Politika

Bez susreta Spajića i Radeva, pročitajte zašto

Spajić i Radev

Iako je bilo najavljeno da će se tokom posjete Crnoj Gori predsjednik Bugarske Rumen Radev sastati i sa premijerom Milojkom Spajićem, do susreta nije došlo. Kako je CdM-u rečeno iz Vlade do susreta nije došlo jer je premijer Spajić kasnio, pošto je bio na sastanku sa delegacijom iz Njemačke.

“Sa ambasadom Bugarske dogovoreno je da se sastanak održi u prijemnom salonu u zgradi Vlade u 17 časova, pošto je predsjednik Vlade Milojko Spajić imao veliku želju da se, uprkos zgusnutoj agendi, sastane sa predsjednikom Radevim. Raniji sastanak predsjednika Vlade sa najvećom turističkom kompanijom, njemačkim TUI-ijem, trajao je tri minuta duže od planiranog, a delegacija predsjednika Bugarske Rumena Radeva, poslije četiri minuta čekanja napustila je zgradu Vlade”, kazali su CdM-u iz Vlade.

Domaćin Radevu je crnogorski predsjednik Jakov Milatović. Oni su se danas sastali na Cetinju, a potom je radni ručak povodom gosta iz Bugarske organizovao predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić.

<<<Mandić sa Radevim: Izuzetno cijenimo podršku Bugarske kada je u pitanju proces pristupanja naše zemlje EU<<<

Ranije danas Radev, nakon sastanka sa crnogorskim kolegom, prošetao je sa delegacijom kroz Prijestonicu, ali mu Milatović nije pravio društvo.

<<<Bugarski predsjednik u šetnji Cetinjem, bez Milatovića<<<

Planirano je da na kraju posjete Milatović priredi svečanu večeru u čast Radeva.

A.O.

10

avatar
1000
10
0
0
 
10
Pera GenijeVaisPgVeceKrieger
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pera Genije
Gost
Pera Genije

Ove zemlje što su teritorijalno bile interesantne radi Rusije pa primljene preko noći u EU , su se ufurali da smo mi selendra a oni tačni u sek ko japanci. A garantujem vam to je jedna provincija i koruptivno kriminalni mozaik pa ne treba davati važnosti jer mi ne žurimo ka takvoj Evropi koja nema razumijevanja i vremena za realnost… Više »

Vais
Gost
Vais

Ima ucitelj ,za protokol 20 eura 4 sata mi cemo platiti placamo vam izlete putovanja sopinge samo se ne brukajte izvini Radev ne znaju moras reci da prodajes jeftino bitkoine I krkit ce te

Pg
Gost
Pg

A što će on kad je naučio da ga đevojke pričekaju po ure, uru. Ono – evo me na semafor sa ću ja.

Vece
Gost
Vece

Zna se sto je protokol….ovo je blamaza

Krieger
Gost
Krieger

Kako brukaju, đe god stignu….zastiđe…

Građanin Budve
Gost
Građanin Budve

Milatović, Spajić i kompletna svita ( predsjednik opstine Niksic) i brojni neznaveni ministri nastavljaju da brukaju DRZAVU I INSTITUCIJE SISTEMA (Posrnule 😔)!

Ranko v
Gost
Ranko v

Dje ode ovaj, alooo stani brate ne idi.

Sasa
Gost
Sasa

Sretnji mu put kad ode posle 4 minuta…

Simokliser
Gost
Simokliser

Ko sa djecom spava … nastavak znate

vezuv
Gost
vezuv

samo se BRUKAJU i blamiraju!

Send this to a friend