Politika

Camaj donirao odborničku naknadu u visini od 150 eura

Slijedeći primjere svojih kolega, Stjefan Camaj odbornik Demokrata u SO Tuzi i volonter kriznog štaba, donirao je odborničku naknadu u visini od 150 eura Opštini Tuzi za borbu protiv pandemije i pomoć najugroženijim građanima, saopšteno je iz te partije.

“Camaj je naknadu donirao u znak solidarnosti i altruističnosti prema onima kojima je to najpotrebnije. Osim toga, on gotovo svakodnevno učestvuje u humanitarnim aktivnostima pomažući najugroženijima i odnoseći hranu građanima ove opštine koji su u obaveznoj dvadesetčetvoročasovnoj kućnoj izolaciji”, dodaje se u saopštenju.

Camaj je prethodno donirao i odborničku naknadu u Skupštini Glavnog grada Crvenom krstu u Podgorici zajedno sa 12 kolega odbornika Demokrata, u ukupnom iznosu od 1950 eura.

Postupci Štjefana Camaja su pozitivni primjeri svima i pokazatelj da postoji mnogo načina da se pomogne onima kojima je pomoć potrebna, samo kada postoje dobra volja. Doprinos svakog građanina Crne Gore humanitarnim akcijama, sloga i zajedništvo, u konačnom će iznjedriti veliku pobjedu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pomorac
Gost
Pomorac

Camaj svaka cast! “Pretrg’o” si se! Ajd’ polako!

Niksic
Gost
Niksic

Foliranti becica

Niksic
Gost
Niksic

Sram te bili ne radite ništa a primate plate sram bilo demokrate samozvane

Tealk
Gost
Tealk

toliko sam i ja uplatio pa se ne reklamiram

Send this to a friend