Politika

Bečić reizabran na funkciju predsjednika Demokrata

Lider demokrata Aleksa Bečić danas je reizabran na funkciju predsjednika ove partije.

Bečić je izabran jednoglasno.

On je poručio da će Demokrate služiti narodu, a ne pojedinačnim interesima i da nijedna politika ne može biti uspješna ako nije utemeljena u slobodi.

“Širili smo slogu, mir i zajedništvo na svakom koraku. Pokazali smo da Aleksa, Albin i Štjefan jesu braća i da nema tog profesionalnog Crnogorca, Srbina, Muslimana, Bošnjaka ili Albanca koji to može promijeniti, poljuljati i koji nas može posvađati”, poručio je on.

Kako je saopštio, Demokrate su za četiri godine došli do statusa ubjedljivo najjače opoziicone partije, do nivoa koji u snazi infrastrukture i broju procenata niti jedna partija sa opozicione scene nije imala u ovom stoljeću.

“Zadovoljni jesmo, ali srećni nijesmo. Zadovoljni jesmo, jer smo pokazali da znamo kako se pobjeđuje DPS, kako se razbijaju njegove kriminalne grupe po opštinama i kako se domaćinski vrši vlast. To su bez dileme zavidni rezultat za prve četiri godine. Srećni nijesmo, zato što nijesmo osnovani da bi bili vječita opozicija. Nama status vječitih opozicionara, nije potreban. Mi smo osnovai zbog pobjeda, a ne zbog političkih podvala. Sada treba da nastavimo i pobijedimo na državnom nivou”, poručio je Bečić.

Predsjednik Demokrata kazao je da nakon prodaje Kotora DPS-u i rušenja Sporazuma o budućnosti, pravdanja prethodnih postupanja od strane nekih drugih subjekata koji takođe vrlo često centriraju loptu Đukanoviću, nemam dileme da prvo i osnovno pitanje na koje treba da damo odgovor jeste ko je opozicija u Crnoj Gori i ko radi za građane, a ko za DPS?

“Da vidimo ko su oni koji istinski žele da pobijede DPS i dođu na vlast, ko su oni koji ne žele da dođu na vlast, već im više odgovara uloga opozicije i ko je lažna opozicija koje se uvijek podmeće kao kukavičje jaje opozicionim biračima. Opoziciono destilovanje, odnosno pročišćavanje tek slijedi. Da konačno stavimo tačku na opozicione obmane, prevare i izdaje”, naveo je on.

Prema njegovim riječima, Crnoj Gori je potreban pravi, istinski, iskreni, građanski, emancipatorski, patriotski, čisti anti – DPS blok, koji će biti najozbiljnija alternativa vlasti ikada, ali i garant pobjede, pomirenja, stabilnosti, potpunog poštovanja svih preuzetih međunarodnih obaveza, ulaska u EU i ekonomskog oporavka naše otadžbine”.

“Crna Gora nestrpljivo čeka da nakon narednih izbora dobije novu reformsku Vladu koju će predvoditi Demokrate i njihovi partneri. Vladu čistih, stručnih i nekompromitovanih pojedinaca, koji su spremni da sprovedu reforme, da objave rat mafiji i da taj rat dobiju. Da ekonomski, moralno i pravno oporave našu zemlju. Da zaustave putarsku, šumarsku, hidro, građevinsku, poljoprivrednu i druge mafije koje haraju Crnom Goru. Da zatvori poglavlja 23, 24 i 27 i da uvede Crnu Goru u Evropsku uniju! Žrtvu moramo podnijeti. Žrtava je uvijek bilo, jer ovako velikih pobjeda nikada nije bilo bez velikih rizika! Mali su naši životi, mala je naša žrtva, mala su naša odricanja, ali je velika, nezavisna i vječna Crna Gora, naša majka i naša otadžbina! Okupatori joj ništa nijesu mogli, a kamoli oni čiji su preci od okupatora bježali! Zato da Crna Gora, da Evropa, da sloboda”, poručio je Bečić.

86

avatar
1000
70
16
0
 
62
FileopgNikolaŚoleFilip Blok 5z d
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

nedajbože da se kakve državne funkcije ili fotelje dokopa ne bi ga ni kranom mogli pomjeriti…

Nikola
Gost
Nikola

Rejting Demokrata opada.Demokrate su pročitani.Narod je prepoznao.

Śole
Gost
Śole

Kad kaže okupatori, misli li na Srbiju 1918?

Filip Blok 5
Gost
Filip Blok 5

Samo jedna riječ, sekta.

z d
Gost
z d

Plagijator!!!

Velimir136@gmai
Gost

Sam sebe predložio i izabra!
Demokrata?
Tuga golema!

Rafaello
Gost
Rafaello

Da ovaj narcis i lazni magistar dodje na celu drzave brze bi je unazadio nego Kotor.

Iskra95
Gost
Iskra95

Podrzavao sam Demokrate, ali kad sam vidio do cega su doveli moj rodni grad, odustao sam od bilo kog vida pruzanja podrske opoziciji.

Kinez
Gost
Kinez

Ko zna sto bi bilo da nije izabran, o jadu bi ovaj narod zabavio sa saopstenjima i planovima da osnuje jos jednu partiju.

Enesa
Gost
Enesa

Demokrate ne bi ni postojale da nema Dps-a, u svakom saopstenju moraju njih da spomenu.

Marelica
Gost
Marelica

Vidjeli smo realizaciju vase politike i sposobnost vasih funkcionera prilikom vodjenja opstine Kotor. Demokrate iz dana u dan gube sve vise pristalica.

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Izabran jer niko drugi ne bi bio predsjednik partije koja polako tone.

ines23
Gost
ines23

Ovu njegovu pricu da su svi jednaki ponavlja evo svaki put, a sta ce kad ne umije napisati govor sebi!

Vitinka
Gost
Vitinka

Bio je organizovan prevoz za ove sto su doslo tu da ne bude Aleksa prica sam sa sobom!

Mijaujork
Gost
Mijaujork

Zato da Crna Gora, da Evropa, da sloboda”, poručio je Bečić. Zaboravio si tvoje referendumsko NE 😉

Send this to a friend