Politika

Bogdanović: AEM da reaguje potiv operatera zbog prenošenja anticrnogorske kampanje TV Pink i Happy

Aleksandar Bogdanović

Ministar kulture Crne Gore Aleksandar Bogdanović pozvao je Agenciju za elektronske medije da preduzme mjere iz svoje nadležnosti zbog višemjesečne negativne kampanje koju protiv naše zemlje posredstvom kablovskih operatera sprovode televizije Pink i Happy.

“Bez etičke i profesionalne odgovornosti, ove televizije u svojim prepoznatljivim formatima na najgrublji način izborom tema i udruženim snagama tzv. novinara i gostiju, vrijeđaju državno, nacionalno, kulturno i duhovno biće Crne Gore. Brutalnost nastupa, diskvalifikacija, govor mržnje i vrijeđanja Predsjednika Crne Gore i njenih legitimnih demokratskih institucija po svemu podsjeća na šovinističko-huškački govor vremena ranih devedesetih godina prošlog vijeka”, navodi se u otvorenom pismu koje je ministar kulture u petak popodne uputio Savjetu i direktoru Agencije za elektronske medije.

Prema njegovim riječima zatočenici tog vremena i ideja nacionalne netrpeljivosti, ničim izazvani, na dnevnoj osnovi besprizorno fokusiraju Crnu Goru, njen suverenitet, vjekovnu tradiciju, kulturološko i nacionalno biće, osporavajući joj ne samo atribute državnosti, međunarodno priznate, i Crne Gore u globalnim integracijama uvažene, već i osnovno demokratsko pravo njenih građana da slobodnom voljom biraju svoje institucije.

“Očito, ničim omeđenu slobodu izražavanja, ovi erniteri, na teret slobode i prava drugog, vrše kako bez etičkog svjetonazora, tako i sankcija regulatornih organa država u čijoj su nadležnosti ovi pružaoci medijske usluge”, istakaoje Bogdanović.

Ministar u pismu podsjeća da Crna Gora gotovo dvije decenije pravno baštini, harmonizuje i implementira standarde evropskog prava slobode izražavanja i nezavisnosti medija i da je vertikala takve prakse odsustvo državnog nadzora nad radom medija, odnosno institucionalne primjene nezavisne regulacije nad radom elektronskih medija i ukupne primjene samoregulativnih pravila od strane samih medija.

“Imajući tu pravnu činjenicu u vidu, kao i doslednu politiku Vlade Crne Gore na daljem snaženju evropskih medijskih standarda sa jasnim pravima i obavezama svih učesnika ove oblasti, tako i odgovornosti za zaštitu državnog, nacionalnog, kulturnog i duhovnog bića, ovim povodom pozivam vas da u skladu sa međunarodnim standardima ove oblasti, pravnim sistemom Crne Gore, vašom nadležnošću, političkom i institucionalnom nezavisnošću, dobrim komparativnim praksama, shodno mjerama primjerenim demokratskom društvu, zaštitite legitimne interese Crne Gore u dijelu prava koje se odnosi na ograničenje prijema i reemitovanja audiovizuelnih medijskih usluga”, naglasio je on.

Bogdanović ističe da je reagovanje primjereno, nužno i opravdano legitimnom demokratskom cilju i svrsi, jer se brutalnošću naznačenih emitera bez dileme podstiče mržnja po osnovu rase, vjeroispovjesti, nacionalnosti, političkih uvjerenja i dostojanstva ličnosti, kao razloga za reakciju koji su prepoznati i u evropskoj Direktivi o audiovizuelnim medijskim uslugama.

“Uz reagovanje prema državi članici u čijoj je nadležnosti pružalac audiovizuelne medijske usluge, kao i nadležnim tijelima Evropske komisije, kao potpisnik Evropske konvencije o prekograničnoj televiziji i pravni baštinik Direktive o audiovizuelnim medijskim uslugama, Crna Gora ima i traži institucionalno pravo i reagovanje, shodno ovim dokumentima, da programske usluge koje se emituju sa teritorija država ugovornica budu u skladu sa odredbama ovih međunarodnih dokumenata”, zaključuje se u pismu Bogdanovića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bodin
Gost
Bodin

Nebi mogla ideologija velikosrpska raditi ovo što radi po Crnoj Gori da ovđe nema svoje baze preko crkve srba MCP , tu je njihova agentura preko koje podrivaju temelje države Crne Gore i naroda Crnogorskog .
Vakat je da vratimo svoje !

