neko ko je kršten prije više od 30 godina, ali i kao političar i čovjek, protiv sam otimanja ili atakovanja na bilo koju crkvu, hram, džamiju ili katedralu i ko god je spreman da štiti principijelno sve konfesije u meni će uvijek imati partnera. Demokrate su više puta jasno saopštile da je za nas prihvatljiv isključivo onaj predlog zakona o slobodi vjeroispovijesti koji je prihvatljiv za sve tri tradicionalne konfesije u Crnoj Gori.

Činjenica da DPS nacrt pomenutog zakona šalje na javnu raspravu 2015. godine, dakle godinu dana prije održavanja parlamentarnih izbora, a predlog zakona tek nakon četiri godine, dakle ponovo na godinu dana od održavanja parlamentarnih izbora, kao i mnogi drugi događaji i procesi, jasno pokazuje da je cilj širenje nacionalističke histerije u dosluhu sa njima poželjnim političkimsubjektima, kako bi đukanović još jednu kampanju vodio na nacionalo-vjerskom, a ne na ekonomskom-pravno-moralnom terenu, gdje je nemoćan i gdje prima golove na svakih pet minuta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
SQL
Gost
SQL

Bravo Aleksa.

4 C
Gost
4 C

I sta ce se na kraju balade desiti sa ovima sto nose crvene kravate ? A nit su vino nit su voda! Pa isto ono sto se desilo onima sa narandzastim kravatama. Ime smo im vec zaboravili. Toliko su trajali. A ko se jos sjeca nekih mnogo jacih i ozbiljnijih igraca kao sto su Narodna stranka, LSCG, SNP, SRS, SNS,… Više »

Rumica
Gost
Rumica

BRAVO NAŠ ALEKSA!

Fileopg
Gost
Fileopg

đe ti je ono ,, MR ” nešto se izgubilo u međuvremenu…

Ljubo
Gost
Ljubo

Decko sta si umislio

Eto ga.
Gost
Eto ga.

Posrbica I propali fudbaler da vodi Crnu Goru? Tesko nama s njim.

Ada, znamo se
Gost
Ada, znamo se

Kako brzo skine jagnjeću kožu, kad su u pitanju mila mu crkva i svekoliko srpstvo.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Moja podrška mr. Aleksi

Titulica
Gost
Titulica

To mr vjerovatno znači mister, jer nije magistar ko krade tuđi rad.

Đurađ
Gost
Đurađ

Magistar, nego šta. Tvoji partijski drugovi su analizirali onim programom i utvrdili da je original. Jer da je plagijat, davno bi ga tvoji partijski drugovi uhapsili i poništili mu diplomu, jedva bi to dočekali.

Fileopg
Gost
Fileopg

čuvaju mu to za pred izbore, a i lako je primijetiti da ga niko iz njegove partije ne smije nazvati magistrom u nadi da će se to zaboraviti po onoj narodnoj svaka bruka za tri dana.

Katunjanin.
Gost
Katunjanin.

Becicu, odgovori vrlo jednostavno: u koju su ti crkvu krsteni djedovi ili pradjedovi s obzirom na tvoje godine. Jedino mogu biti krsteni u Crnogorsku crkvu ako su u Crnoj Gori krsteni ili nijesu krsteni. Molim odgovori.

Fileopg
Gost
Fileopg

Džabe krečite, kao u onom filmu što su krečili freske, kad ispod kreča opet izbija veljesrblje.

Pajovic
Gost
Pajovic

Ne kopiraj me Bečo

Младен
Gost
Младен

Мутан тип. Политика овог Бечића ће доживјети дебакл следеће године. По мени права штеточина. Промјене нам требају али тешко до њих са Бечићем и Уром.

Cuca
Gost
Cuca

Becic i Abazovic su jedinesvijetla zvijezde na politickom nebu Crne Gore.

