Politika

Čučka poručio Rađenoviću: Ne vjerujemo savjetnicima bivših DPS-ovih gradonačelnika

Potpredsjednik Crnogorske Miodrag Čučka, koji je i koordinator partije za razvoj infrastrukture u primorskim opštinama, podsjetio je Blaža Rađenovića, predstavnika budvanske URA da je upravo Rađenović bio savjetnik DPS-ovim predsjednicima Opštine Budva Lazaru Rađenoviću i Srđi Popoviću.

>>>URA Crnogorskoj: Vjerujemo da vam nije cilj da vratite DPS na vlast u Budvi<<<

“Profesorka Jelušić trebalo bi da bira bolje učenike koji u njeno ime mogu da odgovore na pitanja koja sam joj postavio. DPS-ovi đaci nemaju kapaciteta da to dobro urade”, izjavio je Čučka.

Čučka je dodao da je URA poslednja koja bi smjela da pominje kotorski scenario jer ga je upravo ona i inicirala. Čučka je podsjetio da je upravo URA među prvima tražila smjenu Vladimira Jokića u Kotoru.

“Što se Crnogorske tiče, mi smo dio promjena za koje su građani glasali 2016. godine. Pomogli smo u konstituisanju ove vlasti i kada nismo bili njen dio, a sada smo uz naše političke saveznike glavna prepreka za povratak na vlast onih koji još dugo, dugo treba da budu u opoziciji”, izjavio je Čučka.

Čučka je podsjetio budvanski odbor URA i odbornicu URA u SO Budva, profesorku Jelušić, da je uputio pet pitanja koja se tiču suštine nefunckionisanja budvanske vlasti i da se nada preciznom odgovoru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Magarac
Gost
Magarac

Ko su ova dvojica ?

Fileopg
Gost
Fileopg

Ni da se zastide što stranku zovu Crnogorska, Aljeksini odradnici….

ni stida
Gost
ni stida

Ove ne mogu ni s maslom. Lazni Crnogorci sa laznom brigom o Crnoj Gori. Vucicevi poltroni. Nagon na povracanje.

Fileopg
Gost
Fileopg

Crnogorska ga više neće gledati ni jedan jedini procrnogorski glas, pa neka šire Demokratiju i blagostanje sa pročetnićkim partijama ovo što im je vremena ostalo do prvih izbora….

pi na kvadrat
Gost
pi na kvadrat

Ovi su najgori. Kupljeni.

Anonimus
Gost
Anonimus

Ko je ovaj? Crnogorska? Koje sprdnje…. Vidite li vi ljudi kako se neki srbijanski ex poslanici sprdaju sa našom državom… A koji si ti mrčo, i donosiš onaj govor iz Srbije pljuvački i ignorantski, kao u farmu i zadrugu… Pridružujem se prethodniku, i dodajem 3.14 na kvadrat….

Blok 5
Gost
Blok 5

Mijo okle si ti? 3.14

Send this to a friend