Politika

Čučka: Slučaj Potpara još jedna potvrda da lideri DF-a rade za DPS

Potpredsjednik Crnogorske i koordinator partije za primorske opštine Miodrag Čučka izjavio je danas da je slučaj Potpara u Kotoru potvrda onoga na šta Crnogorska ukazuje prethodnih sedmica, a to je da postoji saradnja i koordinacija aktivnosti lidera DF-a i DPS-a.

„Građani Kotora su 2016. poslali DPS u opoziciju, a odbornici DF-a danas legitimišu DPS-ovu uzurpaciju vlasti u Kotoru. Slučaj Potpara je novi dokaz za to“, izjavio je Čučka.

On je podsjetio da su lideri DF-a i posebno Andrija Mandić istu stvar pokušali da urade u Budvi, ali da je svojim djelovanjem Crnogorska spriječila kotorski scenario.

„Ne bismo uspjeli da zaustavimo kotorski scenario u Budvi da smo među lokalnim funkcionerima DF-a u Budvi imali više Potpara. Građanima je nakon poslednjih dešavanja jasno da su DF i DPS dvije polovine istog trulog i korumpiranog sistema i da je za Crnu Goru spas da te dvije strukture što prije budu poslate u političku penziju“, zaključio je Čučka.

6

avatar
1000
5
1
0
 
5
BokeljPovjesničarFileopgmariusMIRKO
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bokelj
Gost
Bokelj

Sreca je vasa sto u Budvi nemate bivsu predajednicu kao mi u Kotoru, odavno bi ste izgubili vlast.

Povjesničar
Gost
Povjesničar

Čuš Čučka !
Ajde jadan

Fileopg
Gost
Fileopg

Demokrate 2 još da okače crvene kravate…

marius
Gost
marius

Ovako se nusu napadali svojevremeno ni LSCG i DPS. Ovo te čine demokrate i crnogorska protiv DF, ovo je histerija.

MIRKO
Gost
MIRKO

Kakva je ovo okupatorsko ime slavne ZETE….Cuj Crnogorska partija Crna Gora i K Nikola su 1878 okupirali ime slavne ZETE i Zetcke nacije

Bokelj
Gost
Bokelj

Koja je pa sad ta zetska partija. Je li njen predstavnik onaj pipun? Srbi su zgrozeni i na taj pomisao.

Send this to a friend