Sasa V
Gost
Sasa V

I ja sam zbog toga protiv tebe

Fileopg
Gost
Fileopg

kao i obično nedorečen ili pametno- korisno neprecizan ; Dali je protiv otimanja crkvenih objekata Crnoj Gori, koja se desila poslije 1918 g. od strane SPC ili je da se ne vrne Crnoj Gori oteto… no što očekivati od stranke i njenog predśednika koji su proizašli iz veljesrpske politike…

Dejo ferrara
Gost
Dejo ferrara

Pa je li becic plagijator?

Dzordz
Gost
Dzordz

Zamolio bih te da ti nista me preduzimas.

ene gi bre
Gost
ene gi bre

“Otimanja”,veli.E crni aleksa.Obično mlaturalo ka’ i njegova partija,sastavljena od odpadaka velesrpskog nacionalizma,sada ogrunuti Crnogorskom zastavom

NKL
Gost
NKL

Da, vjerski objekti I drzava su Crnoj Gori oteti 1918.godine.

Haris
Gost
Haris

“protiv sam otimanja ili atakovanja na bilo koju crkvu, hram” znači li to da si i protiv otimanja i okupacije iz 1918.-te??? Ali niđe to ne reče aaahahahahaha plagijator parazit demagog

Haris
Gost
Haris

“ili pošteni izbori ili bojkot izbora” znači li to da ste nepošteno na vlasti u BD, HN, PŽ, BA, TZ, donedavno i KO, ili tamo đe ste pobijedili su pošteni izbori, a đe ste izgubili nepošteni?? A bojkot plata od 2.000,00€, auta, telefona, šofera, goriva, poslaničkih klubova,… eto vi vašeg poštenja! Nije do zakona i odbora i komisija, već do… Više »

Bečići
Gost
Bečići

Aaaaa, drugo je to.

Kole
Gost
Kole

Otkad se na rts izblamirao vise ne gostuje nidje

Crnogorac pravi
Gost
Crnogorac pravi

To ljudino! Naš Aleksa!

LSCG
Gost
LSCG

Uzalud Boro, napustio te Ramiz, sad je kasno. Nezaustavljivo nestajes sa politicke scene i ides u ambasadore

awetinja
Gost
awetinja

Mislim da bi te Pipun izbio, a eno kakav je.

eto
Gost
eto

I ja sam protiv otimanja istih.To znači Bečiću da ćeš se založiti da se vrati oteto 1918.

Dušan
Gost
Dušan

Kako su otete a niko se nije bunio? Dje to ima?

Tresnjevo
Gost
Tresnjevo

Pitaj onu vlast koja je tada vladala u Crnoj Gori. Jedini se tome suprostavio LSCG, ali nije pomagalo.

Tresnjevo
Gost
Tresnjevo

U Crnu Goru, zemlju apsurda, jedini LSCG je to javnno saopstio. Ali narod je mislio drugcije a vjerovao vlastima koji su tek sad shvatile sto su im njihovi namjestenici u katastrima namjestili.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

LSCG je potpuna podvala finansirana od strane CIA i Hrvatske, oni su poceli falsifikovanje istorije u Crnoj Gori i ustasizacije Cetinja.

Ivana
Gost
Ivana

Oces li sa Knezevicem na na televizijsko suočavanje ne odgovori ?!

Ljubo
Gost
Ljubo

Ko te sta pita

Ana
Gost
Ana

Becic je politicar amater, ni on sam ne zna sto ce i kako ce.

Nino
Gost
Nino

Ima li iko na svijet bijeli da ovome čovjeku valja?

Ijao
Gost
Ijao

Oni napadaju sve u opoziciji..nema jednog subjekta da nisu u svadji i sad kao njih neko napada..kakva demagogija

4 C
Gost
4 C

OK. Sad bar znamo da si protiv tog zakona kojim bi se konacno regulisali odnosi drzave i crkve. Podrzavate li govor mrznje SPC, divlju gradnju, neplacanje poreza i dazbina, mjesanje SPC u unutrasnju i spoljnu politiku, uvrede, kletve, sazivanje sastanaka opozicije po manastirima, davanje garancija okrivljenim za krivicna djela, nepostivanjd drzave, sirenje laznih vijesti, propagande i falsifikata…Ne izjasnjavate se jos… Više »

Savo
Gost
Savo

Hvala BOGU da je neko sve ovo nabrojao ovima što bi da urušavaju mir u Crnoj Gori !
4 C sve pohvale za kometar ❤

Tetkica
Gost
Tetkica

Danas nudimo sendvič sa salamom i pancerotu, koji ćeš 4C? Ajde ne dvoumi se, vidiš koliki je red iza tebe!

