Politika

Crnogorska u januaru bira novo rukovodstvo

Predsjedništvo Crnogorske je na sjednici održanoj za vikend odlučilo da naredni redovni partijski kongres ujedno bude i izborni a zakazan je za 27. januar u Podgorici.

Prema statutu partije, kongres je najviši organ Crnogorske i između ostalog odlučuje o izboru predsjednika, potpredsjednika i drugih stranačkih organa.

“Predsjedništvo Crnogorske je za predsjednika odbora za pripremu partijskog kongresa izabralo dr Vladimira Pavićevića, političkog savjetnika predsjednika Crnogorske Dragana Ivančevića”, saopštili su iz ove partije.

Predsjedništvo je, kako dodaju, dalo saglasnost na odluku odbora Crnogorske na Cetinju da na lokalnim izborima koji su zakazani za 26. novembar ove godine Crnogorska učestvuje samostalno.

“Predsjedništvo izražava uvjerenje da će Crnogorska na izborima na Cetinju ostvariti odličan rezultat i poziva Cetinjane koji dokazano vole svoj grad, koji su u stručnom i moralnom smislu autoriteti u Prijestonici da podrže Crnogorsku kako bismo zajedno radili da Cetinje izađe iz ekonomske, pravne, političke i moralne krize”, dodaju oni.

Kako naglašavaju iz ove parztije, oni nude projekat razvoja Cetinja kao centra kreativnog turizma Crne Gore, čija bi realizacija za mnoge Cetinjane značila šansu da sebi obezbijede posao od kojeg mogu pošteno i dostojno da žive u svom gradu.

“Borićemo se da Prijestonica bude grad oslobođen partokratije, u kojem će za javne poslove da se biraju najsposobniji, a ne najposlušniji. I naravno, Predsjedništvo Crnogorske posebno podržava članove Crnogorske na Cetinju u njihovoj namjeri da politički utiču da se Cetinje još snažnije razvija  kao kulturno, obrazovno i istraživačko središte naše države i ovog regiona”, zaključujuju oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
AntivirusMNE
Gost
AntivirusMNE

Crnogorska ima poštene namjere no nije najbolje organizovana , ni dovoljno ozbiljno nastupila. Može to mnogo bolje! Podrška ideji i boljoj i efeknijoj organizaciji ! Srećno!

Send this to a friend