Politika

Crna Gora stabilno na evroatlantskoj i evropskoj magistrali

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković primio je večeras predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića koji boravi u dvodnevnoj zvaničnoj posjeti našoj zemlji.

Premijer je konstatovao da dvije susjedne i prijateljske države i saveznice u NATO-u njeguju odlične bilateralne odnose ne dopuštajući da neka otvorena pitanja prošlosti naruše duh saradnje i stabilnosti.

“Počastvovani smo i činjenicom da ste odabrali Crnu Goru kao drugu državu u koju zvanično dolazite kao predsjednik Hrvatske. To ne vidimo samo kao gest prijateljstva već i kao poruku nastavka suštinske podrške našem evropskom putu”, kazao je Marković.

Predsjednik Vlade je rekao da je Crna Gora stabilno na evroatlantskoj i evropskoj magistrali i zahvalio se hrvatskim zvaničnicima i hrvatskom narodu na snažnoj i kontinuiranoj podršci našoj zemlji u integracijama u NATO i Evropsku uniju.

Na sastanku je bilo riječi i o saradnji u konkretnim projektima od bilateralnog i regionalnog značaja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lida
Gost
Lida

Tako se to radi ,od neprijatelhstva nema boljitka,svaka cast.

KPJ
Gost
KPJ

Imali Bidona
Koji jos vjeruju nesto ovima nasima
Mi i EU
Alo stotine svjetlosnih godina
Daleko

Felicita
Gost
Felicita

Evo opet stabilno.

Dacmen
Gost
Dacmen

Hrvatska je 100 godina ispred nas a podrske ce biti kao uvijek na ovakvim sastancima. Ne znaju sta ce od svojih problema a ne da se bave nasim.

Pero
Gost
Pero

Tako je gradjanska drzava a ne retrogradne ideologije mimo svijeta

Jovana
Gost
Jovana

Bravo Crna Goro🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Send this to a friend