4 C
Gost
4 C

Postim, ima li pica sa posnim sirom i pečurkama.

Tetkica
Gost
Tetkica

Ne postiš ti, ti si ateista, nevjernik, bezbožnik i NVO sektor CPC. Poste samo vjernici dušo. Uzmi ovaj sendvič sa viršlom zvanom kurtonka. Sledećiii !

4 C
Gost
4 C

Postim, ima li pica sa posnim sirom i pečurkama.

4 C
Gost
4 C

Postim, ima li pica sa posnim sirom i pečurkama.

4 C
Gost
4 C

Istina boli…

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Niko crkvi ništa ne “otima” niti na nju “atakuje”. Zakonom se uređuju svojinski odnosi nad vjerskim objektima, između ostalog. Jasno je da će vjerske zajednice i dalje koristiti te objekte, jer njima i služe. Neće valjda supermarkete u manastirima Vlada otvarati.

Vlaja
Gost
Vlaja

Crkvi ostae crkvino, a državi spermarketi. Čš ne otimaš, a čije su crkve sad zvaničko? Kako ih možete uzeti sem otimanem? E, ali tu postoji jedan problem, braniće narod crkve životima, vazda je bilo vas turaka što ste kidisali na njih.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Pusti ti narod: hoćeš li ti život dati za Ristovu sektu, to nam reci? Sit sam onih koji bi ratovali da zadnje kapi tuđe krvi..

MNE-PG
Gost
MNE-PG

To reci svome papi.

evo se krstim
Gost
evo se krstim

krstio se prije 30 god…pa to je valjda intimna stvar…samo da ne ispane da je i to plagijat krštenje

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Veliki pozdrav za sve poštovatelje CPC od patrijarha Vartolomeja

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

A znas li ga privatno djuka, ka kachavendu, pa saljes pozdrave 😉

je li realno
Gost
je li realno

Sad si se sjetio crkve, nakon sto nisi podrzao protest mitropolije. Nakon sto je tvoj odbornik izneo salvu najgorih uvreda na racun crkve a ti cutao i nisi reagovao. Rejting pada pa si se sjetio..

mne
Gost
mne

Kakva je ovo foliraza, jesi to ti zauzeo neki stav..dako zakucis kakvog glasaca.

Aha
Gost
Aha

Kad je rejting u padu

Genius
Gost
Genius

Da da, kad je vidio da je zeznuo stvar u sporazumu sa DPS-om, pokusava da ispegla situaciju. Aleksa, igraj fudbala sine, nije politika za tebe.

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

A ni fudbal mu ne ide.

Kancelarija
Gost
Kancelarija

Becicu znamo da si ti SNP ucenik a da je SNP stvorio Slobo Milošević. Od tebe se ne očekuje ništa crnogorsko već naprotiv. I ne mijenjaj teze, ne lupaj gluposti zarad glasova od df-a.

Oli
Gost
Oli

Odakle izadje ovaj sad?Svi smo zaboravili da postoji

Demokrata 🇲🇪
Gost
Demokrata 🇲🇪

Tako je predsjedniče Mr Aleksa! ✊🇲🇪

Xxx
Gost
Xxx

Predsjednik kućnog savjeta zgrade u kojoj živi….a i to mu je labavo ….. komedija od čovjeka!

Ihaa
Gost
Ihaa

Je l’ ukusan sendvic bote?

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Džabaljebaroši!!…..borba za cenzus.

