Politika REAGOVANJE DF-A

Crnogorska i Demokrate bi kotorski scenario

Crnogorska je, po nalogu lidera Demokrata Alekse Bečića, raskinula koaliciju u Budvi kako bi na jesen u tom gradu sproveli kotorski scenario, tvrde iz Demokratskog fronta DF.

<<<Crnogorska napustila vladajuću koaliciju u Budvi<<<

<<<Pavićević: Svaki Srbin stidi se ponašanja funkcionera DF-a<<<

“Demokratski front sa žaljenjem konstatuje da smo polemišući s Demokratama i Crnogorskom sve vrijeme bili u pravu, i da tajni dogovor Bogdanovića i Bečića sa DPS- om ozvaničen 31. jula u Skupštini Crne Gore podrazumijeva nekoliko kvislinških faza kako bi se zaokružio projekat opozicione izdaje. Tako je danas koalicioni partner Demokrata, vanparlamentarna Crnogorska, po nalogu crnogorskog Zaeva, raskinula koaliciju u Budvi, ne bi li na jesen i u ovom gradu sproveli kotorski scenario na kojem je mlađani Bečić iz prve magistrirao”, kazali su u DF-u.

Tvrde da je Pavićević, “klasična agentura zapadnih službi” koji je poslat u Crnu Goru da razbije opozicionu vlast u Kotoru, Budvi i Herecg Novom.

“Više je nego simptomatično da nakon njegovog preuzimanja Crnogorske i ideološkog oblikovanja Bogdanovića i Bečića, opozicija gubi Kotor, izaziva se kriza u Budvi i Herceg Novom, a po najnovijim informacijama sličan scenario se očekuje i u Beranama. I umjesto da se ograde i osude potez svog partnera profesora Pavićevića, Bogdanović i Bečić, spremaju novu izdaju koja će rezultirati pokušajem rušenja opozicione vlasti u Budvi. Radi se o preuzetoj obavezi iz tajnog dila koji su postigli sa DPS- om, kojim je Demokratama garantovano da neće biti krivično pravno procesuirani u aferi “Klap” i “Vardar”, ali zato zauzvrat moraju ući u radnu grupu i srušiti vlast u svim gradovima gdje je opozicija na vlasti”, navode oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
BadnjakZaPoneti
Gost
BadnjakZaPoneti

budva ove godine nosi badnjake u bijograd

ukradoše mi ime
Gost
ukradoše mi ime

ova opozicija u međusobnom prepucavanju upliće dps svijema oni drugi rade za dps a oni vide da imse kolačsmanjio pa otimaju jedni drugima birače i na kraj opet kriv dps krivi su naučnici što ne stvore neku tabletu kad je popiješ da zaboraviš što je prije bilo e da je te tablete pa onako svi popiju po jednu i onda… Više »

krle
Gost
krle

Drazin front je najcrnje nesto sto moze da postoji na politickoj scenj CG.

Cigo sa Konika
Gost
Cigo sa Konika

Kad vidimo ovoga Vojvodu Četničkoga…Mandića..Mi se Cigani …Da oprostite od golog straha ….

Send this to a friend