Politika

Brajović: Nedolazak opozicije na sastanak je dokaz neodgovornosti

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović rekao je da njegova ideja bila da se na današnjem sastanku predstavnika vladajuće partije i opozicije dogovori novi krug razgovora i poboljšanja izbornog ambijenta.

Podsjećamo, u parlamentu je održan sastanak šefa parlamenta sa predsjednicima vladajuće koalicije, dok se lideri opozicionih partija nijesu odazvali njegovom pozivu.

“Nedolazak predstavnika opozicije na sastanak dovoljno govori o odgovornosti jednih i neodgovornosti drugih”, rekao je Brajović, poručujući da je njihova ruka pružena.

To što opozicija nije došla je, kako je rekao, nedostatak odgovornosti. Opozicija je, kaže, svjesna da nema tog izbornog zakonodavstva koje im može garantovati pobjedu.

Potrebno je, kaže, razgovarati bez ikakvog uslovljavanja sa druge strane.

Sastanku su prisustvovali lideri Demokratske partije socijalista (DPS), Liberalne partije, Hrvatske građanske inicijative, Bošnjačke stranke Milo Đukanović, Andrija Popović, Adrijan Vuksanović, Rafet Husović.

Na poziv Brajovića odazvali su se i lideri albanskih partija Nazif Cungu, Nik Đeljošaj, a ispred demokratske unije Albanaca sastanku prisustvuje Hatidža Đoni.

Sastanku su prisustvovali i potpredsjednici Skupštine Branimir Gvozdenović i Genci Nimanbegu.

Brajović je sastanak zakazao očekujući, da će se otvorenim dijalogom doći do konstruktivnih rješenja u cilju poboljšanja izbornog ambijenta u susret parlamentarnim izborima na jesen.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
🧠 Eliminator
Gost
🧠 Eliminator

Bitno da je skupstina primjer politicke odgovornosti na celu sa tobom

Med.tehn.
Gost
Med.tehn.

Bas je lijepo viđeti predsjednika drzave svih građana da je predsjednik partije i iznosi stavove svoje partije

Nema veze
Gost
Nema veze

Neka su zdravo.

Mato
Gost
Mato

Obezbijedi izbore bez krađe pa ćeš viđeti kako ćete, vi što ste odgovorni, proći! I ne izigravaj neku političku veličinu jer to svakako nijesi.

Mićaš
Gost
Mićaš

Nema više naivnih. Došlo je vrijeme da se stavi tačka na izborne prevare. Bojkot i doviđenja. Pa eto vi Draga Đurovića, Darka Pajovića, Stevana Džakovića…

Madlena
Gost
Madlena

Tako je, ali se ne odricu nov.naknada.

Ivka
Gost
Ivka

Rece covjek koji je sve izdao bez fotelju u kojoj sjedi! Covjek je izdao partiju, prijatelje nakon 30 godina samo da ne bi u opoziciju posao i nekima je to normalno!

Lesli
Gost
Lesli

Jesi li za Df, koji ima Pedju koji je na isti nacin “izdao” Dps osnivajuci snp? Ili glasas za Becica koji se lijepo ponio prema istom tom Snp i prakticno unistio

Marko_PG
Gost
Marko_PG

U svoju izmisljenu partiju se ne pitas nista, brzo ce opet da se odvojis i od SD-a da izadjes iz sjenke Sehovica, Hrapovića kao sto si morao iz Krivokapiceve sijenke da bjezis!

Ivoo
Gost
Ivoo

Kakav folirant, Skupstinu nam je u cirkus pretvorio, on bi da vodi nesto!

Marija BD
Gost
Marija BD

Bukvalno te čeka Spuž, i to je jedini mjesto koje ćeš gledati narednih 5-7 godina.

Svjefol
Gost
Svjefol

Ne bih se posebno sekirao zbog toga. Svakako znaju kako ce proci na slijedecim izborima. Tolika destrukcija i mrznja prema sopstvenoj drzavi nije zabiljezena u civilizaciji. Bez casti, bez dostojanstva..

PODGORICANIN21
Gost
PODGORICANIN21

Nesojluk teški. Gubitnici rođeni, a takva im sva rabota.
Ne dolaze, izlaze i ulaze kad im se ćefne, sramota. A ovamo neku priču folirantsku prosipaju godinama.
Pokažnjavat ih treba itekako !

PATIZANSKI PUT
Gost
PATIZANSKI PUT

PA STO IM SKUPSTINA DAVA PLATE? NIJE NARODU JASNO DA NE’DOLAZIS GODINAMA NA POSAO A PRIMAS TAKO VELIKE PLATE! UZMITE IM PLATE,KO NE’DOLAZI I DAJTE IH UGROZENIM,BOLESNIM,DJECI BEZ RODITELJ ITD…..

Send this to a friend