Bbbbb
Gost
Bbbbb

Sanjaj,sanjaj botino jadna hahaha

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Evoi Bečić podržava novi zakon o vjerskim zajednicama. Čim je protiv otimanja vjerskih objekata, znači da se zalaže da se crkve i manastiri vrate vlasnicima.

Matrx
Gost
Matrx

Kako vas Becic prevesla,hahaha,umrite muski,hahag

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Koga je … to sa veslom ?

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Brđanine, kada kaže da je protiv otimanja vjerskih objekata, to znači da vjerski objekti treba da ostanu u posjedu sadašnjeg vlasnika, tj. MItropolije crnogorsko primorske.

MNE
Gost
MNE

Pope-oprem dobro, ajde izij nešto i ajde prošetaj.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

MNE, zašto se nerviraš, ovdje smo da sučeljavamo mišljenja i argumente.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Oprem, nijesi ti Aleksu shvatio. Crkvene objekte je otela srpska crkva prije sto godina. Mali Aleksa je protiv otimanja. Ti pope stalno guraš Mitropoliju crnogorsko primorsku,kojapokriva samo trećinu Crne Gore.. Što je sa ebjektima tri Eparhije, od kojih dvije imaju sjedište van Crne Gore?

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Brđanine, Eparhija Budimljansko -nikšićka površinski zauzima preko 50% teritorije Crne Gore, a ostale dvije Eparhije ni 10%. Crkve i hramovi su u vlasništvu u čijem treba da budu, u vlasništvu onog ko te objekte čuva i obnavlja. Nego, da li možeš reći zašto CPC od svog ,,obnavljanja” nije izgradila makar jednu crkvu?

Aloalo
Gost
Aloalo

Oteli su ih prije 100 gidina.

Zadd
Gost
Zadd

Bečić= Pajović=Kilibarda

Dozz
Gost
Dozz

Smrk,smrk,smrk,placiteeee,placiteee,hahaha

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

U srbiju kore Albance i Muslimane devizom Oteto prokleto a otimanje je srpski identitet

MNEkonvertit
Gost
MNEkonvertit

a šta je bio Bijeli Pavle? Norvežanin?

Brajo pošteni
Gost
Brajo pošteni

A ja?

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Nije ni blizu. Ova dvojica su i intelektualne i moralne gromade za ovuuu … nemam pravu riječ.

teodor
Gost
teodor

Ko hoće da otima bilo šta i ko uopšte o tome govori? Bečiću ne smeta što je nešto već oteto, da ima mozga i malo zdrave logike, ništa više, shvatio bi gdje je sada mjesto SPC u Crnoj Gori. Tužno je što mlado čeljade misli kao Amfilohije.

Pismeni
Gost
Pismeni

Samo neznaveni i neobavojedteni pisu gluposti!Obrazujte malo te botove,glupi su!

teodor
Gost
teodor

Pošto ste se Potpisali kao Pismeni, sljedeći put ostavite prazno mjesto poslije znaka za interpunkciju kao što je uzvičnik !.

Lantaba
Gost
Lantaba

Haha, prevarant. Pritisli ga iz DF, izdao opoziciju i sad se sjetio crkve. Ali, za svaki slučaj pominje sve konfesije.

Duka
Gost
Duka

Lantaba,pitaj Meda kad se sjetio crkve i kojeee,pstttt

Krsto D.
Gost
Krsto D.

Naravno da si protiv otimanja vjerskih objekata kiji su brutalno ukradeni CPC-u 1918

IQ 86
Gost
IQ 86

Sjećam se, bilo je sad ga vidiš, sad ne vidiš. Oteti pa brutalno ukradeni?

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Kaži nam bilo koji pop tada koji je ubijen ili makar bunio se?

Prc CG
Gost
Prc CG

Cdm a što vi “prijedlažete”kakve su vam ovo riječi u tekstu čiji je ovo jezik čija je ovo gramatika???????

MojŠušanj jezik
Gost
MojŠušanj jezik

Što tijebi smijeta u izlaganju Prijedsijednika Dijemokratskije Crnije Gorije Alijeksije Biječića?