ZeZu
Gost
ZeZu

Mogli bi da izgubite i ovo što ste lopovlukom stekli ako krenete u novu otimačinu, razmisli

NEKO NOVO DOBA
Gost
NEKO NOVO DOBA

Ko dovede PINK u CRNOJ GORI ??????ako ne znas pitaj sefove

Transparentno
Gost
Transparentno

Cdm,dje vsm je razgovor Knezevica i Milosevica? Neka vam zamajavanje naroda nebitnim izjavama doticnog! Nije valjds da ne smijete objaviti?!

Patak
Gost
Patak

Iiiiiiiiip Bogdaneeeee! Pa Pink je vaš, onaj MINUT-DVA je DPS-ova gebelsovska emisija.

Važi i dalje☕🍷
Gost
Važi i dalje☕🍷

“Ministar u pismu podsjeća da Crna Gora gotovo dvije decenije pravno baštini, harmonizuje i implementira standarde evropskog prava slobode izražavanja i nezavisnosti medija i da je vertikala takve prakse odsustvo državnog nadzora nad radom medija, odnosno institucionalne primjene nezavisne regulacije nad radom elektronskih medija i ukupne primjene samoregulativnih pravila od strane samih medija.”

Leopold I
Gost
Leopold I

Sve vam vjerujemo

Nijesam odavde
Gost
Nijesam odavde

Ko onda i zašto iskasapi onolike komentare sinoć koji su hvalili dotičnog ministra i njegove učinke u kulturi i medijskoj sceni Crne Gore?

Boka Ko
Gost
Boka Ko

Ukinuti nego sto napravise od naše mile Boke Leskovac

Ja Ti
Gost
Ja Ti

Kako boli kad zaboli i bol udari na tebe i tvoje drugove…To sto CDM podrzava tebe i slicne a pljuje po onima koji nemaju isto misljene TO NEMA VEZE..
TRPITE MUSKI JUNACI

Leopold I
Gost
Leopold I

A sad ću citirati režimske jurišlije koje bi uvijek branile bezočnu propagandu i ispiranje mozga od strane Pink M riječima: “šta je problem? Imate daljinski kome se ne svidja “😎

Semm
Gost
Semm

Nema veće bruke od TVCG i 777. Nego da vidimo kad će u zatvor ovaj Stijepovic i onaj bivši viceguverner. Pa onda Milo, Katnic, Duško, Gvozdenović…

Ja Ti
Gost
Ja Ti

To ide u proslost u sadasnjosti razmisljaju kako da idu u buducnost a proslost da narod zaboravi…tj..lopovluk iz nasih dzepova

Pravnik
Gost
Pravnik

Ove 2 televizije ne treba samo zbog širenja mržnje prema CG ukinuti, već ih treba ukinuti u CG zbog onih rijalitija. Te dvije tv stanice su udarna batina režima srpskog predsjednika A.V., koji koliko vidimo šalje crnogorske prodane duše iz dražnog fronta svojim avionom. DF je dobio preko 70.000 glasova u CG, a oni više borave u Srbiji kao da… Više »

Musa
Gost
Musa

Nikakve stete da se ukinu i pink i happy..

Gotin
Gost
Gotin

…i Nova, 777, pa i sramni ,,javni servis”. Nema tu razlike.

Mare
Gost
Mare

A sad Pink ne valja? A bio dobar dok je sirio DPS propagandu??

Serdar_mne🇲🇪
Gost
Serdar_mne🇲🇪

Dva komentara su mi obrisana i jedan odgovor Leopolda meni. Nijesmo nikoga vrijedjali, u cemu je problem ?

Vatrogasac
Gost
Vatrogasac

Kod Saše je požar! Sve tuli.

Leopold I
Gost
Leopold I

Pardon, “tranju”

Minut2Pink
Gost
Minut2Pink

Sve koji su protiv Dps,a poslati na goli otok .

Mesija
Gost
Mesija

Tako je,sve dok ne postane Najcrnja Gora!

