Politika

Damjanović: Svim srcem uz novu, progresivnu političku platformu i put napretka Crne Gore

Damjanović

Novoizabrana potpredsjednica DPS-a Sanja Damjanović poručila je da je današnji Kongres pratila iz Ženeve i svim srcem bila uz novu, progresivnu političku platformu i put napretka Crne Gore.

Ona je zahvalila svim kolegama, mladim ljudima, intelektualcima, inovativnoj zajednici i svima otvorenog srca čiju je podršku zavrijedila.

“Pored naučne, za ostvarenje ciljeva potrebna je politička i diplomatska podrška kako bi dinamično i mudro razvijali crnogorsko društvo. Moja i misija mog tima u narednom periodu biće vođena vizijom da kapacitete koje imamo pretvaramo u vrijednosti”, napisala je Damjanović na Facebook-u.

Kako je istakla, želime da daju šansu njihovim najkreativnijim članovima društva kako bi stvorili ambijent u kome će znanje, posvećenost i rezultati biti jedina mjera uspjeha!

“Sve ostalo – slabost, neuspjeh i populizam, neka ostane za nama. Koncept koji zagovaramo Digitalna i inovativna Crna Gora (e-Montenegro) omogućiće svakom građaninu benefite evropskog sistema vrijednosti i način života koji svako od nas zaslužuje! Ubrzajmo progres, izgradimo tim koji ima jasnu viziju i vještine da Crnu Goru uvede u društvo najrazvijenih zemalja Evrope! Crna Goro, volim te”, zaključila je Damjanović.

17

avatar
1000
17
0
0
 
16
Emma....DarkoZlata78@hotmailNIKSIC
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Emma
Gost
Emma

Tako treba Jos vise zena to bi bilo dobro.Gospodi zelim srecu, snagu, zdravlje!

....
Gost
....

Za mene, koji nijesam dps-ovac, jedna od rijetkih svijetlih figura iz te partije, koja bi, zbog strucnosti i biografije, trebala da pokriva neko vaznije mjesto u bilo kojoj Vladi CG, ili bar u nekoj vaznoj instituciji.

Darko
Gost
Darko

Ona i Milo jedino što valja.
Ostalo mućni pa prospi.

Zlata78@hotmail
Gost

Zlata

NIKSIC
Gost
NIKSIC

Dps je katastrofa. Pravi podjele 30 godina

PgCG
Gost
PgCG

Dps je postala cista radiklana desnica. Nacionalizam u najgorem smislu.

djusta
Gost
djusta

Prava dama, priznata naucnica , veliki covjek koji se bori znanjem za CG a ne kao ovi polupisemni i sa kupčljenim diplomama, primitivnog
ponasanja kao sto su ove kabadahi9je na na vlasti.

NiksicankaJa
Gost
NiksicankaJa

Sanja je pravi profesionalac, expert. I nema potrebe da se to naglasava ona to svojim radom pokazuje. A iznad svega jednostavnna, obicna zena! Hvala Sanja. Ovakve osobe nam trebaju.

DJ2
Gost
DJ2

Čestitam i želim puno uspjeha u radu. Srećno!

Alzas
Gost
Alzas

Bravo, ozbiljna i mudra damo! Cijenim te i vjerujem ti!

marko
Gost
marko

Sanja je klasa , naucnk i covjek … prevazilazi dps kadrove

Drasko M
Gost
Drasko M

Pametna zena

Prvi
Gost
Prvi

E, samo treba uporediti ovu damu i ministarku sa četiri resora i vidimo koliko smo pali. Ustaj Crna Goro, glavu gore, proći će i ovo. Sanja duboko poštovanje.

Ja sam
Gost
Ja sam

Imala si 4 godine

Senad
Gost
Senad

E ti ćeš čudo napravit.

Mila
Gost
Mila

Sretno!

Ridikul
Gost
Ridikul

Bravo!

Send this to a friend