Politika

Carević ispred Opštine Budva: Znamo da preuzimamo jedan veliki teret i obavezu

Foto: RTV Budva

Pred zgradom Opštine Budva jutros su se okupili građani i simaptizeri lista čiji su nosioci Marko Bato Carević i Krsto Radović. Okupljeni građani su ih dočekali skandirajući njihova imena, prenosi RTV Budva.

Radović je kazao da je svanulo novo jutro, bez obezbjeđenja te da sramota koju je napravila DPS koalcija, hapšenjem i ponižavanjem nije uspjela.

Carević je istakao da ima žala jer mnogi ljudi nijesu dočekali ovaj dan, a da se bojao da će i sam biti jedan od njih.

“Vi ste moj ponos, jer bez obzira na sve različitosti koje postoje i koje su normalne. Pokazali smo jedno veliko jedinstvo. Sve ove podjele koje nas prate decenijama na ovim prostorima, a koje su bile uslov da bi vladali ovi koji su vladali do juče, su jedna ružna prošlost, a oni su pokušali da tim podjelama i napadom na našu svetu apostolsku crkvu dodatno nas podjele i unize. Na svu sreću oni su nas sve sabrali i vidite da smo danas ovdje svi jedno i da se zajedno radujemo, ponosan sam na vas. Ono što mi je jako važno jeste da znamo da preuzimamo jedan veliki teret i obavezu”, kazao je Carević.

Carević je naglasio da su od danas svi jednaki i prvi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Surova realnost
Gost
Surova realnost

Eto opet kamioni da rade u svim namještenim tenderima! Srećno vam bilo budvani, od vaših para živjeće preduzeća vladara vašeg grada, a vama vjerovatno račun blokiran kao do sad! Pa kad ne bude plate mjesecima, idite na gradilišta tih vlastodržaca da vam plaćaju dnevnicu od vaših para! Pa opet trčite pred opšti nu i aplauditajtei gadajtepoliciju, pa sve u krug!

LAUDA
Gost
LAUDA

Đe je Anđela Ivanović???

Mne
Gost
Mne

Piiiih

zoka
Gost
zoka

srecno vi bilo ali molim vasv ne provocirajte i ne izazivajte zlu krv na te ulice slaveci sa srbijanskom zastavom…jer niko nece biti srecan

Maki
Gost
Maki

To je stara crnogorska zastava kralja Nikole…..sta ti nije jasno…

Crnogorka nk
Gost
Crnogorka nk

Prvo da vidimo koliko si zauzeo drzavne imovine!

Maki
Gost
Maki

Bravo care ,znali smo svi da ces ih ubjedljivo potuci a oni su tebe prevarom sitnom neljudskom samo na kratko makli da bi napunili svoje dzepove ,sad su sigurno u misijim rupama od sramote….nek vam je sa srecom sloboda i da narod normalno zivi bez ikakvog straha od hapsenja ,razvijajte demokratiju i sigurno imate puno posla jer su sve opustosili……ali… Više »

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Treba bježat iz ovog prokletog balkana đe caruje mitomanija i jad.

Baraka
Gost
Baraka

Carevicu, ne budali. Svako jutro, prije kafe vjeronauk pa kako pop kaze, tako cete i raditi.

MAKANJA
Gost
MAKANJA

Okrenu se kolo sreće!

De niro
Gost
De niro

Crni grade ko te prestavlja.

Rackojaba
Gost
Rackojaba

Dje si bio zadnje cetri godine

Naroz
Gost
Naroz

Ove li biti Guče ove godine?

Hurem
Gost
Hurem

Blago vama snjim i njegovom svitom.Ivu obavezno za ministricu kulture takva vam pase.Kakva intelektualna elita kuvar,bagerista,konobar,performerka VRH .Za bolje i nijeste fali vam samo jos frizurica

P R I K A
Gost
P R I K A

Odose nasilnici , djaba represija razum se neda hapsiti

Warior
Gost
Warior

Kakav smo mi narod kad nam šoferi i popovi vode državu.

Srbo
Gost
Srbo

Mučenik Bato

Send this to a friend