Politika

Bošković: Evidentno je da ova Vlada i nikad nije bila Vlada Crne Gore

Bošković

Ono što je evidentno jeste da ova Vlada i nikad nije bila Vlada Crne Gore, već postavljena od drugog (SPC) sa ciljem sprovođenja društvenog genocida prema svemu što se ne uklapa u projekat svetosavske velike Srbije, kazao je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Predrag Bošković.

“Godinu dana je od ustoličenja apostolske Vlade. Godina dana koja je iznenadila čak i sve nas koji smo očekivali sve najgore od neznavenih, neiživljenih i ljudi sa lošom namjerom prema svemu što ima oznaku crnogorskog”, naveo je poslanik DPS.

Prema njegovim riječima, za godinu dana Crnu Goru su “vratili decenijama unazad rekao bih vijek unazad”.

“Prava obespravljenih Crnogoraca su taman na nivou onih koja su bila istih godina prošlog vijeka”, napisao je Bošković.

Bošković smatra da je jedan od sljedećih koraka vladajuće većine “da državne resurse kroz sumnjive aranžmane predaju direktno Srbiji”.

“Ekonomiju su uništili da je na nivou one poslije prvog svjetskog rata. Zavisnost ekonomskih tokova od Beograda povećala se nekoliko puta za ovih godinu dana. A da se ne lažemo, to im je i bio cilj. Sljedeći korak je državne resurse kroz sumnjive aranžmane predati direktno Srbiji”,dodao je funkcioner DPS.

Osvrnuo se i na zdravstveni sistem i bezbjedonosne strukture.

“Zdravstvo su toliko ponizili organizaciono i kadrovski da i ove šarene laže o povećanju zarada u zdravstvenom sektoru izgledaju kao loše režirana horor komedija u kojoj žele objasniti da ako uskratimo sve izvore finansiranja zdravstva ćemo imati više novaca za plate istih. Bezbjednosne strukture su vraćene na nivo s kraja osamdesetih godina prošlog vijeka, kad se njima upravljalo van Crne Gore. Prošarane su kadrovima obučenim i instruisanim iz Beograda kako od naše zemlje napraviti 27. izbornu jedinicu “Srpskog Sveta””, naglasio je Bošković.

Napominje da je evidentno da “Vlada i nikad nije bila Vlada Crne Gore”.

“Da dalje ne bih nabrajao, ono što je evidentno jeste da ova Vlada i nikad nije bila Vlada Crne Gore, već postavljena od drugog (SPC) sa ciljem sprovodjenja društvenog genocida prema svemu što se ne uklapa u projekat svetosavske velike Srbije”, ocijenio je Bošković.

Jedini izlaz vidi u razrješenju kako kaže, “marionetske Vlade “.

“I kao što to Veliki Njegoš napisa: “Badava su svi dokazi naši javne laže njegove badava đavo im je oči zasjenio, đavo im je svijest polokao” Zato ova marionetska Vlada mora biti razriješena čim prije, jer svaki njen novi dan je dan sunovrata naše države”, objavio je Bošković na Twitter-u.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
...Onajkojizna
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
...
Gost
...

Tačno tako. Oburdajmo! Nema nam druge.

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Ova vlada nije pokrala šljunak,vodu,šume i sve drugo što se pokralo,a pokralo se sve što se okom moglo vidjeti.

Send this to a friend