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Dobro se neko śetio da reaguje na govor mrznje koji se siri odavno sa srbijanskih tv. Mozda su ovi nasi nadlezni prezauzeti pa ne gledaju i slusaju sto se prica…

nemamime
Gost
nemamime

možda su nadležni prezauzeti dijeljem koverata.

22. Maj
Gost
22. Maj

Ko ćera tebe i Sašu da gledate?

Ja sam to
Gost
Ja sam to

Aoh ada pink je do juče bio pod dps ceradom.

Mesija
Gost
Mesija

Cud je DPS-ova smijesna rabota…

Mall
Gost
Mall

Ne cuh jos nekog da kaze za Belog Dazfica nesto lose, osim da je posten i cestit covjek!

Žuti
Gost
Žuti

Dobro je, Beli, skalaj malo.

007
Gost
007

Da je vise direktora kao sto je Beli Dzafic druge bi nam ptice pjevale

Zeleni
Gost
Zeleni

Aoo, Beli, toliki cojek pa piše komentare.

Leopold I
Gost
Leopold I

Ptice rugalice

Bolje sjutra
Gost
Bolje sjutra

Pogledam kanal.nas RTCG. kao u nazad barem.20 godina uzas a ako se ne varam to je drzavni.kanal zalosno ali previse jadno. I sta reci pogledam RTS srbijanski odlican kanal a ovaj nas je za gasenje kao i jos mnogo toga sto je drzavno.ovo je slika i prilika nasa sto je drzavno to je nicije .Hvala C.Gori..Bolje Bogdanovicu pogledaj nase kanale… Više »

dagy
Gost
dagy

Taman tako,vidji rts jutarnji program kao docek nove godine na rtcg hahaha,ada nece da ulazu u drzavnu televiziju zbog gradjana ulazu samo da radi za dps propagandu za sta je namjenjena.

Mesija
Gost
Mesija

RTCG je na nivou od pre 35god sto tehnicki sto profesionalno.

Mile Šumadinac
Gost
Mile Šumadinac

izdrži legendo!

Miki
Gost
Miki

Mora da si sve zavrsio iz svoje oblasti pa si krenuo da se bavis tudjim poslom

Serdar
Gost
Serdar

Srpske žute rijaliti televizije pod hitno zabraniti.
Mitrović neka se sprda sa cirkuslm od srbije…dalje odavde curkusni klovnovi!

Njegos
Gost
Njegos

Ko jos u svijoj drzavi moze biti protiv nje same. Bravo Bogdanovicu, ne vidim nesto ostale da reaguju

Stefan M
Gost
Stefan M

Svaka cast. Treba zabraniti ove atake na CG

Anastasija
Gost
Anastasija

Ovaj ministar ko da je sa marsa pao

Dejo teuta🕯
Gost
Dejo teuta🕯

Vrati se vrati anastasija.

Che
Gost
Che

Zaboravili ste do skora “minut dva”tada se niste bunili.Sta su vas velike tv pustile niz vodu.Kolo srece…👫👫👫👫👫👫👫👫👫

Sezzi
Gost
Sezzi

Kakvih gluposti, koverte, snimci, Bogdanoviću, to vi pojasnite. Ubrzo ćete u zatvor, pa se tamo bavite Oinkom i Hepi TV

Himnošpijač
Gost
Himnošpijač

Tad će im Zadruga biti najljepša zanimacija. A Boga mi i Zvezde Granda koje rado pjevuše po svadbi i diskoteka.

Bhf
Gost
Bhf

Treba zabraniti emitovanje programa TV pink i Hepi tv

Mesha
Gost
Mesha

Bolje da cutimo da ih ne naljutimo.mozda nam nece primiti Stjepovica i Katnica u Srbiji a. jos ako se naljute pa nam vrate Marovice i slicene njemu nemoj te ih molim vas ljutiti .Komsija blizi od rodjemog brata.

Staxe
Gost
Staxe

Ministre ,od kad gledate ove Tv stanice,imate li daljinski?Zar niste ovo govorili kad je pokrenuta inicijativa da ovim stanicama ukine frekvencija u CG?

