Politika

Damjanović: Mandiću nikad nije čestitao uspjeh crnogorske reprezentacije

Umišljeni lider crnogorskih srba Andrija Mandić je čestitkom zlatne medalje reprezentativki Srbije Milici Mandić pokazao da mu je “košulja bliža od potkošulje”, şaopštio je predsjednik Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović.

“Nevjerovatno je da Mandić nikad nije čestitao nijedan uspjeh crnogorske reprezentacije a da srdačno čestita sportistima Srbije. Ni najpopularniji lider Demokratskog fronta Milan Knežević se nikad nije trkao sa Aleksandrom Vučićem da ga preduhitri sa čestitkom srpskim sportistima kao što to danas radi Mandić”, navodi Damjanović.

Kako kaže, u Crnoj Gori svi sa radošću primaju vijesti o uspjesima srpskih sportista kao i sportista sa Kosova, ali njihovi rezultati ne mogu biti draži od podviga Ajkula, Lavica i ostalih crnogorskih sportista.

“Ovom prilikom želimo da podśetimo Uskočkog vojvodu od Krnje Jele da mu Beograd ne može biti od Šavnika. Bilo bi lijepo da se Boanski vojvoda okrene Crnoj Gori i da je zajedno izgrađujemo u suprotnom istorija će o njemu pisati kao što danas piše o učesnicima sramne Podgoričke skupštine”, zaključuje Damjanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Baćko Perović
Gost
Baćko Perović

Svako ima pravo da čestita svakome pa i taj Mandić…ko mu brani. Evo i ja im čestitam ovim putem javno jer me iskreno raduje svaki uspjeh Srbije i svaku sreću uvijek poželim Srbima i Srbiji zato što tako osjećam i tako sam vaspitavan da oni su mi najbliži rod i ja tu bliskost osjećam i sam. No bez obzira na… Više »

Rikoset
Gost
Rikoset

Kojih Srba si ti prestavnik Mandicu???

King Henry
Gost
King Henry

Pa on je srbin,nama nema sta cestitati

Anonimous
Gost
Anonimous

Tebi samo da čestitamo da si rano poludio, da ti cijeli život u veselju prođe. Viđi – brašno…

Top
Gost
Top

Drago mi je kad Kosovo osvoji zlatnu medalju a pogotovo nasa prijateljska Srbija.

Send this to a friend