Politika

Dejan Ivanović predsjednik OO DPS Andrijevica

Andrijevica

Na sjednici Opštinskog odbora DPS Andrijevica za predsjednika Opštinskog odbora jednoglasno izabran Dejan Ivanović.

On je do sada obavljao poslove sekretara Izvršnog odbora DPS Andrijevica i odbornik je u Skupštini opštine Andrijevica.

Sjednici je prisustvovao koordinator ispred Izvršnog odbora DPS Crne Gore gospodin Drago Čantrić, kao i članovi radne grupe.

Ivanović se zahvalio na pruženoj podršci Predsjedništvu Demokratske partije socijalista Crne Gore, kao i za jednoglasno povjerenje koje mu je ukazano od strane članova Opštinskog odbora DPS Andrijevice.

Istakao je da će zajedno sa svim članovima OO da radi na povećanju podrške politici DPS-a, i uz podršku Vlade Crne Gore i lokalne samouprave nastaviti sa unapređenjem i daljim razvojem opštine Andrijevica.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
TALOG
Gost
TALOG

Nema vise casnih Vasojevica.Tamo ,neki Ivanovic,ponosi se sa izborom na celo partije koja je sahranila C.Goru,a POSEBNO Andrijevicu. Mozda,ti ivanovicu,nijesi iz Andrijevice,ko zna odakle su te doveli.Da si iaz Kralja iliSlatine,nebi ni za zivu glavu prihvatio da ucestvujes,u DEFINITIVNOJ sahrani Andrijevice. Kada si bio,poslednji put u ObloBrdo,Cuku,Sjenozete,Djulice,Kuti,Kralje Japan Konjuhe i druga Sela. Bijesi bio,jer nemas kod koga casu vode popiti.Sve… Više »

srebrenica
Gost
srebrenica

istina

Send this to a friend