Politika

Damjanović: Mladi da nam se pridruže, posebno oni koji su zavedeni od takozvane zelene partije URA

Sanja Damjanović
Sanja Damjanović

Crna Gora je imala šansu da se izbori za uslove koje danas imaju Hrvatska ili Slovenija, da bude sljedeća članica Evropske unije, poručila je potpredsjednica Demokratske partije socijalista Sanja Damjanović.

“Da uz Evropu budemo još jači i da izgradimo održiv sistem koji će nam obezbijediti bolji standard života. Imamo i dalje tu šansu. Zato pozivam sve mlade i prosperitetne ljude, posebno one koji su zavedeni od takozvane zelene partije URA, jer su vjerovali izrazima koje je ova partija propagirala – poput toga da su evropska, građanska opcija – da nam se pridruže”, naglasila je ona.

Poručila im je i da “ignorišu i sve manipulacije od strane svih onih koji su dvije godine kroz izvršnu vlast unizili Crnu Goru na svim poljima”.

“Hajde da zajednički damo sve od sebe da retrograde i populiste nadvisimo, da našu Crnu Goru uvedemo u EU prostor gdje će mladi imati šansu za studiranje i posao, a svi građani slobodan prostor za za rad, obrazovanje, liječenje i ekonomski prosperitet”, zaključila je Damjanović.

11

avatar
1000
9
2
0
 
11
HogarBaki🇲🇪NIKOLAKuschoTata
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Baki🇲🇪
Gost
Baki🇲🇪

Ja sam se isclanio iz dpsa kao i mnogi koje znam

Hogar
Gost
Hogar

Pa,nije ti to pohvalno..
#dovoljne su bile dvije godine da svi vide šta znači crkvena,svetosavska,prosrpska vlast.Hirošimu su napravili od države u svakom pogledu i sad smo u slobodnom padu,sve će biti još gore.Nestručnijeg kadra i brutalnijih lopovčina nikad nije bilo.
#Baki,podlegao si velikosrpskoj propagandi zbog nižeg nivoa znanja ali vrijeme je da se polako osvješćuješ.

NIKOLA
Gost
NIKOLA

Mnogi su povjerovali u postenje URE i njihove liste CRNO NA BELO ,nazalost nije trebalo puno vremena da se svati da su oni jedna mafija koja saraduje sa najvecim kriminalcima ove zemlje,korumpirani,bore se samo protiv konkurentne mafije i uzimaju njihove poslove,policija stiti sve njihove poslove,zataskavaju se afere,……a njihov glavni sef na svako pitanje novinara odgovara lazima i izmisljotinama u koje… Više »

Kuscho
Gost
Kuscho

Za kad ti to treba? Ocemo…ali kad ispratite stare kompromitovane funkcionere.

DolinaBogova
Gost
DolinaBogova

Obavezbno , dje ces bit ?

Bord Direktora
Gost
Bord Direktora

Griješite , svi ćemo zajedno kao 21 Maja 2006 godine na Parlamentarne izbore .
Da je Crna Gora vječna !

Gojkooo
Gost
Gojkooo

Puna podrska dr Damjanovic. Vasa karijera vam daje za pravo da dobro procjenjujete situaciju i imate dobre procjene ko je jedini branik Crne Gore u ovim smutnim vremenima i cuvar njene drzavnosti i nezavisnosti, i puta ka EU.

Anka
Gost
Anka

Bravo Sanja! Cast je imate te na vrhu jedne evropske partije jer svojim ugledom u svjetskoj naucnoj zajednici osvjetljavas put crnogorskoj mladosti. Nazalost citav svijet te priznava a tvoj rodjeni Niksic to nije umio i dao je podrsku cetnicima kojima su samo ratovi i ratni zlocinci mjera politike i uzora.

Suza
Gost
Suza

Da je vječna CG 💪💪💪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪👍👍👍👍👍👍👍

StaraVaros
Gost
StaraVaros

Vama i ti sto su tu bjeze a ne novi da dodju

Tata
Gost
Tata

napisa neko iz stare varosi? ahhahahaa A gledaj tu robu i ne talasaj previse

Send this to a friend