Politika Reagovao na tekst o odvojenim proslavama

Carević: Medijski natpisi o odvojenim proslavama štete ugledu Budve

Medijski natpisi o partijskim i političkim motivima navodne odvojene proslave nisu tačni i imaju za cilj da bace sjenku na proslavu važnog istorijskog događaja i štete ugledu grada Budve, saopštio je gradonačelnik Budve Marko Carević. 

On je reagovao na današnji Pobjedin tekst u kom se tvrdi da će opština povodom Dana oslobođenja grada, prirediti dvije odvojene svečane večere u dva luksuzna hotela u Budvi i Petrovcu, kako bi izbjegli neprijatnu situaciju da se posvađani lideri Demokratskog fronta i Demokrata nađu na istom mjestu u isto vrijeme.

“Organizacija večeri dobrodošlice, gdje je domaćin predsjednik Skupštine, i svečane večere, kada goste i zvanice iz cijelog regiona dočekuje predsjednik Opštine, bila je uobičajena praksa tokom svih prethodnih godina, kada se organizovao Dan Opštine. To najbolje potvrđuje činjenica da i u vrijeme kada su na čelu Opštine Budva i predsjednik i predsjednik Skupštine Opštine bili iz iste partije, ove večeri su se organizovale odvojeno, u okviru istog programa proslave. Dodajemo i to da Budva, u skladu sa svojim strateškim i razvojnim interesima, njeguje najbolje prijateljske odnose sa gradovima pobratima i da nečiji nedolazak, tačnije nemogućnost dolaska, nisu znak prekida pobratimske saradnje”, poručio je Carević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

sredjujte te ulice parkinge plaze satalista zelene povrsine…nema za budvu problema dok ona zahvata 10 15 vrhunskih plaza…petrovac kamenovo becici drobni pijesak milocer kraljicina przno itd itd …trajno prirodno bogastvo koje uz dobru organizaciju privlaci turiste

Velimir
Gost
Velimir

Pocnite od Marovica pa do danasnjih dana.
Ubili ste svoj ugled I stekli velika materijalna bogatstva,sebe predstavili kao IZDAJNIKE ,I sto je najgore od svega -na vasim licima se NE primjecuje trunke srama!

Fileopg
Gost
Fileopg

Podjele a ne pobjede….

PetarPan
Gost
PetarPan

Budvi tebaju promjene pod hitno…

Mileva
Gost
Mileva

Natpisi su na zidovima zgrada i sl.i služe kao neko obilježje a novinski izvještaj je napis. Samo da naučim gospodina kojemu ne odgovaraju NATPISI. ha ha ha ku ku
Đe ide Budva. Kad će biti gotova ta zaobilaznica zna li ko ?

Risto Penta
Gost
Risto Penta

Kakve su ovo karikature

Send this to a friend