Politika

Crnogorske reforme za primjer drugim zemljama

Reforme koje je Crna Gora sprovela ne samo da su uspješne, već mogu poslužiti i kao primjer i model drugim zemljama, poručio je bivši predsjednik Evropske komisije, Žoze Manuel Barozo premijeru, Dušku Markoviću.

Predsjednik Vlade Duško Marković sastao se danas na Svetom Stefanu sa bivšim premijerom Portugala i predsjednikom Evropske komisije Žozeom Manuelom Barozom.

Poželjevši dobrodošlicu Žozeu Manuelu Barozu i izrazivši zadovoljstvo što se vide u Crnoj Gori pogotovo povodom prestižnog događaja kakav je Global Citizen Forum 2017 premijer Marković je informisao bivšeg predsjednika Evropske komisije o rezultatima Vlade na vanjskom i unutrašnjem planu kao i o našim strateškim planovima koji se tiču investicija, reformi i integracija sa ciljem podizanja životnog standarda građana.

Žoze Manuel Barozo je čestitao predsjedniku Markoviću na kvalitetnim i sveobuhvatnim reformama i pogotovo na uspješnom procesu evropskih intergacija rekavši da, premda sada govori u svoje ime, nema nikakvih dilema da će naša zemlja biti naredna članica Evropske unije.

„Reforme koje je Crna Gora sprovela ne samo da su uspješne, već mogu poslužiti i kao primjer i model drugim zemljama“, ocijenio je bivši predsjednik Evropske komisije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
higijeničar
Gost
higijeničar

Je li ova izmedju prevodi na prste?

Petnjica
Gost
Petnjica

Buahagahaha

Ljuta
Gost
Ljuta

tako je Dule…u svemu napredujemo od kad si ti preuzeo vlast…samo napred uz tebe je vecina opozicije..samo cekaju tvoj mig..

Send this to a friend