Serdar_mne🇲🇪
Gost
Serdar_mne🇲🇪

Da se zabrani sva priča o Njegoševom satu, četiri pečata i stotina drugih televizija, ovaj eksponata. Anticrnogorska priča ne prolazi više. Eviva Migo polaznik!

Bob Marley
Gost
Bob Marley

Don’t Worry, Be Happy!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

100% zabranit u cg ove tv?

Prc CG
Gost
Prc CG

A koji su to vaši programi i televizije pa da ih gledamo da nas prosvijetlite?Ajde jadan pa televizija državna vam je kao prije 30 god.imas li srama uopste da pišeš bilo sto?

Nenad
Gost
Nenad

Ajmo malo o Knezevicu pusti tv i goste tih tv neka pricaju sto god hoce. Uticajni su koliko li i minut dva

Savo
Gost
Savo

Treba ukinuti ove tv stanice i završiti tu priču!

Roro
Gost
Roro

Kad će ovaj u ambasadore?

Prc, prc
Gost
Prc, prc

Kad se jedan vrati iz daleka!

wnk
Gost
wnk

Od kad to? Ja odavno ne gledam ovo smeće, samo znam da je Pink-m do skoro bio osnovno gladilo Demokratske partije socijalista.

goricani
Gost
goricani

Zasto neko ne skrene paznju kablovskim operaterima da zamrace neke emisije i da naprave drugackijj raspored kanala :da pinkovi kanali ne budu mednu prvima a hrt
tv slovenija i tv bih i makedonije tamo na nekom 700. mjestu (tv total)…

AEM ne radi
Gost
AEM ne radi

Tako je ministre. Vrijeme je da institucije ozbiljno rade posao i zastite prije svega Drzavu a onda i sve nas pojedince koji smo joj lojalni. Ajde neka neko u Srbiji vodi antidrzavnu kampanju pa bismo vidjeli kako bi prosao. Sto je i u redu.

Caka
Gost
Caka

Pink u Srbiju jedno a Pink u CG drugo. E sad budi pametan. Poenta je u tome da se ovome narodu mozak ispira sa politikom da ne razmisljaju sto imaju jednog covjeka na vlasti 30 god.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Nebitan si, Đonoviću! Mene zanima šta o ovome misle najuglednija ristogorska pera, čuveni erudite Nikola Marković-Ćalović i Ibro Dirka!

Kusovica
Gost
Kusovica

Aj nešto pametno da neko nešto izjavi….
Pogotovo ove dvije televizije na koje se vidi samo Sodoma I Gomora

Lakojetako
Gost
Lakojetako

Sankcionisati sve aktivnosti koje su na stetu nase drzave Crne Gore, da se ne zanose mrzitelji “svoje” drzave.

Leopold I
Gost
Leopold I

I sve koji misle drukčije u logor. Genije si

Lakojetako
Gost
Lakojetako

Leopold I, dosta je logora bilo. Sankcionisati na kulturan nacin, ne nikako na vas nacin iz 90-tih godina.

Leopold I
Gost
Leopold I

Ovo je bio sarkazam,ako znaš šta to znači.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Bogdanoviću, zar Pink nije vaš strateški partner? Jeste li to i sa njima onakvima zaratili, kao što ste sa Svetom i Duletom, ili ste se fokusirali na svoj provjereni, i namjeni privedeni Javni servis – pa vam se čini da ste toliko mali i nebitni, da vas boli svaki pomen na lipovluk koji je veći i od vaših familija?

Bokelj
Gost
Bokelj

Vize za Boku Kotorsku Crnogorcima .

Lakojetako
Gost
Lakojetako

Bokelj, ne lupaj

Boka
Gost
Boka

Bravo Bokelj. Vize za Boku,nego kako!

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Bokelj iz Gacka, priznaj!😂

Xyz
Gost
Xyz

Mi u Boki Kotorskoj bi da reagujemo protiv ekstremističke crnogorske kampanje Rtcg i Pink m na teritoriji Boke.

