Politika

CKM: Pažnja javnosti da se usmjeri na donošenje zakona, a ne na objave Kneževića

Crnogorska kulturna mreža apeluje na medije i političke subjekte da pažnju usmjere na izmjene i dopunu Zakona o državnim simbolima i Danu državnosti, a ne na objave biznismena u bjekstvu Duška Kneževića.

Podsjećaju da je navedeni Zakon veoma važan za jačanje državnih simbola i sankcionisanje onih koji ih ne poštuju.

“Očigledno je da periferne stvari dobijaju prednost u odnosu na zakon koji će nakon usvajanja usmjeriti dalji odnos prema državnim simbolima. Ljudi koji djeluju na javnoj sceni i koji imaju uticaj na teme o kojima će se govoriti u medijima, trebalo bi da imaju moralnu obavezu prema matičnoj državi, i da promovišu razgovor o ovom zakonu, kako bi on bio što kvalitetniji”, ističu u CKM-u.

Kako su naglasili, donošenje ovog zakona jedna je od najvažnijih odluka koju Skupšina Crne Gore donosi od 2006. godine, i njoj bi javnost javnost trebala pristupiti sa posebnom pažnjom i poštovanjem.

“Izgleda da je pojedincima na javnoj sceni važnije da se govori o objavama na društvenim mrežama odbjeglog biznismena koji je oštetio crnogorski budžet za desetine miliona eura, nego li da se piše o zakonu koji je veoma važan za Crnu Goru. Afere Koverat i Atlas ni u kom slučaju, makar u normalnom društvu (kakvim smatramo i naše crnogorsko), ne može dobiti prioritet u odnosu na zakon koji će, nadamo se, osnažiti državne simbole”, ocjenjuju u CKM-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Onogost
Gost
Onogost

Sta je ovo svaki dan ovi foliranti iz CKM-a izbacaju obavjestenja a sto je najgore mediji ih objavljuju, pa dokle vise da se daje publicitet nepismenim i nebitnim ljudima?

Mirjana
Gost
Mirjana

Ne blamirajte se.Jos uvijek mislite da je narod priglup.Varate se.

Mila K
Gost
Mila K

hahaha

kakva dobra šala

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Poštovana gospodo iz CKM-a, Zakon donosi Skupština, a ne mediji. Prema tome, neka poslanici rade svoj posao, a mediji svoj.

Aljo
Gost
Aljo

A sto velis to…..

Da, da...
Gost
Da, da...

Je li ovo onaj folirant Damjanivić iz NK?

razocarang i
Gost
razocarang i

Kakvo lupetanje od ovih ,,crnogoraca,,

Izazvana
Gost
Izazvana

Kako da ne. Vi bi da promate pare koje ovi mafijaši uzimaju od naroda i lagodno živite još 30 godina. Stvarno ste mislili da će tako biti. Ničiji nije gorela do zore pa neće ni vaša. Malo ste se zanijeli

Send this to a friend