Politika

Brajović dijaspori: Ne zaboravite svoje korijene

Izrazito cijenim to što crnogorski iseljenici u Agrentini nikada nijesu zaboravili svoju postojbinu i sa ponosom i poslije dva vijeka života na drugom kontinentu uvijek naglašavaju crnogorsko porijeklo, kazao je predsjednik Skupštine, Ivan Brajović, na današnjem sastanku sa predsjednikom crnogorske zajednice Buenos Ajresa, Emilijom Ognjenovićem, koji boravi u Crnoj Gori.

Kako je saopšteno iz Skupštine, Brajović je kazao da je zadovoljan ukazanom prilikom da razgovara sa potomkom porodice koju s uvažavanjem ističe poglavar Katoličke crkve papa Franjo, kada govori o svojoj vezi sa našom državom i Crnogorcima.

“Prilikom boravka u drugim državama posebno mi zadovoljstvo uvijek predstavlja da razgovaram sa isljenicima iz Crne Gore i da im poručim da nikada ne zaboravljaju svoje korijene i zemlju porijekla, ali i da uvijek poštuju svoju novu domovinu”, rekao je predsjednik Skupštine.

Ognjenović je zahvalio Brajoviću na toploj dobrodošlici i kazao da je posebno ponosan što je pomenuo njegovog strica koji je sadašnjeg papu zaredio u biskupski red.

“Ognjenović je upoznao predsjednika sa predstojećom prezentacijom Crne Gore koja je zakazana za 24. avgust u centru glavnog grada Argentine, kao i sa aktivnostima na otvaranju Crnogorskog kulturnog centra. Tokom razgovora razmijenjena su mišljenja o daljem jačanju političkih, kulturnih i privrednih veza između Crne Gore i Argentine i značaju crnogorske zajednice u toj zemlji”, zaključuju u Skupštini.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
drago đurović
Gost
drago đurović

Kako Brajo ne zaboravlja svoga đeda iz Leteće brigade.

Bnjj
Gost
Bnjj

Da je Cg demokratija ovaj Brajović bi trebao da da ostavku posle svih Afera ili da ga korumpirano tužilaštvo ispita ali despotska zemlja Cg je slična Rusiji, Azerbejdžanu, Turskoj zato mi radimo za 300e

Miki
Gost
Miki

Glasajte za nas ,glasajte za nas,jer ako glasate za nas glasate za spas!(putarina+100evrova)

Jack
Gost
Jack

Zaboravili su ih i oni i ti Brajovicu..

Djuro od Niksic
Gost
Djuro od Niksic

Ne zaboravute, kao sto ja zaboravih petlju, 😂😂😂😂😂😂😂

Marko
Gost
Marko

Gospodine Brajovicu,dali mislite da je ovaj Emilijo ( po naski Miljan) pao na mali mozak,pa da tu crkavicu sto je krvavo zaradio,prinese na “oltar” DPS-u i tvome SD-u.E u Argentini bi rekli MANJANA,sto znaci SJUTRA.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Daj dvojno drzavljanstvo ako vam je stalo do dijaspore

boris
Gost
boris

ne zabotavite da ste srbi!!!!

Send this to a friend