Nera
Gost
Nera

A sto ce sad ovaj Ministar?
Oni koji gledaju te televizije,taman su isti kao i reality programi za koje i zive.
Pusti ih tamo casti ti.

razocarang i
Gost
razocarang i

Gdje si bio ,Junace,kada je Beba Popovic,sa Pink Montenegro uveo NAJVULGARNIJI program u ISTORIJI TV.
Ali to vam je odgovaralo,jer Gebelsovska metoda,je bila vrlo u ciji vita u C.Goru.
Sto se tice ,,PINKA,,i ,,HEPIJA,,oni su macju kasalj za sada novog emitera ,,NM,,koji nastavlja program formulom ,,Pinka Montenegra,,
Srecom,sto preko Kablovskih mreza,moze da se prate Lokalne Crnogorske TV. Koje su SUPER KOREKTNE.

Ibro Dirka
Gost
Ibro Dirka

Angažovati potkazivače i policijsku agenturu na terenu, u cilju otkrivanja ko gleda navedene kanale. Po otkrivanju istih, izbačiti ih sa posla, oduzeti im državljanstvo, oduzeti televizore i uvesti im obaveznu političku-vjersku-nacinalnu nastavu koju bi držale naše intelektualne gromade Andrej Nikolaidis, Šoka Radojičić, Bokser Popović, Ranko Đonović i Blagota Eraković.

Minutdva Duklje
Gost
Minutdva Duklje

Aj, aj, aj, bravo Ibro, može i Jevrem da ih ošiša, a Kilibarda da trepće okicama.

Mejch
Gost
Mejch

Parovi i zadruge i dalje dostupni, mimo zakona i uredbi. Dokle vise?

Eon
Gost
Eon

Smece od programa.Nista nam ne trebaju.

Cenzura
Gost
Cenzura

Hoce da uvedu cenzuru

Leopold I
Gost
Leopold I

Ok,a tzv. “Javni servis” i smeće od Pink M su objektivni i na braniku otadžbine? Njih ne pominjes, a nama gradjanima se stomak okreće od njih.

Serdar_mne🇲🇪
Gost
Serdar_mne🇲🇪

Okrece se tebi, jer mrzis sve crnogorsko. I znam da ti se svako jutro “okrece stomak” kad se probudis i shvatis da zivis u nezavisnoj drzavi Crnoj Gori. Tesko se sa tim nositi, nije ti lako.

Leopold I
Gost
Leopold I

“Neovisnoj”:)

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ne glupiraj se, Bogdanoviću! To su kablovske TV .. Pušti ih tamo! Psi laju- karavani prolaze. Sami su sebi najgora kazna.

Tomos
Gost
Tomos

On čuva Crnu Goru…

Ibro Dirka
Gost
Ibro Dirka

Od takvih kao što si ti.

Tomos
Gost
Tomos

Da od takvih da, a od onih od kojih treba tima pucaju u…

Kotor66
Gost
Kotor66

Aaaa sad Pink ne valja jel?? Dok je bio pod vasom komandom sve je bilo super

Mario
Gost
Mario

A ko da “reaguje” Dzafic Abaz i ostala svita,ugnijezdena u dravnu ustanovu,a protiv drzave,smradovi.

Vasilije
Gost
Vasilije

Ovoga “branitelja lijepe montenegrine” ni najposlusniji separatisti i antisrbi cetinjani ne htjese ,kao da je kužan, Sad mu Pink ne valja!!!Trebao je kao i kapo gostovati kod Sukija i iznijeti ove optužbe da ne dopiru do nas Srba!!!

Prc CG
Gost
Prc CG

A Ko će reagovati protiv histerične antisrpske kampanje u CG?Ko vas uopste spominje u Srbiji,pa ne primjećuju vas,potpuno ste im nebitni razumije to jednom za uvijek,bavite se vi sami sa sobom i svojom sramotom i prestanite da pljujete po sopstven narodu u CG,a sve da bi ste se uvukli manjinama koje glasaju za vas i da bi ostali tako na… Više »

anoniman
Gost
anoniman

ne smeta vama pink i happy tv zbog politike nego vam smeta zbog rijality programa

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Otkud sad to,zar nije do skoro Pink bio zastitno lice DPS-u.

Bajica
Gost
Bajica

A zabrani nam i da mislimo drugacije!

Podgorica
Gost
Podgorica

Tako je Bogdanovicu !!!

