Politika

Čelanović o Maršalovom planu: Zašto je 18.000 ljudi izgubilo posao u mandatu ove Vlade

Miloš Čelanović

Povodom aktuelnne ekonomske situacije u zemlji i najavljenog “Maršalovog plana” ministra Spajića oglasio se predsjednik Opštinskog odbora SD Kotor Miloš Čelanović na Twitteru.

“Maršalov plan, stvarno maršala. Plan ministra finansija kao i tabele minista ekonomskog razvoja mogu jedino proći nedeljom umjesto nekad drage nam dječije emisije “Laku noć djeco”. Priprema za nove izbore počela ali steta što klinci ne mogu da glasaju,mada ni kod njih ne bi prošla ova priča”, napisao je on na svom Twitter nalogu.

Čelanović je dodao da prije pola godine nije bilo deset miliona za povećanje zarada u zdravstvu, a sada nije problem 300 miliona.

Kako je kazao “Braća Grim bi pozavidjela ovom “ekspertskom” tandemu”!

“Eksperti, objasnite kako je u všem ekonomskom El Doradu 18 hiljada porodica ostalo bez prihoda i kako su cijene otišle na nivo Luksemburga, a plate ostale iste”, napisao je Čelanović.

 

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
MakarijeD.DGile
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Makarije
Gost
Makarije

A ti si neki stručnjak pa deliš savete. Šlepate se uz Dps inače pa prolazite inače bi ti prvi kod Dritana uleteo.Najveće zlo su građanske partije jer izađoše od njih najveći lopovi i ucenjivači. Raško prepodobni- akcije u lancu kladionica…Krivokapić,čovek uze penziju najveću u Cg itd,itd.

D.D
Gost
D.D

Zbog vaseg lopovluka,zato
30 godina unistavali drzavu,ovi dosli u najgore vrijeme,pa da su carobnjaci,nijesu mogli ispravit za 10 mjeseci ono sto ste 30 godina,unistavali

Gile
Gost
Gile

Crna Gora ce biti nova Grcka sve su prilike. Nema vecih izdavanja bez realne ekonomije i odrzivog rasta korigivano sa inflacijom.

Send this to a friend