Politika

Carević žali što ga neće smijeniti građani

U Budvi će u šatoru ispred zgrade Opštine, u petak biti održane tri sjednice lokalnog parlamenta na kojima će odbornici razmatrati predlog donošenja deklaracije za poništenje Zakona o slobodi vjeroispovijesti, kao i inicijative Crnogorske, DPS-a, SD-a i nezavisnog odbornika Stevana Džakovića o razrješenju gradonačelnika Budve Marka Carevića, kao i predsjednika parlamenta Krsta Radovića.

Član Crnogorske Vladimir Bulatović kazao je da su već najavili da neće dati kvorum za održavanje sjednice.

“Za sljedeće dvije sjednice postojaće kvorum. Mi ćemo obrazložiti inicijativu i glasati po njoj”, kazao je član Crnogorske partije Vladimir Bulatović za TVCG.

Predsjednik OO DPS Budva Predrag Jelušić rekao je da nisu očekivali ovakav scenario.

“Mislili smo da predaja vlasti bude kako nalažu procedure, džentlmentski kao što je to uradila 2016, DPS. Nažalost, na terenu imamo scenografiju koju ne bi trebalo da imamo u bilo kom gradu, a ne Budvi koja je stara 2.500 godina”, kazao je Jelušić, dok Bulatović smatra da je to jedan način degradacije Skupštine u adekvatnom prostoru.

Carević je kazao da u ovih 30 godina cirkusa “ne smeta još jedan”.

“DPS je sa pojedinim ljudima uspio da na sebi svojstven način obezbijedi spektakl otimanja nečega što nije njihovo. Jedva čekam da se ovo razriješi”, kazao je Carević, dodajući da je, uz svu opstrukciju, radio najbolje što je mogao.

On je rekao da je vraćen dug od 30 miliona i da je korupcija svedena na minimum.

Prema mišljenju Jelušića, vlast je u svom mandatu potrošila 160 miliona eura budžeta, a nije vidljiv nijedan projekat u interesu građana Budve.

“Vlast je bila na ivici incidenata i permanentnih sukoba tokom četiri godine. Mislim da je vrijeme da Budva dobije ozbiljnu vlast, koja će biti posvećena javnom interesu” rekao je Jelušić za TVCG.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Petrovic
Gost
Petrovic

Ti si bio blokiro svoj grad I izgubio si kredibilitet kod Budvana Ti bi da pravis od Budve Herceg Novi hoces Li konzulat ?

Dtwo
Gost
Dtwo

Često razmišljam na temu izbora iako neću izlaziti. Pitam se da li su moralne vrijednosti mojih sugrađana takve da su spremni da glasaju za DPS i satelite? Ili je sadašnja vlast tolika katastrofa i opasnost po grad, da su spremni predati ga u zagrljaj OKG prije nego da ostane rukama sadašnje vlasti? Postoji li uopšte neka razlika ove dvije varijante?… Više »

BD-CG
Gost
BD-CG

Vaznije pitanje, da li su moralne vrijednosti mojih sugradjana takve da bi glasali za DF? Ne krijte se iza korupcije DPS-a, Bato Carevic je pokazao da je jednako korumpiran a mnogo vise cetnik…

Dtwo
Gost
Dtwo

Tačno.Upravo je to ono na što se odnosi moje drugo pitanje u postu, možda se nijesam dovoljno precizno izrazio. A pitao sam i za treću mogćnost, ako postoji. Iz toga se valjda da naslutiti da ni jedni ni drugi nijesu “moji”. Ako je nekad i bilo mojih, bio je to LSCG, više ne postoji. Nevidim ni jednu pristojnu opciju, osim… Više »

Tutankhamon
Gost
Tutankhamon

Dtwo. Samo glasan one što vole i poštuju Crnu Goru. Dosta je cetnikovanja i koalicija samo zbog fotelja.

Dtwo
Gost
Dtwo

@Tutankhamon: Poštujem sve koji se vode principima. I sam se trudim da to radim, zato neću da glasam. Odgovaram, ako admin dozvoli. Glasajte kako hoćete. To je vaše pravo. Upitajte se prije toga, koliko poreza duguju i ovi što “četnikuju”, i ovi što “vole i poštuju” Crnu Goru do zadnjeg eura. Što se etiketa tiče, ko srbuje, i gradacije ko… Više »

Sasa Bd
Gost
Sasa Bd

Crkose od ljubavi za CG. Toliko da je svu pokrase i ojadise.

