Politika

Crnogorski pokret: Poslanici DF-a pozivom na litiju pokazali prezir prema Vladi i mjerama

Poslanici Demokratskog fronta, koji pozivaju građane na litiju 12. maja, jasno i nedvosmisleno su uputili poruku Vladi da preziru i nju i njene mjere donešene u cilju zaštite stanovništva od zaraze korona virusom, saopšteno je danas iz Crnogorskog pokreta.

Beranski ustanici protiv crnogorskog ustavnog poretka su, kako dodaju u saopštenju, jučerašnjim masovnim okupljanjem i uzvicima “ne damo svetinje”, javno i masovno demonstrirali prezir prema tim mjerama, prkoseći vlastima i stavljajući im na znanje da suverenitet ove zemlje nije u rukama adresa koje stoluju u Podgorici.

“Direktno i jasno su im kazali da nad Crnom Gorom, iz pašinoga Konaka na Kalemegdanu, u kome je stolovao, lebdi duh šefa “Crne ruke” Dragutina Dimitrijevića Apisa koji se protivio uvođenju demokratije u takozvanim novoslobođenim krajevima, kako je govorio, “dok se naši novi podanici ne izjednače sa svojom braćom u starim granicama u ljubavi prema Srbiji”. Dobro bi bilo da tužilaštvo koje samo formalno izviđa slučajeve beogradskih popova koji su kršili mjere NKT za zarazne bolesti, bez namjere da ih riješi i pokrene postupak, ima u vidu ovu Apisovu duboku misao, koja je temelj Beogradske politike prema Crnoj Gori”, ističu u Crnogorskom pokretu.

A bilo bi mudro, navode, i da neki “premudri političari” uvijek imaju na umu i razumiju da nema Crne Gore bez Crnogoraca, ni njih bez crnogorske države.

“Ili neka objave žiro-račun da poreze plaćamo beogradskim popovima”, zaključuju u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
rzv
Gost
rzv

Neka preziru, s njima u Spuž kao i ostale koji ne poštuju mjere,
Dok ih ne prođe.

Tealk
Gost
Tealk

a ko je crnogorski pokret,,,,, sto je ovo ljudi svaka susa se dofati mikrofona….
rece jedan glavar davno ne daj gorem od sebe da te brani

SINDON58
Gost
SINDON58

KO STE VI JESTE LI VI VELIKO SRBIJANCI

Velja gora
Gost
Velja gora

Idiotskijeg saopstenja jos niko ne sacini u istoriji ove zemlje
Kakva ste vi druzina

Velimir
Gost
Velimir

Tuzno da tuznije ne moze biti!
Dokle ce ovi suludnici nipodastavati ovu zemlju?

rain
Gost
rain

e,pa sto?

Send this to a friend