Čapur
Gost
Čapur

Neke emisije, posebno na Hepi Tv, treba da se zabrane, skrembluju, posebno Ćirilica, pogledao sam bar 10ak i sa onom xl size voditeljkom, sto namece svoje misljenje gostima, perfidno navodi gosta na njene teorije, sto je u startu, kranje neprofesionalno…

Kotor66
Gost
Kotor66

Ne nego ti je Sukovic dobar…ajde izgubi se u vidu magle…Nemas pojma ko je Maric…citaj malo obrazuj se

Čapur
Gost
Čapur

Marić je zaglupio 70% Srbije, a ide se na tome da odradi istu brojku u CG, vidim po tebi vec je uspjeo.
Ko pominje Šukovića, odakle sad on u priču, trgni se, prebaci parove, farme, opet sam ja obrao bostan, jer zivim sa tvojom zatucanošću…

gugleta
Gost
gugleta

Ne kaže se “ide se na tome “, već “ide se ka tome “, jer zvuči kao da se nešto jaše, a ne da se strijemi ka nečemu
Ne kaže se “uspjeo” već “uspio”
Ne kaže se “odakle sad on u priču”već “odakle sad on u priči”

CiNick
Gost
CiNick

Uobičajena fraza je “ide se na to” (na poziciju, stav). Niko ne koristi “ide se k tome”.
Crnogorski se reče “okle on u priču” (“crnogorski ablativ”).

PV-
Gost
PV-

maric je fasista

trebjesa nk
Gost
trebjesa nk

Zabrani svaku tv da negledamo vase lopovluke.kcerci mi rodjen
dan nemam centa a cio zivot radim daj kufertu narodu poz postenoj crnoj gori.

Sarslaninac
Gost
Sarslaninac

Ukinuti

Blazo
Gost
Blazo

Sad Pink ne valja, je li Maroje?

Kotor66
Gost
Kotor66

e e sad im ne valja….a kleli se u njega

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Ko ce reagovat protiv operatera koji prenose tvoje izjave, a koje su antimozdana kampanja?

Darko
Gost
Darko

Ko je ikad pogledao Marica i Sarapu ,,,,, smucio mu se zivot .?
Zadnje smece od televizija ,,, fasisti

Odbrana
Gost
Odbrana

Brani Bogdanović Mila od Marića i Mitrovića? Ima li veće sprdnje od ove.

CiNick
Gost
CiNick

Đe ti viđe Mila? Brani dostojanstvo države i nacije. Mi to smeće još i prinudno plaćamo!

Vasilije
Gost
Vasilije

Ima li ovdje plaćenih komentatora da mi pojasni neko ako zna bolje od mene!!!

CiNick
Gost
CiNick

Ja ne viđeh niđe MIla, nego pročitah što ovaj Ministar izjavi – “Brutalnost nastupa, diskvalifikacija, govor mržnje i vrijeđanja Predsjednika Crne Gore…” Očigledno je da ti ne čitaš tekst, već po zadatku komentare koji ne odgovaraju vlastima. Ne ofiraj se tako, jadan ne bio. Pa čovječe, da nije u pitanju Milo, nebi on riječi rekao.

CiNick
Gost
CiNick

Predśednik CG je institucija, personifikacija države, nebitno ko je na tu dužnost izabran. A, za koga ti radiš, poštenjačino?

@CiNick
Gost
@CiNick

U konkretnom slučaju je vrlo bitno, jer se radi o Milu Đukanoviću, na kojeg se odnose konstatacije iz navoda ministra kulture. Da se radilo o Filipu niko ne bi benda za to. A za koga radim? Za Mila, njegovu familiju, kumove i prijatelje, kao i sva Crna Gora.

MPG
Gost
MPG

Te dvije televizije su u svakom smislu nesto najgore sto se servira gledaocu u Crnoj Gori. Nisu uzalud kablovski operateri uveli restrikciju na happy, tako da samo unosom sifre moze da se gleda njihov sadrzaj. Politicke konstrukcije na happy su posebno nevjerovatne. Slave se ratni zlocini, u program uzivo ukljucuju Ratka Mladica, negiraju da je na Kosovu ikad ijedan Albanac… Više »

Kotor66
Gost
Kotor66

To mozda na tvoj neki tv unosis sifre…dje zivis ti hahahaha?!

