Politika

Čelanović: Protest građana ispred Vlade opravdan, još jednom pozivamo državotvorne partije da uskrate podršku Abazoviću

Miloš Čelanović

Večerašnji protest koji grupa građana organizuje u 20 časova ispred zgrade Vlade u Podgorici potpuno je opravdan i Socijaldemokrate će se, kada je riječ o ovako važnim pitanjima, uvijek odazvati pozivima građana, saopštio je generalni sekretar SD-a, Miloš Čelanović. 

Kako je naveo, sasvim je jasno da premijer Abazović ima jasan cilj – potpisivanje ovakvog ugovora sa SPC koji znači klasičnu izdaju Crne Gore i njenih vitalnih državnih interesa. Tome u prilog govori i njegov stav da, što se radne verzije ugovora tiče, on tu ništa ne bi mijenjao. Abazović je zato i doveden, da ponizi Crnu Goru i dovrši ono što njegov prethodnik, Zdravko Krivokapić, nije uspio da postigne.

“Socijaldemokrate još jednom pozivaju državotvorne partije da, koliko je danas, učine korak ka sprječavanju ovakve sramne izdaje naše domovine. Krajnje je vrijeme da otkažu podršku ovoj izdajničkoj Vladi i već noćas promijene društvo – da umjesto sa Abazovićem unutar zgrade Vlade budu sa građankama i građanima, iskrenim patriotama, na protestu ispred Vlade”, zaključio je Čelanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
oooo
Gost
oooo

Krajnje je vrijeme da se formira jedna procrnogorska Vlada koja ce biti u sluzbi gradjana i drzave Crne Gore a ne svojih interesa. Ovako malecni mozemo bit i bolji od mnogih i vecih zemalja ali sa jednom za CG i ovaj narod pametnom i korisnom politikom. Treba dusmanima otvoreno rec STOP jednom za vazda.

Sherlock Holmes
Gost
Sherlock Holmes

Ajmo ljudi ne sjedite kućama, poslije će biti kasno!

Send this to a friend