Politika

Bečić: Slobodu niko neće ukrasti ni Nikšiću ni Crnoj Gori

Karavan mira koalicije “Mir je naša nacija – Ne damo Nikšić” posjetio je nikšićko naselje Straševina. U ovom naselju su stanovnicima predstavljeni planovi i ideje za oporavak Nikšića, a lider te partije, Aleksa Bečić, je tom prilikom poručio, da slobodu niko neće ukrasti ni Nikšiću ni Crnoj Gori.  saopšteno je iz te Koalicije.

Nosilac liste, Momo Koprivica, na samom početku je istakao da nova parlamentarna većina, za razliku od prethodnih vlada, na početku svog mandata nije pokrenula ukidanje socijalnih i ekonomskih davanja nego je osmislila čitav paket socio-ekonomskih zakona, od većih minimalnih plata, besplatnih udžbenika, većih dječjih dodataka.

“Zato što su nam građani na prvom mjestu, tako će i građani Nikšića biti na prvom mjest,u a ne tajkuni, kriminalci i uzurpatori. I zato je jasna naša poruka: Ne damo Nikšić tajkunima, kriminalcima i uzurpatorima, i uzalud pokušavaju da nas zaustave. Nas ne mogu zaustaviti, ne mogu nas pokolebati, mi nećemo mijenjati svoj pravac i pobijedićemo ih znanjem, mudrošću, hrabrošću i zato ćemo imati Nikšić kao moderan grad, grad progresivne misli, domaćinski grad, grad koji brine o svakom svom građaninu, svakom centu koji daju poreski obveznici, i u kojem su na prvom mjestu oni koji poštuju zakon i oni koji plaćaju poreze. Građani Nikšića treba da očekuju od nas borbu protiv korupcije, borbu za ozdravljenje opštinskih preduzeća, borbu za bolje uslove života na selu i borbu za bolji privredni ambijent za poštene preduzetnike”, poručio je Koprivica.

Gordana Radović je istakla želju da živimo u miru i jednom građanskom društvu gdje ćemo se svi osjećati mirno i bezbjedno.

“Ne damo Nikšić neznanju, ne damo Nikšić neprofesionalizmu, ne damo Nikšić onima koji nam otimaju osnovna prava. Naš cilj jeste da se okrenemo ekonomskom razvoju Nikšića. Ja, kao savjetnica premijera, potrudiću se da radimo na ekonomskom oporavku Nikšića na način tako što ćemo podržati svakog građana u njegovim namjerama da ostvari svoje pravo, a to je pravo da se zaposli i da radi. Okrenućemo se poljoprivrednim proizvođačima, okrenućemo se preduzetnicima. Nikšićani su jako preduzimljivi ljudi, podržaćemo njihove ideje i formiraćemo nova radna mjesta. To je naša obaveza i naša dužnost, mi to dugujemo sebi, Nikšiću, našim porodicama i našim prijateljima”, istakla je Radović.

Predsjednik Demokratske Crne Gore i Skupštine Crne Gore, Aleksa Bečić, vjeruje da Nikšićani neće imati dileme.

“Siguran sam da dileme među vama nema, da je izbor potpuno jasan, ali ono što je veoma bitno i u sportu i u politici – da ne dođe do opuštanja, jer se svako opuštanje kažnjava, posebno u jednom ovakvom sistemu gdje još uvijek nisu savladani svi pipci organizovanog kriminala i korupcije. U narednim danima razgovarajte sa svojim prijateljima, komšijama, recite im da su ovi izbori mnogo bitni i mnogo značajni za bolje sjutra Nikšića i Crne Gore. Da je potrebno da pečatiramo onu veliku istorijsku pobjedu od 30.avgusta. Izbor nikada nije bio lakši”, kazao je Bečić.

On objašnjava da mu nikada nije bio cilj da degradira svoju političku konkurenciju.

“Ja neću, niti sam ikad, ružno govoriti o našoj političkoj konkurenciji, ali evo želio bih da čujem u Nikšiću, da mi neko kaže – koji je to bolji, kvalitetniji, obrazovaniji, stručniji nosilac izborne liste od Moma Koprivice? I oni znaju da ga nema, i oni su svjesni da je Momo Koprivica najpopularnija i najdominantnija ličnost na političkoj pozornici Nikšića. Mi ružno o drugima nećemo, mi loše o našim konkurentima nećemo. Uvijek ćemo, na svakom mjestu, voditi pozitivnu kampanju. Mi pričamo o problemima građanima, o rješenjima, o onome što je ekonomsko-socijalna zbilja. Mi razgovaramo o besplatnim udžbenicima, o dječijim dodacima, o povećanju minimalne zarade, o staračkim naknadama. Mi ne razgovaramo o fantomkama, nama ne vode kampanju kriminalci koji su se ponovo nakon više decenija vratili u Nikšić i sjetili su se neki iz Splendida da sada postoji Nikšić. Otišli su kada su ga opustošili a vraćaju se kad su vidjeli da je stigla sloboda. Žele da ukradu slobodu, slobodu niko neće ukrasti ni Nikšiću ni Crnoj Gori. I poručujemo im da je sloboda tu, da će sloboda biti 14. marta i da će sloboda biti za vijek vijekova u Crnoj Gori”, navodi Bečić.

