Politika

Bez obzira na odstupanja Predsjedništvo Demokrata jednoglasno za Krivokapićevu Vladu

Predsjedništvo Demokratske Crne Gore jednoglasno je donijelo odluku i ovlastilo poslanike te partije da glasaju za izbor 42. Vlade Crne Gore, iako ističu da postoje brojna odstupanja od prvobitnog dogovora.

“Bez obzira na sve nepoznanice koje su pratile pregovarački proces, odustajanje pojedinih kandidata, zatim odricanje od kandidata, odustajanje od utvrđene metodologije pregovaračkog procesa, te diskriminaciju najvećeg broja predstavnika političkih subjekata, zatim nepoštovanja dogovora i prve izjave tri lidera, Predsjedništvo smatra da 42. Vladi Crne Gore treba dati šansu, uz napomenu da zbog promjene metodologije i samostalnog pristupa u sačinjavanju predloga, mandatar i svi članovi vlade preuzimaju najveću odgovornost, ali i slavu za rezultate te Vlade”, navode Demokrate.

Kao što je i prethodno najavljeno, sjednica Predsjedništva Demokrata održana je odmah nakon što je mandatar Zdravko Krivokapić upoznao javnost o konačnom predlogu sastava nove Vlade Crne Gore.

“Na ovaj način, Predsjedništvo, kao nadležni organ Demokratske Crne Gore donijelo je odluku u najkraćem mogućem roku krunišući tako konstruktivno i odgovorno djelovanje Demokrata u procesu smjene dosadanje vlasti na bazi izborne volje gradjana iskazane na izborima 30. avgusta”, zaključuje se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
IvanUKCG
Gost
IvanUKCG

Ovo samo znaci da Demokrate nisu dosljedne svojoj viziji i politici.

Patria
Gost
Patria

Vi i vaš Aleksa samo funkcionišete kad bučite i dižete revoluciju, a u drugim uslovima ne znate da funkcionišete, to jest ..nizašto ste, biće vas sve manje i manje

Snjeg
Gost
Snjeg

Vecih licemjera od ovih demokrata nije nikad bilo na politickoj sceni CG.

Mimi
Gost
Mimi

Isti ste. 3.14

Denny
Gost
Denny

Ovi ni sudski poziv ne odbijaju! 😄
Posjetiše me na onaj vic o romkinji ” Što se tiče morala, morala sam!” 😄

Ivan
Gost
Ivan

Vi ste sekta

Zoka
Gost
Zoka

Nijesu oni odgovorni no vi sto ćete ih podrzati građani nijesu glasali ovo niti Krivokapica

Demokrata
Gost
Demokrata

Tako je moji! 🇲🇪✊

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

još da naučite slobodarsku himnu da poštujete kao što ste počeli barjak …

sasa
Gost
sasa

Naravno da ce glasati. Dobili fotelju i zavrsili posao

Hm88
Gost
Hm88

Bez obzira na sve, mi moramo, necemo da teret izdaje pane na nas. Svi se ogradjuju a navedu ne mali broj mana i prije formiranja ove Vlade i nepostovanja i izborne procedure i krsenje zakona. Sta ce tek biti kad pocnu da rade? Neko ce ovo morati urusiti prije formiranja jer se niko ne slaze sa ovakvom Vladom ali niko… Više »

Rodolfo Alboreto
Gost
Rodolfo Alboreto

Svaka cast,da se konacno spuste tenzije i krene sa udarnickim radom.
Dosta smo vremena izgubili.

Davor
Gost
Davor

Svaka čast na čemu?
To što se mrzi Crna Gora i svi oni koji neće da budu dio Spc? Jesi ti bolestan? Tebi obećana fotelja i ti si u stanju da ovoliko mlatiš po cijenu da ti se sprdaju???

Komita
Gost
Komita

Kako oni da budu odgovorni kad ih vi glasate, tako da cete svu odgovornost za ovu smijuriju od Vlade osjetiti upravo vi na sledecim izborima.

zoran
Gost
zoran

Sve karakter do karaktwra

Max
Gost
Max

Dps na aparatima

Čajo
Gost
Čajo

Žalosnici

Krsto
Gost
Krsto

Igrajte se pola godine i to vam je to. Na sledecim izborima, kada narod vidi ko ste i kakvi ste, DPS sam uzima preko 40%.

JurgenKlop
Gost
JurgenKlop

Ni 10%

Rukoljub četnik
Gost
Rukoljub četnik

Eto toliko o “riječ dali riječ održali” 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Vi ste tek opasni,niti voda niti vino.Na pitanje,jeste li vi crnogorci ili srbi vi bi odgovorili,”da”.

Skorpion
Gost
Skorpion

Dokazali ste da nijeste za narod kao sto pricate no samo za fotelju ali brzo ćete ga platiti jer ste izvrsili prevaru svojih biraca i izdali ih sasvojim obecanjima o ekspertskoj vladi a vi podzavate SPC sto se vidi popredlozima kandidata za novu vladu !!!!

Marina
Gost
Marina

Slobodno se ne morate truditi da izlazite na sledece izbore!Ustedjecete i vrijeme i novac.Posto ga IZRODI IZDAJNICKI necete cenzusa prelazit pa da se udruzite i sa Vucicem licno !!!!
Jedini mi je zao sto ne mogu ivdje da napisem ono sto u dubini duse osjecam prema takvim ……. kao sto ste vi !!!

Festadjun
Gost
Festadjun

Kakva je ovo bežična partija

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Oflicno !

Send this to a friend