Politika

CKM: Na Žabljaku će 30. avgusta ubjedljivo pobijediti Crna Gora

Crnogorska kulturna mreža je na više lokacija u Žabljaku realizovala akciju Glasaj za Crnu Goru. Građani sa kojima su razgovarali su svjestni značaja prdstojećih parlamentarnih izbora i na njima će svoj glas dati državotvornim partijama.

“Žabljačani su nam kazali da nijesu saglasni sa organizaciom skupova koje organizuje manji dio njihovih sugrađana koji su sakriveni iza religije, a direktno su usmjereni protiv Crne Gore. Posebno ih zabrinjava što pojedini vjerski velikodostojnici obilaze njihove kuće i sugerišu im da svoj glas ne daju partijama koje trenutno vrše Izvršnu vlast.. Građani su nam tokom razgovora kazali da vjeruju da će državotvorne partije u njihovom gradu pobijediti ubjedljivije nego 2006. godine”, saopšteno je iz CKM-a.

Predstavnici CKM-a su apelovali na žabljačane da svoj glas ne daju onim političkim subjektima koji su 2006. godine rekli ne slobodi Crne Gore.

“Posebno smo im skrenuli pažnju da ih ne zavara podatak što antidržavne partije u svojim političkim sloganima nose ime Crne Gore jer im je to paravan da svi zajedno ako bi im se nakon parlamentarnih izbora ukazala prilika joj vratili status iz 1918. godine. Mlađi stanovnici Žabljaka nijesu zadovoljni činjenicom da se u njihovom gradu ne organizuju kulturne manifestacije i koncerti regionalnih muzičkih zvijezda kao što se to radi u drugim crnogorskim gradovima”, zaključuju u CKM-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ako bi kojim slučajem pobjedio risto i srbadia, to bi bilo opet jovo nanovo u devedesete?

Crnogoraczb
Gost
Crnogoraczb

Na zb nema nikog pogresnom politikom vlade. Hoce li mi ovi iz ckm pomoci da prehranim porodicu.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Vjerovatno ti je izlaz cetnici i Ristova sekta 90ih je mnogo bolje bilo tebi I tvojoj porodici kad su ono penzioneri u BG prebirali po smecu a inflacija nezabiljezena od postanka covjecanstva tako da mi znamo da tebe nije do elonomije no do tvoje mile velje srbije

Vlaha
Gost
Vlaha

Mislim da je 90′ ista garnitura na vlasti bila kao i sad… Treba ih nabrjati,ili ih sam znas?

Send this to a friend