Politika

CKM: Ministri na sjednici Skupštine prkosili Crnoj Gori

Današnjim prisustvom sjednici Skupštine, na kojoj se glasalo o otimanju imovine građana, ministri su prkosili Crnoj Gori, ocijenili su u Crnogorskoj kulturnoj mreži CKM.

Kako dodaju, njihov gest je presedan koji zaslužuje svaku osudu.

“Mada i ne čudi takav odnos znajući da ih je na funkcije kadrirala SPC koja od Crne Gore želi da napravi drugu Republiku Srpsku. Sa žaljenjem moramo konstatovati da su ovim gestom ministri pokazali da ne služe Crnoj Gori već interesima vjerske zajednice koja od građana pravnim nasiljem otima imovinu koja joj ni po čemu ne pripada. Tužno je danas bilo gledati sa kojom ostrašćenošću poslanici skupštinske većine uz moralnu podršku članova Vlade sa kojom se slažu kao “rogovi u vreći” dižu ruku za izdaju Crne Gore”, istakli su u CKM-u.

Oni su sigurni da svi Crnogorci, koji su dali glas na proteklim izborima URI i ostalim partijama koje vrše izvršnu vlast, sa nevjericom gledaju kako se od Crne Gore otima njena imovina.

“Na kraju želimo da poručimo ministrima apostolima da će se njihova avantura u Vladi neslavno završiti kao što se završila misija svih onih koji su željeli da poraze i ponize Crnu Goru”, zaključili su u CKM-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
crnogorka
Gost
crnogorka

Gledali smo reprizu 918te kada su glasali ropstvo CG.Sada opet glasaju otimacinu nasih svetinja.

niro
Gost
niro

Oni ce se zvati izdajnici a hrmovi crkve i manastiri bice crnogorske opet

Posmatrač
Gost
Posmatrač

Hahahaaaaaaahaaaaha

mačor
Gost
mačor

Kako glasali,tako dobili !

Stevan
Gost
Stevan

Življela nam Crna Gora bez sotona, bez rukoljuba, bez dritana i ostalih

Send this to a friend