Politika

Cetinjska URA DPS-u: Vrijeme vas je pregazilo

URA

DPS je danas otvorio novi serijal tragikomičnih saopštenja kojima građane zapljuskuju pred svake lokalne izbore u Prijestonici Cetinje, saopštili su danas iz cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA i poručili da ih je vrijeme pregazilo.

<<<DPS Prijestonice: Podrška URA na Cetinju je takva da se sastaju po privatnim kućama<<<

Kako su naveli, pokušaj DPS-a da nove kancelarije Cetinjske URE predstave kao privatnu kuću dovoljno govori o intelektualnom nivou njihovog obraćanja građanima i svojim glasačima, koje iznova i iznova vrijeđaju neprimjerenim i polupismenim saopštenjima i reagovanjima.

“DPS, kao partija iz prošlog vijeka, je vjerovatno navikla da se u stranačkim prostorijama nalazi ogromna slika ‘gospodara’ koju s vremena na vrijeme treba poljubiti i pomaziti. S tim u vezi, razumijemo njihovu začuđenost i podsmijeh što se u kancelarijama jedne partije nalaze umjetničke slike i police za knjige, jer je to domet njihovog poimanja stvarnosti”, navode iz cetinjske URE.

Uz konstataciju da ih je vrijeme pregazilo, Cetinjska URA im je poželjela dobrodošlicu u 21. vijek, gdje se više od ljubljena slike partijskog vođe cijeni osjećaj za likovnu umjetnost, lijepu pisanu riječ i atipični enterijer kancelarija.

“U potpunosti uvjereni u nadmoćnost vizije Građanskog pokreta URA, više nego zadovoljni kako građani Prijestonice cijene naš trud, a bez želje da dokazujemo svoje političke principe, već nasmijani kako prelošim PR marketingom građanima predstavljate sjednicu našeg opštinskog odbora, želimo Vam ugodnu političku penziju”, zaključuju iz cetinjskog odbora URE.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
jOKAS
Gost
jOKAS

URA je vec nestala, a Demokrate lagano padaju. Ako su prije nekog zeznuli, pale su maske… Crnogorci ce pod svOje nebo a ne pod skute ALEKSANDA vUCICA I mANDICA!

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Hahahaahaha

Ekon
Gost
Ekon

Cetinjska URA neće imati 100 glasova na Cetinje u novembru mjesecu. Izdali ste sve živo i prevarili narod, tako će vam se i vratiti.

Moj Niksic
Gost
Moj Niksic

Zar postoji Cetinjska URA,da li vise uopste postoji URA?da li je pala Vlada?sta se ovo desava u CG?kad ce ovi na Lovcen?🤣🤣🤣

freeMNE
Gost
freeMNE

Uhvatili se sa četnicima i popovima u kolo i sad drže predavanja DPSu….hahahahaha najbjedniji su od svih

Darko
Gost
Darko

Najbjednuja partija ikada URA je poticaca i metla svugdje

dpero
Gost
dpero

Prevarantii izdajnici URA!

Nera
Gost
Nera

Pa što ne izađete među cetinjane ali bez obezbjeđenja?

BBBB
Gost
BBBB

I vas i njih jer da nije njih ne bi bilo ni vas

Gernsheim
Gost
Gernsheim

Jesste izdajnici, DPS 43% a vi ni 3% pa ne znamo koga je vrijeme pregazilo vas i uniformisane Demokrate koji ponavljaju kao papagaji uvijek isto…

marius
Gost
marius

Kuca ? Meni ono vise lici na neku garsonjeru.

zoran
Gost
zoran

I vas i njih

Markoza
Gost
Markoza

O jada od ure. Dobro im je receno ni po ure. A jos malo ni kvarat. Ko im jos vjeruje i u sto da vjeruje. Ni pojavili se a vec nestali.

Send this to a friend