Joo
Gost
Joo

o korupciji prica covek koji je sve sto ima oteo ili nekom ili drzavi koristeci se volsebno bas korupcijom…..hteo je od Budve da napravi srbijanski vasar sve po meri DFovaca sa sve Gucom…..uzas, Sodoma i Gomora….prekrsio svaku mere I zakon drzave, u kojoj je gradonacelnik a ne priznaje drzavu, zastavu, himnu, itd……jos predlazu ukidanje eura i uvodjenje dinara…..Budvani mucnite o… Više »

Otac Duško
Gost
Otac Duško

A tebe nijesu ni izabrali građani no partije svakolike

Haris
Gost
Haris

Jok, Marsovci će te smijeniti aaaaaaaahahahahahaha

gagi
Gost
gagi

Sad ces ti Carevicu DA POLOZIS RACUNE DRZAVI za UZRUPIRANO i OTETO zemljise na Krimovici i jos dosta toga iz tvog “poslovanja”i pljacke preko tvoje firme “Carinvest”,polako Bato “redom se krave lizu” ili “zovni”Vucica “da on komanduje drzavi Crnoj Gori”.

Bnjj
Gost
Bnjj

Najpoštenije je izbore raspisati

gagi
Gost
gagi

Najpostenije Bnjj je da ti samog sebe PROMUCKAS prije “upotrebe” nas “dobri brate Srbine”.

Paša
Gost
Paša

A nije bilo pošteno izbore raspisati kad se koalicija raspadala, pa doveli Crnogorsku? To nije izdaja volje birača? Kako da ne, birači su baš oduševljeni bili. Dali su glasove Crnogorskoj da se po Budvu srbuje i četnikuje.

Fakinerija
Gost
Fakinerija

Tebe treba da smijeni grupa pivopija ispred diskonta, to te jedino zapada, “moralno i materijalno ostvareni” gospodine.

Srbin bre
Gost
Srbin bre

Oni da glasaju o poništenju zakoni o vjeroispovijesti i šta posle i da svi glasaju za da ??? Opet je to be važeći ne igrajte se politike i fatate političke poene i Budvi već se gubite i pravac BG .

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Znači,opet u Budvi umjesto Sveta Sveto ili bolje reći umjesto Sveta Svetova družina,makar bivša.Znači ponovo će budvani plaćati takse na vodomjere po 8 eura i druge takse da bi se pokrili gubici,dugovi i da ne kažem što još.Srećno budvani.

BD-CG
Gost
BD-CG

Hahaha kakva zamjena teza… Ja zivim u budvi, za razliku od tebe. Ne postoji kadar DF-a i demokrata koji nijesu uspijeli da uguraju u opstinsko preduzece… Ukljucujuci i osudjivane kriminalce, fasiste, kamatase, ljude bez dana radnog staza su postavili na visoke pozicije. Iskoristili su zadnje 4 godine da jedni drugima namjestaju poslove. Sveto je pored svog lopovluka ucinio Budvu ovim… Više »

Budvanin
Gost
Budvanin

Sramota sto se radi dolje! Iqko dodje sad do smjene Carevica, vraca se on na funkciju u oktobar, kako i treba. Odakle ovima iz Dps pravo da komentarisu bilo sta, zna se sto su uradili u Bd za njihovo vrijeme.

Janko
Gost
Janko

Posteno kazi na koji nacin su zadrzali vlast kad ih je otkacio jedan odbornik? Jel bila politicka korupcija kad ih jetada opoziciona Crngoorska podrzala i omogucila da ostanu na vlasti??
Ili je samo korupcija kad to neko drugi radi. Ne budite smijesni.

gagi
Gost
gagi

Budvanin,a nijesi SIGURNO Budvanin,fale li ti “politicke litije i setnje”po naredjenju Srpsko-cetnicke druzine iz Srbije. Aj polako sutane.

Budvanin
Gost
Budvanin

Muci!

marko
Gost
marko

Provaljen si Carevicu , …u emisiji Petra Komnenica si dozivio debakl i gradjani su viđeli tvoje postenje.

gagi
Gost
gagi

marko,a on je tako “IZRADJEN KAO BIK”u emisiji kod Petra Komnenica “mangupa na baterije”i zasluzuje,i koga on moze predstavljati sa srednjom skolom. Moj prijatelj ga je UCIO DA VOZI KAMION.

Marko Bd
Gost
Marko Bd

Taj tvoj prijatelj mnogo zna. Carevic,ostvaren u svakom smislu. To vas boli jadnici.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Marko izgleda da si I ti imao interesa i poslova sa Carevicem.Vodi se postupak zbog poslovnih to jest poslovnih transakcija gospodina,vidji imas li sto da sredis ostavi se gubljenja vremena branjenja lika i dijela Carevica.

Send this to a friend