Politika

Božović sa Kostićem o saradnji Crne Gore i Srbije u nauci i umjetnosti

Ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović razgovarao je sa predsjednikom Srpske akademije nauka i umjetnosti Vladimirom Kostićem oko saradnje dvaju akademija Srbije i Crne Gore kao i o mogućnostima saradnje u naučnoj i umjetničkoj oblasti dvije, kako je istakao, bratske i prijateljske države.

“Zamislite koliko je široko bezobalno more nauke i umjetnosti koje spaja i povezuje Srbiju i Crnu Goru. Ima li naša generacija pravo previdjeti i ne vidjeti to predivno, čudesno i životvorno more ljudske beskrajne inspiracije i stvaralačke energije”, naveo je Božović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Nista nas ne spaja bez vasa okupacija I kradja pocevsi od istorije pa redom do drzave I crkve.Znate morate se zalijepiti za CG jer nebiste imali o cemu diskutovati I pisati ima mnogo praznog hoda u vasoj istoriji u vasoj proslosti zato se ovako ocajnicki drzite nas.

Piiiiiiii
Gost
Piiiiiiii

Ovaj seoski zvrndov priča o ,,nauci”? Zemljo, otvori se…

Yorot
Gost
Yorot

Ovaj wannabe Njegoš i umišljena veličina od čoeka, oće izgleda pored ambasadora srbijanskog i predsjednik crnogorske akademija nauka i umjetnosti da bude?

vitamin C
Gost
vitamin C

Što se tiče “saradnje”, Božoviću, SANU sarađuje, nemoj da mi brineš, još samo da potpiše onaj vaš Memorandum. Ipak, to o “moru” zaboravi, jer svako more ima obalu, i ima svoje vjetrove pa mogu da zapljusnu

Brda
Gost
Brda

Nijesam diplomata ali zar ovo nije posao za ambasadora Crne Gore u Srbiji? Ovaj se posrbio pa oće sad da svima nama omogući isto, blago nama! Znamo dobro svi šta prljava i zla SANU nudi.

nenad mne
Gost
nenad mne

A može li bez toga “bratski”, a da bude prijateljski! Kada se god pominjalo bratstvo znao sam da su neke druge namjere u pitanju!

Pero
Gost
Pero

A dje je ovaj Bozovic ambasador,te razgovara sa Irinejom,te razgovara sa Kosticem,ja mislio da je on Crnogorski ambasador u Srbiji

Aca Palikuca
Gost
Aca Palikuca

Nikad vise Mojkovac

Send this to a friend