MPG
Gost
MPG

@Kotor66 Na mom kablovskom operateru Happy televiziji se uglavnom pristupa nakon unosa sifre jer su njihovi reality programi tretirani kao pornografski sadrzaj. Izuzetak su upravo oni politicki talk show programi gdje se velicaju zlocinci. @Vasilije Ako nemaju obraza, neka svi slave te o kojima govoris, neka i Srbi za sebe slave i to je jedno. Drugo je da za CG… Više »

MPG
Gost
MPG

@Vasilije nastavak.. a ako mislis pod tim na zelenaski pokret saglasan sam da su njihove vodje od 1941. bile saradnici fasisticke Italije i nikakav problem nemam da kazem to. Do tada su bili vodje jednog bunta protiv Kraljevine i njene vladavine Crnom Gorom, a u tom kovitlacu brojcanu prevagu u CG gradovima odnio je proleterski odnosno komunisticki pokret. uloga zelenasa… Više »

CRNOGORAC SRBIN
Gost
CRNOGORAC SRBIN

I neka prenose ali ne anti crnogorsku nego anti-dukljansku ukapirajte vise da nismo isti sa vama…Ja sam Crnogorac a vi ste montenegrini-dukljani…ovo je moja zemlja ne vasa, vasa je Croatia dje je “operisa” upravo Sekula Drljevic

CiNick
Gost
CiNick

Ti si lažni Crnogorac. “Crna Gora je Crnogoraca, to je bilo i to će bit!” To je odgovor na tvrdnju

Serdar_mne🇲🇪
Gost
Serdar_mne🇲🇪

Cus srbin crnogorac 😀 Ni voda ni vino 😀

CRNOGORAC SRBIN
Gost
CRNOGORAC SRBIN

Crnogorac teritorijalno Srbin nacionalno a i taj serdar ti je bio Srbin Janko Vukotic

Pravnik
Gost
Pravnik

Šta je onda onaj iz Rep. Srpske teritorijalno?

CRNOGORAC SRBIN
Gost
CRNOGORAC SRBIN

Koliko ispranija mozgova odje…aj u zdravlje dukljani !

,.,.,.
Gost
,.,.,.

A ja se prepadoh da nije Pobjeda, Analitika, živa i mrtva istina,…ne mogu dalje, cenzura!

Andjela
Gost
Andjela

Miomira Marica niti slusam niti gledam na Tv Happy ali ga ,,moram,, sresti cijelo ljeto dje ,,doruckuje,, po Budvanskoj pijaci. Suhomesnato i sireve crnogorske voli izgleda , dzabe mu dodje, zvace do semafora, novine prelista na kiosk u Dositejevu , tu u blizini kupi burek za onu doma koja mrzi sve sto je crnogoesko iako su Jon korijeni sa Cetinja… Više »

Kotor66
Gost
Kotor66

A ti si ljepojko najvjerovatnije sisla sa Cetinja pa nemas pojma…Prvo po izrazavanju se vidi da su ti konopac i prut jos uvijek u rukama. Bukvalno vrati se malo gore, ipak je sve ovo civilizacija za tebe

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

STA TREBA NAPRAVIT SRBIJA,DA SHVATIMO KO JE NAJVECI NEPRIJATELJ NEZAVISNOJ MEDUNARODNO PRIZNATOJ DRZAVI CRNOJ GORI CPC

Kotor66
Gost
Kotor66

Ti si sam sebi neprijatelj…Bog se javi!

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Sekula Drljević 01.08.1914.: Žalim samo što pravo još uvijek nije stvorilo takvu odredbu, da objava rata Srbiji odmah za sobom povlači i objavu od strane rata Crne Gore. Ali obje su srpske kraljevine sada jedno, i crnogorski narod izvršiće svoju dužnost, žrtvujući sve za otadžbinu, za spas i ujedinjenje srpstva.

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

DA TI OPREM VOLIS CRNU GORU KA STO JE VOLIO SEKULA DRLJEVIC NE BI IMALA PROBLEM C.G. SA IZDAJNICIMA I NE BILO TU VISE SPC

Serdar
Gost
Serdar

Pozdravlja te Milutin . $ećraš li ga se Sekula ?

Send this to a friend