Novi jezik
Gost
Novi jezik

Tako je Fijipee!

čirgilica
Gost
čirgilica

E ovo je čigra slova i glasova. Aferim.

SatnikOlujko
Gost
SatnikOlujko

Prestani da iskačeš s youtube-a demagože i plagistre jer ćeš mi plaćat novi kompjuter ako ga razbijem

Novi jezik
Gost
Novi jezik

A razbi ga vise od ognja izgorio bilje nego da lupas po portalima,hahaha

Konjusar
Gost
Konjusar

Vrati se na 3310, za bolje i nisi.

Vasilije
Gost
Vasilije

Bečiću, moraš među narod malo pošto nemaš pojma koliki je teški i negativan naboj među narodom. Nije Đukanović niti DPS izmislio tu tvoju nacionalno – vjersku kampanju!! Među narodom postoji nažalost velika netrpeljivost i to nema nikakve veze ni sa novcem ni sa partijama i politikom. Nemoj misliti da će nam srbi ikada oprostiti osamostaljenje!!!! A oni koji misle da… Više »

apstinenti
Gost
apstinenti

zamalo ga ne glasasmo

Bristen
Gost
Bristen

DPS 38 odsto, DF 19, SNP 7, Demokrate 6, URA 5, SD 5, BS 4, SDP 3…posle duže vremena SNP na trećem mjestu.

Selix
Gost
Selix

Hahahahahahaha,snila baba sto joj milo bilo,haha

Lupoo
Gost
Lupoo

Hahahaha,samo se vi tjesite,prsli ste skroz,razbi vas Becic,hahahaha

nausput
Gost
nausput

38+19+7+6+5+5+4+3=87% Kamo ostali?

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

df i demokrate ce se bore za cenzus ovoga puta 😉

Zvekko
Gost
Zvekko

BOTIINOO,ne zaradi sendvic,jace malooo,hahaha

Polakote
Gost
Polakote

Zezaj te se vi,al Becko u sred srede. Svi ga podrzavaju,citava politicka i evropska javnost.

Namion
Gost
Namion

Demokrate su sa 17 odsto pale na sedam, zato se Becko pogubio

Polakote
Gost
Polakote

Ojacale a ne pale

Nimon
Gost
Nimon

Tjesis li sebe ili tu petoricu koja te podrzava,hahaha Becko vas urnisa,bravo mali!

Ajmo
Gost
Ajmo

Ovo sve jedan isti bot pise pod drugim imenima. Daj vise batali kumim te i uzmi taj sendvic da doruckujes.

mit / laž
Gost
mit / laž

Demokrate Alekse Bečića prevarile su javnost kada su prije nekoliko dana, kroz plaćeni tekst u Vijestima, saopštili da su njihovim poslanicima ukinuta primanja u Skupštini Crne Gore.
Poslanici Demokrata, njih osam, na čelu sa Aleksom Bečićem primili su julske plate u punom iznosu, a isto tako, u punom iznosu će primiti i avgustovske plate.

(od iste te cg)

Kritika
Gost
Kritika

Plate im ukidaju od oktobra kad pocne skupstina.Ali ovo je klasicam auto gol i velika greska jer su demokrate vec predstavlhene kao zrtve a to narod voli!!!!!

Ivan
Gost
Ivan

Tačno tako, sve objekte koje otela spc da vrati državi i narodu koji ih je pravio

marius
Gost
marius

A nisi protiv otimanja tudjih birača. To ti je vazda išlo od ruke.

svevishnji
Gost
svevishnji

vraćanje otetog bolan..utuvite to u glavu

cgmne
Gost
cgmne

malo malo pa pominju crkvu..tu im je glavni adut, zaostali za evropom 3o god

Pravka
Gost
Pravka

Bečić ne pominje crkvu osim sad kad je na ivici cenzusa

Rados
Gost
Rados

BOTTTT, sto ste se pomsmili na ranu zoru,hahaha

Mile
Gost
Mile

Samo još na Balkanu crkve politiku vode….ako nastave sa miješanje i huškanjem naroda treba ih ZABRANITI!! A srpski popovi su vođe tih nesnosnih vjerskin i nacionalnih razmirica.

