Politika

Crno na bijelo: Zašto kandidat sa liste Evropski tim za Nikšić salutira fašističkim pozdravom

Kao deklarativno vrli antifašisti i evropejci iz “Evropskog tima za Nikšić” trebalo bi da se oglase povodom fotografije njihovog kandidata za odbornika Marka Blečića na kojoj salutira fašističkim pozdravom, kazali su danas iz liste “Crno na bijelo – Može Nikšić”.

Kažu da su listi “Evropski tim za Nikšić” predvođenoj DPS-om usta puna antifašizma, mira, tolerancije i evropejstva pa je apsurdno da na promotivnom materijalu na istaknutom mjestu stavljaju čovjeka koji se diči fašističkim simbolima.

“Najmanje što bi trebalo jeste da se ograde od ovog skandaloznog slučaja  i izvinu javnosti. Sumnjamo da će se to desiti, a što će potvrditi da su politička snaga koja samo drklarativno govori o antifašizmu dok u suštini nerijetko u praksi baštine fašističke i nacionalističke ideje, koje na žalost nerijetko uzmu prevagu na našoj političkoj sceni”, zaključuju iz liste “Crno na bijelo”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Misko
Gost
Misko

E moja URA! A kako se igra crnogorski ORO??

Dr.
Gost
Dr.

Ne znam za njega ali onaj obucen u crno zna izgleda kako se to radi.
Ni da mu je Hitler tajo

Markisa1
Gost
Markisa1

To nije fašistički pozdrav. Barem pročitajte nesto da znate kako izgleda p se onda blamirajte

marius
Gost
marius

Posto vi niste crnogorci ne mozete ni znat da se s ovako dignutom rukom igra nase “oro”.

Naroz
Gost
Naroz

Fašistički pozdrav nije ruka na stranu i skroz uvis, nego ispred sebe i malo iznad glave, takodje fašistički pozdrav na ovim prostorima su tri prsta, spojena ili razdvojena, svejedno. Mislim da ste sa sve tri varijante trenutno u koaliciji, licemjeri.

Markisa1
Gost
Markisa1

Ne smijes ni ruku podic dok se pjeva. Ali problem je sto svako prepozna ono sto je u nečemu čega tamo nema. Najveće sprdnje urasi ste vi. Jadovi

Gernsheim
Gost
Gernsheim

Jeli zabranjeno podići ruku dok se pjesma pjeva na što ste spali URAŠI izdajnici kao zene tračare bruka treba vas zabraniti i to što prije…

Sloboda
Gost
Sloboda

URA – najretrogradnija stranka, pojam izdaje i laži. Fašizam im je vodilja, samo ako se malčice zagrebe ispod površine, odmah se primijeti njihov nazadluk, jad i bijeda. Populisti, koji objavama s Twittera i komičnim press-konferencijama, pokušavaju laž učiniti istinom i ismijavati se s normalnim ljudima. Izdajnici, koji su okupatore i zlikovce, proglasili oslobodiocima. Jedna lažna populistička press-konferencija im je važnija… Više »

Sefika
Gost
Sefika

Mozete li vi kome recBITANGE srpske

Lingvista
Gost
Lingvista

Je li ovu pricu reciklirala vlasnica Trima, što govori kocanskom ekavicom?

Send this to a friend