Politika

Bulatović: SDP ne može biti dio zajedničke vlasti u Budvi

Prvi potpredsjednik opštine Budva i šef budvanskog odbora Crnogorske Vladimir Bulatović izjavio je danas da SDP više ne može biti dio koalicije na vlasti u Budvi, saopšteno je iz Crnogorske partije.

“Nakon smjene Vladimira Jokića u Kotoru, koju je inicirao i sa DPS-om sproveo SDP, ta stranka više ne može biti dio naše zajedničke vlasti u Budvi. Crnogorska je i ranije inicirala izmjene koalicionog sporazuma budvanske vlasti i u tom sporazumu ne može biti mjesta za rušitelje opozicionog djelovanja”, izjavio je Bulatović.

Bulatović je dodao da će politička situacija u Kotoru biti posebna tačka na današnjoj sjednici.

“Politička situacija u Kotoru će biti i posebna tačka na sjednici Predsjedništva Crnogorske, koja će se održati večeras u Podgorici”, zaključio je Bulatović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Danko
Gost
Danko

Opa bato , svadjaju se neocetnicke partije medju sobom!!! Pa nemojte tako! Poslace Beograd lovu samo radite svoj posao!!!

BOT 0.01
Gost
BOT 0.01

Ove instant partije su komicne. Treba dosta, dosta politickog iskustva da bi se nosili sa DPSom. Javite se za 70 godina.

18+
Gost
18+

“Ozbiljnost” na nivou. Od kada su se pojavili pod novim imenom ( Demokrate) SNP nam prosipa pricu da se lokalne teme ne smiju mijesati i poistovjecivati sa onim na drzavnom nivou. Prvom prilikom demantovase sebe.👎

Sa strane
Gost
Sa strane

Lažno predstavljanje. Ovo je stranka Srpska!

Cudo neviđeno
Gost
Cudo neviđeno

Ako najure SDP iz koalicije u Budvi to znaci da i tamo vlast ostaje bez vecine u skupstini! Oce li se i Herceg Novi oglasit ili tamo sve ceta!

Putalj
Gost
Putalj

Pobunite se, vas 7 članova sa svemogućim purkom koji uništi par hotela a napuni se ka’ kobasica svojevremeno u morskom dobru, napravio par objekata i ne zna okle da ih troši..

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Pozitivna ti je propala… i crnogorska ti neće dugo, jer ti se glasači vraćaju dps-u.

...
Gost
...

Autogol ti je to, vjeruj mi!

Cudo neviđeno
Gost
Cudo neviđeno

Taman autogol!

Send this to a friend