Politika

Crnogorska: Ako nastavi kako je počeo, Carević neće imati našu podršku

Budva

Ako nastavi kako je počeo, Carević neće imati podršku Crnogorske, poručeno je iz ove partije. Predsjedništvo stranke pozvalo je predsjednika Crnogorske u Budvi, Vladimira Bulatovića da sazove Opštinski odbor i Predsjedništvo Odbora kako bi se razmotrilo stanje u koaliciji i dalja podrška predsjedniku opštine Marku Batu Careviću.

Na sjednici Predsjedništva koja je održana sinoć zaključeno je da se Budvom danas upravlja tako da se pokazuje elementarno nepoznavanje sadržine zakona o lokalnoj samoupravi, da je Demokratski front ušao u kampanju za izbore koju finansira opštinskim parama i da je partijsko zapošljavanje simpatizera Demokratskog fronta u Budvi prevazišlo rekorde koje je nekad u budvanskoj opštini ostvarila Demokratska partija socijalista.

Predsjedništvo Crnogorske je konstatovalo da je Carević u prvih pola godine upravljanja Opštinom u kontinuitetu pokazivao odsustvo svakog smisla za poštovanje svojih partnera u vladajućoj koaliciji i da je umislio da sa šest odbornika od 33 koliko ih ukupno ima u SO Budva može da vrši 100 odsto vlasti.

Crnogorska je zaključila da su to osnovni razlozi zbog kojih budvanski odbor treba da razmotri odnose u vladajućoj koaliciji i posebno svoju podršku predsjedniku opštine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

pl mr Aleksa Bečić pritiskao taster i uždio ove ka sijalicu. Kad bi promijenili ime niko vam ništa ne bi zamjerao ali ovako vi i Ranko Krivokapić što crnogorskijem glasovima dajete prevlast čisto veljesrpskim partijama nije časno… Na sljedećim izborima nećete ni vi ni Rankov SDP imati ni jedan jedini procrnogorski glas pa eto vi ovi prosrpski…..

Filipa
Gost
Filipa

Za sto se vi borite, zasto zloupotrebljavate ime crnogorska!

Haris
Gost
Haris

“Crnogorska” aaahahahahahahaha

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Ja DF očima viđet ne mogu,
vi (crnogorska)ste najveća laž u političkom životu Crne Gore!
Tako,totalno me ne zanimate!

mojsije
Gost
mojsije

Uzurpirali ste naziv za vasu stranku Crnogorska,obzirom da vodite nastranu politiku.Zaklanjate se nekom retorikom koja je u sustini anticrnogorska.

Send this to a friend