Politika

Bošković: Da li pravno nasilje u Institutu ima veze sa tim što Krivokapićeva familija ima farmaceutski biznis

Predrag Bošković

Član Predsjedništva i poslanik DPS, Predrag Bošković je upitao da li pravno nasilje i direktiva iz izvršne vlasti o promjeni sistematizacije u Institutu za ljekove i medicinska sredstva ima veze sa činjenicom da familija premijera Zdravka Krivokapića ima farmaceutski biznis. On je kazao da mu je svastika suvlasnik lanca apoteka, kao i da mu se sin bavi farmakoekonomijom, a nekada je radio u Institutu.

“Da li pravno nasilje i direktiva iz izvršne vlasti o promjeni sistematizacije u Institutu za ljekove i medicinska sredstva ima veze sa činjenicom da premijerova familija ima farmaceutski biznis, da mu je svastika suvlasnik lanca apoteka, kao i da mu se sin bavi farmakoekonomijom, a nekada je radio u IZLJ?”, napisao je Bošković na Twitteru.

<<<Vuksanović Stanković: Pravni skandal, nijesu građani pokusni kunići premijera i njegovog sina<<<

Podsjetimo, ranije danas na sjednici Skupštine poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković je ukazala na pravni skandal koji se dešava u Institutu za ljekove i medicinska sredstva.

Antena M je pisala da UO Instituta pokušava da promijeni uslove za izbor prvog čovjeka toga organa, kako bi na to mjesto doveo osobu koju snažno protežira Krivokapić.

6

avatar
1000
5
1
0
 
6
Baćko PerovićPredragLovcenska vilaTamo dalekoDoktor nauka
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Baćko Perović
Gost
Baćko Perović

Kako u svim biznis interesima politika ima svoj upliv, tako je do sad u ovih 30 god. imala ga i u zdravstvu…onda bude logično da se pojavljuju novi igrači sa novom vlašću a da ovi što su sa prethodnom se talili izađu iz igre JER politika u sve biznise upetlja svoje prste jer upravo se zbog LIČNIH INTERESA većina njih… Više »

Predrag
Gost
Predrag

Imali su od koga i da nauce posto prije nije toga bilo.Kad ono sjaši Kurta da uzjaše Murta ispada na kraju.

Lovcenska vila
Gost
Lovcenska vila

A ciji je MOJ LAB koji je naplaciva 80 eura testiranje ?

Tamo daleko
Gost
Tamo daleko

Kijeste ni vi ostali u NKT bez bogatstva zaradjujuci na narod donirane maske …

Djuro
Gost
Djuro

Sada je na redu dosao i sin da bude direktor,on je iz struke a radio je ranine tamo alu je zbog konflikta intetesa morao napustiti!?Naravno tamo ga je prumio DPS!?

Doktor nauka
Gost
Doktor nauka

Sin? Direktor? Ni Bosković ni ti ne znate o čemu pricate. Sin je doktor farmaceustkih nauka i gradi svoju akademsku karijeru.

Send this to a friend