Politika

Ćeman: Pozivam na mir, osuđujem napade na svoje sunarodnike u Pljevljima

Albin Ćeman

Osjećam potrebu da kao pripadnik bošnjačkog naroda doprinesem smirivanju tenzija u Crnoj Gori, očekivanih u tranzicionom periodu, a izazivanih od strane vlasti koja je za trideset godina imala dovoljno vremena da se izvješti u generisanju takvog ambijenta, kazao je potpredsjednik Demokrata, Albin Ćeman.

“Stoga pozivam na mir, a najoštrije osuđujem napade na svoje sunarodnike i ljude moje vjeroispovijesti i njihovu imovinu u Pljevljima. Činim to na isti način kao što sam osuđivao i diskriminatorni Zakon o slobodi vjeroispovijesti kada su bile ugrožene vrijednosti i osjećanja pripadnika pravoslavne vjeroispovijesti.

I tada smo moje kolege i ja upozoravali da je samo režim koji je spreman da kidiše na svetinje jedne konfesije isto tako spreman da kidiše i na svetinje druge. To se sada obistinjava kroz djelovanje provokatora instruisanih od DPS-a da pišu grafite i uzvikuju neprimjerene parole za račun degradibilne vlasti”, rekao je on.

Ćeman je istakao kako iskreno vjeruje da u Crnoj Gori ne smije da se podgrijava atmosfera u situaciji kada opozicija ima pobjedu u rukama, niti je opozicija ta kojoj to odgovara.

“Sva javna okupljanja građana valja obustaviti. Greške koje je prethodna vlast pravila ne treba ponavljati, a neophodno je pružiti ruku pomirenja svima. U Crnoj Gori neće biti pobijeđenih. Izborni rezultat koji ima opozicija imaće smisla samo ako se ostvari boljitak za sve građane”, zaključuje on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
nikola
Gost
nikola

zasto su za vas muslimane svi Srbi zlocinci i Cetnici zasto ste uvijek puni mrznje i zlobe umjesto da zivite normalno sa svojim komsijama vi sijete seme zla Crna Gora je mala i u njoj ima mjesta za sve gradjane nevolite vi vise Crnu Goru od mene pravoslavca .

8484
Gost
8484

Dragi gospodine Ceman ne vjerujete valjda da je vuk cud promijenio

Taxi
Gost
Taxi

Sad si Aleksa

Taxi
Gost
Taxi

Bolje da se zoveš Aleksa

Samo realno
Gost
Samo realno

E moj cemane predstavljas stranku koji u izbornoj noci proslavljaju uz 3 prsta i trobojkom “4s” i uz pjesme draze mihajlovica….srami se i stidi se i ako si covek vrati mandat ne brukaj svoje predte

Srecko
Gost
Srecko

Brate razbio si u Petnjici sa 30 glasova💪

Mongro
Gost
Mongro

Ti si dečko zaboravio kako su izgledala Pljevlja 90-ih?! Jel dps okupljao četnicke horde pod vodstvom Čeka? Svaku koju progovoriš će ti se dobro upamtiti!

Locky
Gost
Locky

Znam te iz vremena kad si jedva ispit mogao da polozis. E moj Cemane

Istina
Gost
Istina

E moj Locky, kako ih ti polaga, svi se i toga sjecamo 😉 ne treba biti licemjeran na taj nacin

Crni panter
Gost
Crni panter

O cemu ti to? Jel ti zoves lazovima one prebijene ljude?Osudi ljudski ponasanje te mase koja je i prije znala da vrijedja muslimane i zobi ih pravim imenom a ne provokatori vlasti.Vec pocinjete sa manipulacijama.Sramota

bud
Gost
bud

izgleda da su oni sami sebe bili

Billy Jean
Gost
Billy Jean

Izdaja. Tako se to zove brate. Spavaš li mirno, mi slabo vala, neka nam buka kroz ulicu, nož, žice…

Lila
Gost
Lila

Ajde cuti jedva si fakultet zavrsio i sad tu palamudis.

Haris
Gost
Haris

Pa ovo su tvoji glasači Ćeman te divljaju i napadaju, imaš li hrabrosti i jednom reći istinu??? Ne bogomi, no Milo je kriv aaaaaaaahahahahahahahahahaha kukavice i lažovi!

Send this to a friend