Bozica
Gost
Bozica

Nema jutros kulena,samo salama bez jogurta!

Sandra
Gost
Sandra

Prijatno botovi! Providni ste mnogo

Blaki
Gost
Blaki

Samo da te pitam .Znaš li razliku između vraćanja vjerskih objekata i oduzimanja ,istih…?

z d
Gost
z d

Kako se Aljeksa izlupetao u ovom inervjuu, ni sam nije svjestan!!!
Tvrdi da je kapitulirao DPS a ono Demonkrate u totalnom nokautu!!!
Ne znaju đe su!!!

Fridman
Gost
Fridman

Z d,bogami su obi tvoji u nogdaunu i to trajno!

Aprcovic
Gost
Aprcovic

Prepotentnost ovog momka nema granica. Da li ovi mladi ljudi misle da se na politickoj sceni samo uspijeva ako se kloniraju u lik Mila Đukanovića. Ovom narodu je dosta umisljenih i nasminkanih mesija. Ovom narodu je potreban neko ko je sposoban da uzdigne srednji i najniži sloj građana, da tajkune dovede “k spoznaniju prava” i da uredi ovo kontaminirano drustvo.

Slavko
Gost
Slavko

Aj predlozi tog mesiju ps da aplaudiramo.Sjedi botino jedna!

Ljubo Mijović
Gost
Ljubo Mijović

..Stižu sendviči..polakote..Kako ste ogladnjeli jutros blagoš blagoš..

Ana
Gost
Ana

Cuti bre i pokrij se Crvenom kravatom…Niko ti vise nece vjerovati sta god da kazes ili uradis..Zato bolje PSST…

Selix
Gost
Selix

Anci duso,treba li ti sto,haha,sjefi jedan jer ne znas nista originalno da napises!

Ana
Gost
Ana

Treba, ali me neće niko.

Ana
Gost
Ana

Prava Ana tj.Ja ,nije…🥰😊

Svjefol
Gost
Svjefol

Ko je ovaj?

crkveni miš
Gost
crkveni miš

aljeksa

Laks
Gost
Laks

Bečić nije bio na Trojicindan na sabor ispred hrama i sad pokušava da to opravda kad je narod vidio da se udružio sa DPS i Mirasem.

Lux
Gost
Lux

Butek je vruc ajde malo pauze boticu jrdan@

brko mali
Gost
brko mali

ALJEKSA nije otimanje vec vracanje otetog, to je velika razlika. Ako si protiv otimanja to znaci da si protiv srpske okupacije crnogorskih svetinja i to bih mogao da pozdravim kad ne bih znao da u tebi cuci mali cetnik

Brko veliki
Gost
Brko veliki

Brko mali,nesto si ustao nervozan pojedi jedan sendvic da ti mozak proradi

Bassi
Gost
Bassi

Bečić= Pajović

z d
Gost
z d

Pajović je makar bio za Crnu Goru a ovome se ne zna za šta je osim za svoj džep!

Meteor
Gost
Meteor

Bas je Pajovic bio za Crnu Goru…hehehe

Boss
Gost
Boss

A sto se cini od Draga Djurovica,prgrija se,oladi malohahah

Kanil
Gost
Kanil

Ovaj lik je zaista jadan. Sad se sjetio vjerskih objekata kad je počeo da pada na pet-šest odsto.

Kamomil
Gost
Kamomil

Jutros na zoru nemoj kulena nije zdrav a i ljut je mLogo,hahaha,sjedi mrcko!!!!

Sestra
Gost
Sestra

Infuzija jutros zakasnila hahaha

SatnikOlujko
Gost
SatnikOlujko

Plagistreeee

Boka
Gost
Boka

Boticicu jadan si,piii

Send this to a friend