Politika

Bečić: Uvjeren sam da će se u narednom periodu stvoriti sve pretpostavke za brži razvoj Plužina

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić uputio je predsjedniku Opštine Mijušku Bajagiću i predsjedniku Skupštine opštine Petru Mitriću čestitke povodom Dana opštine Plužine. On je iskazao uvjerenje da će se u narednom periodu stvoriti sve pretpostavke za brži razvoj Plužina.

Čestitku prenosimo integralno:

„Koristim priliku da Vama i građankama i građanima Plužina, u ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, čestitam 4. avgust, Dan opštine Plužine.

Proslavljate ovaj svijetli datum, kao podsjećanje na dan oslobođenja Plužina, što u godini kada proslavljamo 80 godina od Trinaestojulskog ustanka ovaj datum čini posebnim. Crnogorski narod je uvijek baštinio slobodarske vrijednosti, a stanovništvo Vašeg kraja je u ključnim borbama za slobodu imalo značajnu ulogu. Stoga, kada obilježavamo ovako značajne datume dužni smo da čuvamo sjećanja na sve one koji su dali živote za našu slobodu.

Čvrsto sam uvjeren da će se u narednom periodu stvoriti sve pretpostavke za brži razvoj Plužina, a da će se valorizacijom bogatih prirodnih i turističkih resursa unaprijediti životni standard građanki i građana Vaše opštine.

Na kraju, uz uvjerenje da ćemo svjedočiti istinskom razvoju i napretku Plužina, čestitam Vam Dan opštine“.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sigmund
Gost
sigmund

Takav pogled ispod obrva ne viđamo često…
😂

okle
Gost
okle

Kako neće, ima da procvjeta samo kad to kažeš

Send this to a friend