Politika

Crnogorska: Čega se pametni stidi, budala se time ponosi

Danas je bivši predsjednik Skupštine opštine Budva Krsto Radović preuzeo posao službenika pomenute službe, te odlučio da je svaki akt suprotan njegovim stavovima nezakonit, saopštili su danas iz Crnogorske a u vezi sa dešavanjima u toj opštini.

<<<Radović ne da fotelju: Pocijepao odluke o njegovoj i smjeni Carevića, nezakonito snimao<<<

“Takođe, Radović je odbio  da izvrši zakonsku obavezu da svaki akt zavede ili sačini službenu zabilješku zbog čega to nije uradio. Izgleda mu to nije bilo dovoljno, pa je bivši predsjednik SO Budva nezakonito snimao i distribuirao materijal svojih koleginica, koje su same, bez ikakvog nasilja došle da zavedu potrebnu dokumentaciju u Službu SO Budva, te na taj način zaokruže zakonitu, pravnu proceduru. Nakon šatora i svih neprijatnosti koje su naši odbornici doživjeli, vjerovali smo da odbornik Radović ne može ništa gore uraditi, ali izgleda da smo se prevarili”, kažu iz Crnogorske.

Ističu i da im je žao nam je što moraju da konstatuju da iz dana u dan sve više krši zakone, možda iz nehata ili neznanja, ali što je mnogo, mnogo je.

“Osim što je pocijepao donesenu dokumentaciju, kandidovao se i za nova krivična djela za koja je zaprijećena kazna zatvora u trajanju od 3 mjeseca do 3 godine. Za ovakve i slične postupke, naš narod je odavno rekao, ”Čega se pametan stidi, budala se time ponosi”, zaključuje se u saopštenju Crnogorske.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bora Bora
Gost
Bora Bora

Odose cetnici za srbadiju..

460
Gost
460

Što očekivati, od kuvara.

Zoran
Gost
Zoran

Vreme srbadije iz df sekte je proslo odose na djubriste.

mrkela
Gost
mrkela

To vam je četnička demokratija !

kgouzged
Gost
kgouzged

Samo lagano, pukli su carevići.

Zoran
Gost
Zoran

Malo je reci budala……

Gibanica
Gost
Gibanica

Ovaj Radović , na svog prezimenjaka Rista , misli da je on sam zakon po sebi , pa samim tim ne poštuje nijedan do onaj koji mu odgovara i koji on donese sam za sebe …

Munir K
Gost
Munir K

Kakva je ovo partija a nista Srbsko nema,zabranit im zloupotrebu imena Crne Gore 4 nahije

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Oće kuvar da zakuva.

Isko
Gost
Isko

Bogami vas fino isprati predjednik.ipak niste neki nivo

Jokso
Gost
Jokso

Cujes li ove primitivce iz Crnogorske kakav im je recnik. Inace gospodo ono sto ste donijele nije akt, nego obicno parce papira.

Send this to a friend