Politika

Crnogorski obraz: Abazović prijeti i crta mete svim Crnogorcima

ilustracija

Slušajući Skupštinu Crne Gore danas, a pogotovo izlaganja i polemike Dritana Abazovića, ne možemo ostati nijemi na njegovo targetiranje i crtanje meta svim Crnogorcima, saopšteno je iz NVO Crnogorski obraz.

Jasne prijetnje, koje je Abazović uputio svim Crnogorcima, govore koliko je čovjek sujetan i šta je spreman da uradi da zadovolji i nahrani svoju sujetu.

“Napao je Bošnjake u Crnoj Gori, da i prikrio nedjela koja su činjena posle 30 avgusta u Pljevljima, napao je i svoje sunarodnike i svog sugrađanina. Šta očekivati od čovjeka sa povrijeđenom sujetom, punog mržnje prema svemu Crnogorskom. Šta očekivati od čovjeka, koji je opsjednut likom i djelom Predsjednika Crne Gore, pokazuje i to, i najbolje ilustruje crtani film VELIKI VEZIR IZNOGUD, gdje je cilj Velikog Vezira, da postane Sultan umjesto Sultana”, navode oni.

Jako bučan danas u Skupštini, svojim dobošarskim glasom, Abazović poruči, svim Crnogorcima, citiraju ˝ O SVIMA SVE ZNAM, ZNAM KO STE I ŠTA STE, ZNAM ŠTA STE RADILI I VI I VAŠE PORODICE˝.

“Smiješna izjava Lidera jedne političke grupacije, koja je građanska stranka, da svom, sveukupnom crnogorskom rodu prijeti, ne izuzimajući nikoga, ni Crnogorce, ni Srbe, ni Bošnjake, ni Albance, no sve strpa u jedan koš, pominjući neke kriminalne klanove. CRNA GORO, ZLO TI JUTRO, KO ĆE DA TE VODI”, zaključuje se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bozidar
Gost
Bozidar

Dritan je super !!!

Zsbjelo
Gost
Zsbjelo

Dritan istovrememo i protiv Dps-a i protiv Df-a, dok ga hod napadaju i ijedni i drugi, znači da radi pravu stvar

Krepacemo
Gost
Krepacemo

Zar Crna Gora ima obraz? Ko ista vidi ili zeli da vidi, mi obraza nemamo. Sve je goli interes. Za sve nam je kriv neko drugi, prividjaju nam se neprijatelji i izdajnici, pa iz straha od njih grabimo da onom drugom nesto ne ostane. Ne smije on da ima, ne smije da ojaca kao ja. Jer ja sam bolji, jer… Više »

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Nemate vi obraza.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ej da te pitam,što ono mlati dritan?

Crna gora
Gost
Crna gora

A nije on prijetio crnogorcima nego neprijateljima crne gore

Milijan
Gost
Milijan

Sta mrznja napravi od covjeka! Abazovic je politicka proslost jer su njegovi glasaci edukovani i gradjanske orijentacije. On se poceo da se ponasa kao oni iz DF-a!

marius
Gost
marius

Najteze cojeku padne, kad te tvoj odbaci, i ledja ti obrne. Shvatite, s tim treba zivjet .

Aleksa
Gost
Aleksa

Dritan je van dometa srbodritan

Send this to a friend