Politika Bečić, Lekić i Pavićević

Da bi se održali slobodni izbori neophodan hitan plan djelovanja

Neophodan je hitan plan djelovanja kako bi se Demokratska partija socijalista zaustavila u namjeri da realizuje još jednu izbornu prevaru i kako bi se u Crnoj Gori, po prvi put u istoriji od uvođenja višestranačja, održali slobodni i fer izbori, koji bi rezultirali smjenom vlasti, ocijenili su na jučerašnjem sastanku lideri Demokrata, DEMOS-a i Crnogorske, Aleksa Bečić, Miodrag Lekić i Vladimir Pavićević.

Kako su saopštile Demokrate, tema razgovora bila je aktuelna politička situacija i duboka institucionalna, politička, ekonomska i moralna kriza u državi, a tri predsjednika su, konstatujući dosadašnju uspješnu saradnju, razgovarali o narednim zajedničkim aktivnostima i modalitetima saradnje.

“Оcijenjeno je i da DPS nepromišljenim i krajnje neodgovornim potezima uvlači državu i građane u sve dublju krizu. U prvim redu u sve dublju ekonomsku krizu, što potvrđuje novo enormno i nekontrolisano zaduživanje zemlje koje ide na teret građana i generacija koje dolaze. Posljednje afere, koje nažalost imaju dug kontinuitet, dodatno su ogolile aktuelnu vlast i potvrdile da je za DPS interes države i građana podređen interesima pojedinaca”, navode Demokrate.

Dodaju da su Bečić, Lekić i Pavićević posebno zabrinuti zbog sve dublje degradacije pravosudnog sistema i to, kako ističu, uprkos upozorenju međunarodnih adresa, posebno Evropske unije.

“Posljednji potezi od kadrovskih do nečuvenih tkz. “pravnih tumačenja” kojima se direktno krše ustav i zakoni c ciljem ” legalizovanja” autokratskih operacija Đukanovićeve stranke imaju dimenzije skandala sigurno i sa međunarodnim posljedicama po Crnu Goru, posebno na planu evropskih integracija. Sve ove odluke neslučajno vremenski tempirane u ljetnjem periodu predstavljaju direktni udar na načelo vladavine prava, čime DPS preko svojih poluga i u pravosudnom sistemu dodatno produbljuje krizu u kojoj se nalazi naše društvo i država”, zaključuju Demokrate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

Aljeksa misli ako je našao jedinu dvojicu koji će da ga sve slušaju jer moraju, da će mu biti što od pomoći. Samo srljaš Aljeksa….

Fileopg
Gost
Fileopg

zbog ovakvog vođenja i viđenja politike Bečićevi Demokrate su izgubili skoro trećinu podrške građana Crne Gore … Možete se pravdati namještenom anketom ali do izbora pa će te se pravdati krađom ili će Aljeksa osnovati novu partiju….

A eee
Gost
A eee

Pavicevic??? Je li to onaj sa slike sa Vucicem dje.mu sapce na uvo? Sto li mu sapce, znate li? Meni se cini da mu veli: dovescu ti ja ove moje “Crnogorce” pravo na tavulin a ti meni, znas, ono sto si obecao… E, koji crni Pavicevic, gadniji je od onog plagistra koji jednim dijelom zadnjice sjedi na crnogorskoj stolici a… Više »

Ratko HN
Gost
Ratko HN

Ovo je nova koalicija “Kjuc”. Pametna odluka URA da se distancira od gubitnika.

Obaveštajac CG
Gost
Obaveštajac CG

Nije Bečić lud zna da mu treba Lekic sada je spojio mladost rad na terenu i Lekića koji zna unutrašnju i spoljnu politiku u male prste po mojoj procjeni ako naprave savez ima da guraju do 30 % jer narod je glasao Lekica za predsjednika CG 180000 ljudi ! Mandić nije ispao fer prema Lekicu , Snp za predsjednicke izbore… Više »

Popaj
Gost
Popaj

Kakva boleština!

Mikeli_
Gost
Mikeli_

Svi po cijeđenu od mojih para, a ja sjedim kuci i gledam. I jos se smiju. 🤦🏻‍♂️

Hmmm...
Gost
Hmmm...

Gdje ste birtijaši, gdje ste? (Ne odvajate se od kafane) Vjerovatno račun plaća Pavićević, pošto kao “crnogorac”, odnosno kao “domaći”, treba da ugosti ove njegove prijatelje “srbe”.

A eee
Gost
A eee

S tobom nikad, ni u snu. Tebi je partijski program borba protiv Dpsa, i to je sve. Obicni bukac.

vojo
Gost
vojo

Hahahaha a što je ovo. Kokteli na slamčica, kako ga uzivaju ovi dzebalebarosi

Pjer
Gost
Pjer

Da su uzeli po pivo pa da im i vjerujem
Ovako…

Joo
Gost
Joo

Izbori nisu slobodni samo onima koji ubedljivo i konstantno gube…..tamo gde se i desi neka anomalija da pobede, tamo im je sve cakum-pakum…..

Send this to a friend