Politika

Damjanović: Svim srcem uz novu, progresivnu političku platformu i put napretka Crne Gore

Damjanović

Novoizabrana potpredsjednica DPS-a Sanja Damjanović poručila je da je današnji Kongres pratila iz Ženeve i svim srcem bila uz novu, progresivnu političku platformu i put napretka Crne Gore.

Ona je zahvalila svim kolegama, mladim ljudima, intelektualcima, inovativnoj zajednici i svima otvorenog srca čiju je podršku zavrijedila.

“Pored naučne, za ostvarenje ciljeva potrebna je politička i diplomatska podrška kako bi dinamično i mudro razvijali crnogorsko društvo. Moja i misija mog tima u narednom periodu biće vođena vizijom da kapacitete koje imamo pretvaramo u vrijednosti”, napisala je Damjanović na Facebook-u.

Kako je istakla, želime da daju šansu njihovim najkreativnijim članovima društva kako bi stvorili ambijent u kome će znanje, posvećenost i rezultati biti jedina mjera uspjeha!

“Sve ostalo – slabost, neuspjeh i populizam, neka ostane za nama. Koncept koji zagovaramo Digitalna i inovativna Crna Gora (e-Montenegro) omogućiće svakom građaninu benefite evropskog sistema vrijednosti i način života koji svako od nas zaslužuje! Ubrzajmo progres, izgradimo tim koji ima jasnu viziju i vještine da Crnu Goru uvede u društvo najrazvijenih zemalja Evrope! Crna Goro, volim te”, zaključila je Damjanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Emma
Gost
Emma

Tako treba Jos vise zena to bi bilo dobro.Gospodi zelim srecu, snagu, zdravlje!

....
Gost
....

Za mene, koji nijesam dps-ovac, jedna od rijetkih svijetlih figura iz te partije, koja bi, zbog strucnosti i biografije, trebala da pokriva neko vaznije mjesto u bilo kojoj Vladi CG, ili bar u nekoj vaznoj instituciji.

Darko
Gost
Darko

Ona i Milo jedino što valja.
Ostalo mućni pa prospi.

Zlata78@hotmail
Gost
Zlata78@hotmail

Zlata

NIKSIC
Gost
NIKSIC

Dps je katastrofa. Pravi podjele 30 godina

PgCG
Gost
PgCG

Dps je postala cista radiklana desnica. Nacionalizam u najgorem smislu.

djusta
Gost
djusta

Prava dama, priznata naucnica , veliki covjek koji se bori znanjem za CG a ne kao ovi polupisemni i sa kupčljenim diplomama, primitivnog
ponasanja kao sto su ove kabadahi9je na na vlasti.

NiksicankaJa
Gost
NiksicankaJa

Sanja je pravi profesionalac, expert. I nema potrebe da se to naglasava ona to svojim radom pokazuje. A iznad svega jednostavnna, obicna zena! Hvala Sanja. Ovakve osobe nam trebaju.

DJ2
Gost
DJ2

Čestitam i želim puno uspjeha u radu. Srećno!

Alzas
Gost
Alzas

Bravo, ozbiljna i mudra damo! Cijenim te i vjerujem ti!

marko
Gost
marko

Sanja je klasa , naucnk i covjek … prevazilazi dps kadrove

Drasko M
Gost
Drasko M

Pametna zena

Prvi
Gost
Prvi

E, samo treba uporediti ovu damu i ministarku sa četiri resora i vidimo koliko smo pali. Ustaj Crna Goro, glavu gore, proći će i ovo. Sanja duboko poštovanje.

Ja sam
Gost
Ja sam

Imala si 4 godine

Senad
Gost
Senad

E ti ćeš čudo napravit.

Mila
Gost
Mila

Sretno!

Ridikul
Gost
Ridikul

Bravo!

Send this to a friend