Politika

Crnogorska: Nećemo dozvoliti da se neko bogati na račun građana

Crnogorska se bori da svi oni koji pokrivaju javne funkcije budu profesionalci, ljudi od ugleda i znanja, rade za ugovorenu platu, u interesu države i građana, i da im je to najveći kapital koji stvaraju, saopštili su iz Crnogorske.

Među onima koji prave nered, kako navode povodom aktuelnih dešavanja u Budvi, najbučniji su oni koji su od države uzeli mnogo.

„Među njima su najbučniji oni koji su od ove države uzeli mnogo, kojima je ovaj i ovakav sistem to omogućio! U njemu su postali multimilioneri!  Sramota je da se kao takvi bave politikom i pričaju da su žrtve ovog sistema i politike DPS-a“, poručili su iz Crnogorske.

Iz te partije su naglasili da se Crnogorska bori i razvija kao opozicija ovakvom sistemu, ali i da će biti opozicija „mučnoj i zloj opoziciji države Crne Gore i svega što je crnogorsko”.

„Svi dobro znaju da, ni Vladimir Bulatović, ni Anđela Ivanović nemaju nikakve materijalne koristi od ovoga, niti su ikad u ovom sistemu imali koristi od politike“, istakli su iz Crnogorske.

Oni su poručili da neće dozvoliti da se neko bogati na grbači građana.

„Nećemo one koji su nedostojni da znanjem i postupcima pokrivaju najodgovornije funkcije u gradu ili državi. Nećemo neistinama i manipulacijama da fingiramo jedinstvo koje zbog različitih ideoloških i političkih postavki nije moguće ni sad, ni nikad više. Pokušali smo, i tu grešku plaćamo svakodnevno“, kazali su iz Crnogorske.

Kako su oni ocijenili, DF, Demokrate, SDP i URA napravili su u opštini Budva nikad veće podjele.

“Vidjeli smo koliko su daleko spremni da idu, da isture građane, da podmetnu njihova leđa, ne misleći o tome da ipak sjutra treba da živimo zajedno“, poručili su iz Crnogorske.

Oni su dodali i da je neljudski, a i u domenu krivične odgovornosti, da, kako su kazali, dokazane opozicionare sistema, Anđelu Ivanović i Vladimira Bulatovića, bivši čelnici Opštine javno etiketiraju za linč opozicionih birača, koje i oni predstavljaju.

“To je ljudska najgora osobina koju pokazuju. Nemaju ni malo obzira prema porodičnim i ličnim prilikama učesnika u političkom životu, pozivaju na napade na žene i djecu, zato zaslužuju osudu sveukupne crnogorske javnosti, a naš duboki prezir, jer se sa takvima polemisati ne može, a blato nam nije prirodno stanište! Neka govori o nama što nam je ipak žao da neki akteri politike, zbog ambicije, podnose teret krivično pravne odgovornosti“, zaključili su iz Crnogorske.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rumija
Gost
Rumija

Ima se odakle pa se i moze. Srecom da ovaj virus napada slaba plica a ne mozak, bilo bi masovno inficiranje!

.....
Gost
.....

Nemojte dozvoliti, nego vratite Maroviceve ucenike, oni ne umiju da se bogate na racun naroda , hahaha… Mada, budvani, iskreno, nije vam lako. na jednu stranu litijasi, popovi (isto vole da cupnu , a propagiraju srednji vijek) , na drugu dokazani lupezi na veliko. Pa, biraj majcin sine ! Ako moze savjet – ne ludujte medju sobom, ne svadjajte se… Više »

Globetrotter
Gost
Globetrotter

Hahahahahaha ha.. Evo da čovjek ne živi u CG pa da poveruje u ovo. 😆 😆 😆

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Тако је! Не дозволите да граде вјетроелектране на грбачи народа него их вратити у џемпере у које су дошли на функције.

Mitropolitičar
Gost
Mitropolitičar

Da. A tebe i tvoje kolege u Bosnu i Srbiju odakle ste došli ovamo da prosipate svoje frustracije.

Ivana
Gost
Ivana

Držite riječ ! Sve će doći na svoje !

TASTATURA HEROJ
Gost
TASTATURA HEROJ

nego vi da se bogatite

Send this to a friend