Politika

Crnogorska počinje sa pripremama za izbore u Herceg Novom

Na sjednici Predsjedništva je odlučeno da se započne sa pripremama za lokalne izbore koji će se održati 7. maja u Herceg Novom, saopšteno je iz Crnogorske partije.

“Imajući u vidu političku situaciju u Crnoj Gori, bojkot izbora od strane opozicije u Nikšiću i mogući bojkot izbora u Herceg Novom, rukovodstvo Crnogorske je odlučilo da počne sa pripremama za izbore u Herceg Novom, ali učešće naše partije će zavisiti i od okolnosti koje se budu stvarale u narednom periodu”, dodaje se u saopštenju.

Crnogorska će,kako tvrde,  vodeći se političkom rezolucijom o budućnosti Crne Gore – Cetinjskom rezolucijom, i načelima ustavnog patriotizma, biti jedina svijetla tačka na političkoj sceni Crne Gore.

“ Crnogorska će uvijek biti na strani pravde, časti, dostojanstva i slobode svoje države Crne Gore i svakog njenog građanina”, poručuju oni.

Iz ove partije poručuju da je ključna poruka građanima da  će, od sada pa nadalje, u Crnogorskoj naći najbolju moguću alternativu koja, kako dodaju,  želi da sačuva  državu i od kvazipatriota i od nacionalista, glavnih krivaca za ovakvo stanje u Crnoj Gori.

Send this to a friend