Politika

Crnogorski obraz: Krivokapić postupio sa Đurovićem kao sa pionom iz igre ne ljuti se čovječe

Krivokapić

Kada govorimo o nepotizmu kao društvenoj pojavi koja je u politici našla svoje najsigurnije utočište, onda se moramo osvrnuti i na apostolsku vladu čiji sastav je juče saopštio vrhovni apostol Zdravko Krivokapić. Samo deset minuta pred konferenciju jedno ime i prezime je zamijenjeno drugim. Uz vrlo slabašno i površno objašnjenje, univerzitetski profesor zaboravlja etički kodeks ličnosti i sa uglednim preduzetnikom postupa kao s pionom iz društvene igre “ne ljuti se čovječe”, saopštili su danas iz NVO Crnogorski obraz.

<<<Đurović o odluci Krivokapića: Mogao me ranije obavijestiti, ja sam ozbiljan čovjek i nema potrebe da se bilo ko igra sa mnom<<<

“Taj nepromišljeni potez, a bilo ih je do sada bezbroj, povlači za sobom uvredu nečije časti, licitiranje s ugledom i reputacijom, manipulaciju s imenom i prezimenom koje je u Crnoj Gori nerazdvojivo od čojstva ili njegove druge strane, a uveliko vrijeđa i dostojanstvo  “skrajnutog piona” govoreći prvenstveno o “igraču“ kao lošem strategu i nedefinisanoj ličnosti kojoj ni “pravila igre” nijesu najbolje poznata”, navode u toj NVO.

“Vlada spasa bez kompasa”

Kako dodaju, u mreži neistina da nikada nije prisustvovao nekom militantnom skupu našla se i izjava Krivokapića koju je juče, onako uzgred, saopštio.

“Ali ga je nedugo potom demantovala fotografija koja je objavljena na društvenim mrežama gdje se jasno vidi da je upravo on, ne znamo u kom svojstvu, bio u društvu pripadnika srpske vojske na jednom od ratnih poprišta devedesetih. Pošto se on lako odriče i višedecenijskih prijatelja koje sada „samo površno poznaje“ ostaje nam da vidimo da li će se u budućnosti odreći zeta, male od svastike, kumova i drugih crkvenih svojti koje mu je počivši mitropolit Radović ostavio u amanet”, navode u NVO Crnogorski obraz.

Poručuju da ostaje da vidimo gdje će nas “Rukoljubova vlada spasa bez kompasa odvesti”.

“Jedno je sigurno, NVO Crnogorski obraz neće oćutati nijednu pogrešnu izjavu, potez ili čin ni mandatara Krivokapića, niti svih njegovih 12 apostola kada su u pitanju Crna Gora i dosljedno poštovanje svih njenih zakona i Ustava”, zaključuju u toj organizaciji.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CetoNaBaterije
Gost
CetoNaBaterije

Rukoljub ka Rukoljub. Mora da dovede ljude i zene iz Sumske da mu zavrse posao.

molimve
Gost
molimve

može li i taj resor da uzme Kapelinka Apostololitijašević, onako po dubini

hans
Gost
hans

Šta je očekivao?Koliko je pomenuti mandatar izrekao laži i nebuloza u zadnjih 2 mjeseca?

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Pokazatelj da se apostolska Vlada okuplja sa kolca i konopca, bez ikakvog plana i reda. Ovo što je prvi apostol i pomjerač planina uradio Đuroviću je najblaže rečeno neljudski!

Vaše ime
Gost
Vaše ime

tačno me sramota ko će biti premijer, ipak ostaje nada da ova Vlada neće biti izglasana

marius
Gost
marius

DOsta toga CRNOGORSKOG, od 90-tih na ovamo se urusilo. Kad o tome razmisljam, lijepo me neka muka spopane.

Send this to a friend