Bečić je rekao da se nikada više ona sumorna prošlost neće vratiti.

“I zato vjerujte u Nikšić, vjerujte u građansku Crnu Goru, živite za pomirenje, živite za mir, jer sve zajedno ćemo svi zajedno ostvariti. Srećna vam sloboda, srećna vam pobjeda”, zaključuje Bečić.

25

avatar
1000
25
0
0
 
24
pelcerKotor 5BoroLazarSofija
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
pelcer
Gost
pelcer

Sram te bilo. Đe ti je sloboda za Crnogorce, Bošnjake, Muslimane, Hrvate, Albance? Ili je sloboda samo za IZDAJNIKE OVE ZEMLJE?! Ti pričaš o slobodi!!!

Kotor 5
Gost
Kotor 5

Rece Becic, “…, slobodu niko nece ukrasti ni Niksicu ni CG”, a nama je sloboda ukradena 30.08. i mi smo sada najzarobljenija drzava okovana klerofasizmom i nenormalnim ponasanjem u 21.v

Boro
Gost
Boro

DPS za devet dana odlazi u političku prošlost na radost svih građana grada pod Trebjesom

Lazar
Gost
Lazar

Za budućnost Nikšića je jedina prava opcija!

Sofija
Gost
Sofija

Samo Marko Kovacevic… ostali nula

Sky
Gost
Sky

Dps i Djukanovic su sramota za prave Crnogorce

tackastazabica
Gost
tackastazabica

Само да дође дан избора и да режиму дпс-а видимо леђа. Доста вас је бре више, сити смо ваших лажи.

Nikola
Gost
Nikola

Mi smo tri decenije u lancima, za Buducnost Niksica je za slobodnu buducnost

Petar
Gost
Petar

Ako vam je sloboda da budete na vlasnici u robovlasnickom drustvu onda nesto ne valja

Nikola
Gost
Nikola

Becicu, kome ne date Niksic? Srbiji lili Crnoj Gori?
Dosta vise foliranje i mlacenja prazne slame!!!

Montenegrina HN
Gost
Montenegrina HN

Kakav je ovo folirant!

Marko 90
Gost
Marko 90

Jedva čekam da se oslobodimo od režima DPS-a, koalicija Za budućnost Nikšića je moja opcija.

Nemanja
Gost
Nemanja

Sistematski progon Srba u CG je u prethodnim decenijama bio strasan, pocevsi od pasosa, jezika, crkve, itd… Sada se moramo ujediniti svi mi koji smo okupljeni oko iste ideje.

Mako
Gost
Mako

Tako je!! Dosta je vise sa podjelama i korupcijom, vrijeme je da ovaj narod prodise i izadje iz mraka.

Dzek
Gost
Dzek

Pa necete ni vi ni vasi popovi

Posteno
Gost
Posteno

Prodajete maglu ,a mi vidimo kuda nas vodite.

Opet
Gost
Opet

Jeli vas tražio ko kroz Nikšić danas

Misko
Gost
Misko

Bilo bi dobro da neko Momu ukrade sako!

Nema logike
Gost
Nema logike

Kad si osvojio slobodu što te čuva 15 policajaca?

oooo
Gost
oooo

E to imas pravo mali. Kad se nesto izgubi ne moze se ni ukrast.

Bulatovic
Gost
Bulatovic

Nije tacjo,ja se osjecam vec zarobljenik u okupiranoj zemlji.
Niko vam vise ne vjeruje.

Pečičanin
Gost
Pečičanin

Reče ovaj delija da niko neće uzet slobodu Nikšiću i Crnoj Gori i osta živ. Samo ne reče ovom narodu dokle je sa koalicionim partnerima stigao u pregovorima o poništenju nezavisnosti Crnoj Gori. Dosta je laži od strane Bečića, Abazovića i ostale im bratije.

Neko sa strane
Gost
Neko sa strane

Za vas sigurno nećemo glasati !

Emma
Gost
Emma

Vasa vlada je zarobila drustvo .To nije sloboda.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Ako im iko povjeruje poslije štete što učinješe ova tri mjeseca onda će nam trebati samo što više Dobrota. Koji licemjeri koga mažu ništa nijesu radili no se rasporedjivali po dubini i zapošljavali familije.

Send this to a friend